Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Labas,
ir as noriu su kuo nors apie skudurus papliurpti, o kadangi Leticija kitoj temoj vis bando mums isdestyti kaip komplektuoti garderoba, kad pries kiekviena isejima nereiktu verkti, kad neturim ka apsirengti, tai sakau maz prisijungsiu ir as blush2.gif
Del mano tipo, tai sakyciau - lietuviskas pilkasis biggrin.gif Bet kadangi tokio tipu lenteleje nera, tai matyt busiu kuris is pavasariniu ar vasariniu tipu. Kadangi labiau draugauju su saltom splavom, tai dar dalis atspalviu atkrenta, alia vistiek iki galo neapsisprendziu...
Paskaiciau pora temu ir po dontstop konsultaciju supratau, kad apie dekoratyvine kosmetika nelabai ka suprantu. O iki to maniau, kad dar si ta raukiu blush2.gif

Na tikiuosi, kad isiliesiu i pokalbius ir pagaliau issiaiskinsiu, kuriam tipui pasaulieciai priskiria ta musiska pilkaji cool.gif
Atsakyti
Radau labai įdomu straipsnį - Vasara ofise.
Straipsnis rusų kalba, kas moka, paskaitykit, nuotraukas ir pagrindines mintis ištraukiu.

1 variantas - griežtas dress - kodas
user posted image
user posted image

Rekomenduojama bateliai uždarais priekiais, balerinos, kūno spalvos tinklinės pėdkelnės, platūs sijonai su drapiruotėm, natūralių audinių suknelės ir palaidinės, šilkiniai šalikėliai, laikrodžiai, auskarai, berankoviai rūbai.

2 variantas - negriežtas dress - kodas. Tinka dirbačioms su klientais ir vadovėms.
user posted image

Rekomenduotinas lakoniškumas , bet galimos klostės, drapiruotės, vienas papuošalas, laisvalaikio stiliaus maikės, ryškūs akcentai, basutės.

3 variantas - jokio dress - kodo
user posted image
user posted image

Berankovės suknelės, ryškios spalvos, basutės ir sandalai. Universalus rūbas - maikutė be printo, iš medvilnės, viskozės arba šilko. Ji gražiai žiūrisi sukišta į sijoną arba kelnes. Bet maikutė negali būti juodos arba baltos spalvos. Juoda - nes ji netinka vasarai aplamai, o ofisui ypač. Balta - nes atrodo kaip apatiniai ir persišviečia liemenėlė.

Jei ofise dirba kondicionieriai ir būna vėsoka, tinka užsimesti švarkelį arba kardiganą:
user posted image

O štai čia kas netinka ofisui:
user posted image

Tai yra: paplūdimio suknelės (ilgos, gėlėtos, kaimiško stiliaus), raukiniai, suknelės ir topai ant petnešėlių, kelnės chinos ir tarbaklynės, šortai, langūčiai, printai, animalistiniai raštai, nuogos nugaros, džinsas, platformos, korsetai, neriniai, šlepetės, labai išpuoštos ir labai atviros basutės, basutės su plonais dirželiais.
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 14:44)

Na tikiuosi, kad isiliesiu i pokalbius ir pagaliau issiaiskinsiu, kuriam tipui pasaulieciai priskiria ta musiska pilkaji  cool.gif

Vasara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 23 birželio 2011 - 13:58
QUOTE(dontstop @ 2011 06 23, 14:00)
*Jei ofise dirba kondicionieriai ir būna vėsoka, tinka užsimesti švarkelį arba kardiganą:
user posted image

**Vasara  4u.gif

*O gal kas mate, kur butu galima isigyti ta trecia svarkeli nebutinai tokios spalvos. Jau senai kazko tokio ieskau, alia dabar prekyboje beveik visur tik su viena saga ties bamba. O tokie modeliai man ypatingai netinka doh.gif
**Dekui 4u.gif , tai nuo siol busiu vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 06 23, 13:31)
Shana, tavo įdėta avalynė patiko bigsmile.gif  labai patogi atrodo thumbup.gif
Basučių spalva man labai tiktų į kapsulę smile.gif

Sitos firmos avalyne be galo patogi ir labai geros kokybes. O dar akcija kad basutes, kur buve 190 uz 50 doh.gif Kazkaip gundo blush2.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 13:44)
Labas,
ir as noriu su kuo nors apie skudurus papliurpti,
o kadangi Leticija kitoj temoj vis bando mums isdestyti kaip komplektuoti garderoba, kad pries kiekviena isejima nereiktu verkti, kad neturim ka apsirengti,  tai sakau maz prisijungsiu ir as  blush2.gif

O kokie zmones bigsmile.gif
Kokia cia tokia kita tema? g.gif

Dontstop, is tavo idetu pirmuju kapsuliu tai beveik viska priglausciau bigsmile.gif Labai mano stilius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 06 23, 14:00)

1 variantas - griežtas dress - kodas
user posted image
user posted image

Kaip vadinasi spalva to rankinuko, kuris yra desineje po rozine suknele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 birželio 2011 - 14:18
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 14:17)
*O kokie zmones bigsmile.gif
**Kokia cia tokia kita tema? g.gif

***Dontstop, is tavo idetu pirmuju kapsuliu tai beveik viska priglausciau bigsmile.gif Labai mano stilius biggrin.gif

*Aha, as irgi pries pora savaicius uzsukus apsiuostyti pamaniau, kad zmones kazkur jau matyti biggrin.gif Labas mirksiukas.gif
**Mes gi su Leticija auginam vienodo amziaus vaikus, tai va dar nuo nestuke.gif laiku viena kitos vaikus pazystam biggrin.gif
***As irgi. Man i darba butu pats tas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 14:10)
**Dekui  4u.gif , tai nuo siol busiu vasara  biggrin.gif

Sveika 4u.gif
O tų vasarų bent trys tipai yra bigsmile.gif

Sitos firmos avalyne be galo patogi ir labai geros kokybes. O dar akcija kad basutes, kur buve 190 uz 50 doh.gif  Kazkaip gundo blush2.gif

Tai imk mirksiukas.gif

Gal mauve? g.gif man graži rolleyes.gif

aš iš vis pastebėjau, kad man, soft vasarai, nelabai tinka labai šviesios spalvos g.gif Kaip kitoms to tipo, ar tinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 23 birželio 2011 - 14:30

as tai matau alyvine suknele.

Labai grazios kapsules smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 14:22)
*Aha, as irgi pries pora savaicius uzsukus apsiuostyti pamaniau, kad zmones kazkur jau matyti 

biggrin.gif Siltuose krastuose.

Mano is tikro darbines sukneles ir siaip garderodas tokio tipo, kaip toj kapsulej ax.gif Kai kam grieztas, bet man patinka smile.gif

Sian esu su raudona ryzkia bliuzkute ir jau antro komplimento ka tik susilaukiau (is moteru) biggrin.gif Nors siaip pagal tipa neturetu man buti viena is tinkamiausiu spalvu g.gif
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 06 23, 14:28)
Tai imk mirksiukas.gif

Gal mauve? g.gif man graži rolleyes.gif

aš iš vis pastebėjau, kad man, soft vasarai, nelabai tinka labai šviesios spalvos g.gif Kaip kitoms to tipo, ar tinka? g.gif

g.gif Tai kad didelio poreikio ner, tiek kad patinka doh.gif

As Soft. Cia aisku mane nustate pries tai kai nusiryzinau biggrin.gif Man sviesios sakyciau tinka g.gif Bet ne blankios tokios g.gif

QUOTE(Malena @ 2011 06 23, 14:28)
as tai matau alyvine suknele.

As rozine su uznesimu link alyvu rolleyes.gif

Bet cia jau mum buvo anksciau, issiaiskinom kad skirtingai kompuose kazkodel atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 birželio 2011 - 14:41
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 14:30)
Sian esu su raudona ryzkia bliuzkute ir jau antro komplimento ka tik susilaukiau (is moteru) biggrin.gif Nors siaip pagal tipa neturetu man buti viena is tinkamiausiu spalvu g.gif

Man irgi koralų raudona tinka ax.gif Labai atgyvina veidą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 15:30)

O tu į rudenį nesi perbėgus? Be to mano manymu softams tiek vasaroms, tiek rudeninėms raudona tinka, tik ne ta "alaja", skaisčiai raudona tokia.

Man ta pirma kapsulė offisui pati gražiausia, matyt kažkaip taip bandyčiau renktis, jei būtų poreikis. Man tos rankinės spalvytė labai labai...

Pagal mane šviesios švarios spalvos - pavasariams, o softams netinka grynos spalvos, jų paletė tokia jei žalia, tai žiurėk kažkokios dar kelios spalvos įmaišytos. Man labai patinka tokios spalvos, bet netinka...
O man buvo atradimas - vasarai ir pilka netinka lotuliukas.gif . Tokia šviesiai pilka... aš su ta pilka visai likau pilka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 06 23, 14:42)
Pagal mane šviesios švarios spalvos - pavasariams, o softams netinka grynos spalvos, jų paletė tokia jei žalia, tai žiurėk kažkokios dar kelios spalvos įmaišytos. Man labai patinka tokios spalvos, bet netinka...
O man buvo atradimas - vasarai ir pilka netinka lotuliukas.gif . Tokia šviesiai pilka... aš su ta pilka visai likau pilka lotuliukas.gif

O tu softas? kokios spalvos tau tada tinka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 23 birželio 2011 - 15:01
Loxxy, prasom prasom apie skudurus papliurpti, cia pati tinkamiausia vieta tam biggrin.gif
Atsakyti