Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 07 16, 15:49)
Loxxy is Shanos įdėtos kapsulės tiesiog nuostabios. Pirmosios pasisavinčiau garantuotai, antrosios tik pažiūrėt gražu, kad taip tobulai suderinta viskas, atrodo kokybiška ir tinka pagal paskirtį 4u.gif Šaunuolės moterys wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
aš soft summer (jeigu taip rašosi) laugh.gif
rūbus stengiausi derinti, bet kai apsisprendžiau dėl pilkos, mėlynos, ir smėlio spalvos , pradėjau dairytis ką nusipirkt - KOŠMARAS doh.gif

jūsų specių akimis ar dera mėlyna ir smėlinė g.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 18:46)
Ko dairytis, kad tiktų prie klasikinių kelnių, sijono - pieštuko ir pan? Būtinos sąlygos: gryna medvilnė, ilgos rankovės.

šiandien ieškojau, nieko gero nėra
kas tik užkabino montone toks megztinukas plonas, graži tamsi mėlyna spalva, nuolaida yra, bet man nesuprantamos 3/4 rankovės, tai nepirkau
QUOTE(dontstop @ 2011 07 16, 13:02)
marškiniai, kažkodėl jie man nesinešioja  unsure.gif

nėra baisesnio rūbo už marškinius schmoll.gif
na tarbaklybės jūsų vadinamos dar laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 07 14, 16:52)

man vistiek mažina akis
nenaudoju beveik šešėlių
tušo pritepu daug
o kuo jums juodas netinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ondatra: 16 liepos 2011 - 17:29
QUOTE(dontstop @ 2011 07 16, 12:02)
Taip, darbui  smile.gif  Iš šitų keturių pirmos dvi netinka prie mano plačių pečių, trečia ketvirta jau marškiniai, kažkodėl jie man nesinešioja  unsure.gif

Zinok man atrodo, kad ta bendra taisykle, kad iskirpte laivelio formos prie placiu peciu netinka, nevisad teisinga. Labai daug priklauso nuo pacio rubo, medziagos. As irgi placiu peciu, ir kai kurie modeliai tikrai man tinka smile.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 07 16, 12:18)

Man Loxxy suknele grazi, ir visai nepaaugliska.

drinks_cheers.gif Pliazine man tokia ir turi but, visiskai laisva, patogi rolleyes.gif

QUOTE(groovy @ 2011 07 16, 15:49)
antrosios tik pažiūrėt gražu,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ondatra @ 2011 07 16, 17:32)

nėra baisesnio rūbo už marškinius  schmoll.gif

As sugalvoju daaaaug baisesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 07 16, 18:32)

jūsų specių akimis ar dera mėlyna ir smėlinė  g.gif

šiandien ieškojau, nieko gero nėra

nėra baisesnio rūbo už marškinius  schmoll.gif

na tarbaklybės jūsų vadinamos dar laugh.gif
Papildyta:

man vistiek mažina akis
nenaudoju beveik šešėlių

o kuo jums juodas netinka?  g.gif

Tinka iš esmės, bet nelygu kokie atspalviai ax.gif

Aš šį bei tą radau šiandien, ryt įkelsiu nuotraukas ax.gif

Kodėl taip kategoriškai? smile.gif

Aš pernai vasarą nešiojau tarbaklynes biggrin.gif Sezoną atnešiojau ir pardaviau už pilną kainą ax.gif Nelabai man tiko, bet ir nelabai gadino vaizdą, kai kuriuos trūkumus paslėpė ax.gif

Na, man šešėliai didina akis labai smarkiai. Aišku, nelygu kaip juos užtept ax.gif Būtent šita technika (ir dar kelios) daro stebulus smile.gif

Jei klausimas man, tai juodas dar ir kaip tinka, aš tik juodą ir naudoju ax.gif Rekomendavau Byttei ne juodą, nes rašė, kad juodas įrėmina ir mažina akis. Analogiškai juodas pravedimas mažina, šviesus - didina..

QUOTE(Shana @ 2011 07 16, 20:19)
Zinok man atrodo, kad ta bendra taisykle, kad iskirpte laivelio formos prie placiu peciu netinka, nevisad teisinga. Labai daug priklauso nuo pacio rubo, medziagos. As irgi placiu peciu, ir kai kurie modeliai tikrai man tinka smile.gif

Aš būtent tokias iškirptes esu išbandžius, tai tiksliai žinau, kad man netinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 16, 21:26)
Jei klausimas man, tai juodas dar ir kaip tinka, aš tik juodą ir naudoju  ax.gif 

nea, apskritai
bandziau pagal ta technika, man ne, turbut nemoku laugh.gif
Atsakyti
Keliu turbūt paskutinius išpardaviminius pirkinius, nes nelabai tų išpardavimų beliko, visur jau kabo naujos kolekcijos rolleyes.gif Skaitau, kad neblogai prasinešiau per šiuos išpardavimus, didžiąją dalį to, ką planavau, supirkau. Likusius daiktus pirksiu jau iš naujų kolekcijų, po 1 - 2 per mėn, kad nebūtų labai skausminga piniginei.

Tamsiai mėlynas medvilninis bodikas lotuliukas.gif Spalva taip įdomiai užvadinta - Deep night rolleyes.gif Niekada tokio daikto nenešiojau, nežinau, kaipo bus su wc reikaliukais ax.gif Bet gula nepriekaištingai, nesipešioja iš sijono. Šiaip nuobodokas drabužis, aš tokių paprastų nemėgstu, matyt, reikės persilaužt ir pradėt nešiot kažkokius papuošalus prie jo g.gif 25 lt

user posted image

Laisvalaikio kelnytės, plona medvilnė, pačiai rudens pradžiai, 35 lt

user posted image

Medvilninis trenčas iki kelių, su pamušalu, kišenėm, diržu. Spalva pagal mane šviesiai pilka, bet etikėtėje rašo beige g.gif Sakykim, pilkai smėlinė. 35 lt

user posted image

Atsakyti
o iš kur paskutinis?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 07 17, 09:36)
o iš kur paskutinis??  ax.gif

Visi iš New yorker 4u.gif
Atsakyti
donstop, o kas sake, kad marskiniu nenesioja? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 17, 08:51)
Keliu turbūt paskutinius išpardaviminius pirkinius, nes nelabai tų išpardavimų beliko, visur jau kabo naujos kolekcijos  rolleyes.gif

Niekur nebuvau - naujos kolekcijos jau rudens g.gif
Atsakyti
Nepatiko Shanos kapsule, viskas taip senoviska. biggrin.gif Bet jau cia skonio reikalas.

Donstop, kur Body pirkai ? Labai fainas . 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 17, 11:47)
Nepatiko  Shanos kapsule, viskas taip senoviska. biggrin.gif Bet jau cia skonio reikalas.

biggrin.gif

Dontstop, body's fainas, betgi cia marskiniai lotuliukas.gif
Atsakyti