Labas,
ir as noriu su kuo nors apie skudurus papliurpti, o kadangi Leticija kitoj temoj vis bando mums isdestyti kaip komplektuoti garderoba, kad pries kiekviena isejima nereiktu verkti, kad neturim ka apsirengti, tai sakau maz prisijungsiu ir as
Del mano tipo, tai sakyciau - lietuviskas pilkasis Bet kadangi tokio tipu lenteleje nera, tai matyt busiu kuris is pavasariniu ar vasariniu tipu. Kadangi labiau draugauju su saltom splavom, tai dar dalis atspalviu atkrenta, alia vistiek iki galo neapsisprendziu...
Paskaiciau pora temu ir po dontstop konsultaciju supratau, kad apie dekoratyvine kosmetika nelabai ka suprantu. O iki to maniau, kad dar si ta raukiu
Na tikiuosi, kad isiliesiu i pokalbius ir pagaliau issiaiskinsiu, kuriam tipui pasaulieciai priskiria ta musiska pilkaji
Radau labai įdomu straipsnį - Vasara ofise.
Straipsnis rusų kalba, kas moka, paskaitykit, nuotraukas ir pagrindines mintis ištraukiu.
1 variantas - griežtas dress - kodas
Rekomenduojama bateliai uždarais priekiais, balerinos, kūno spalvos tinklinės pėdkelnės, platūs sijonai su drapiruotėm, natūralių audinių suknelės ir palaidinės, šilkiniai šalikėliai, laikrodžiai, auskarai, berankoviai rūbai.
2 variantas - negriežtas dress - kodas. Tinka dirbačioms su klientais ir vadovėms.
Rekomenduotinas lakoniškumas , bet galimos klostės, drapiruotės, vienas papuošalas, laisvalaikio stiliaus maikės, ryškūs akcentai, basutės.
3 variantas - jokio dress - kodo
Berankovės suknelės, ryškios spalvos, basutės ir sandalai. Universalus rūbas - maikutė be printo, iš medvilnės, viskozės arba šilko. Ji gražiai žiūrisi sukišta į sijoną arba kelnes. Bet maikutė negali būti juodos arba baltos spalvos. Juoda - nes ji netinka vasarai aplamai, o ofisui ypač. Balta - nes atrodo kaip apatiniai ir persišviečia liemenėlė.
Jei ofise dirba kondicionieriai ir būna vėsoka, tinka užsimesti švarkelį arba kardiganą:
O štai čia kas netinka ofisui:
Tai yra: paplūdimio suknelės (ilgos, gėlėtos, kaimiško stiliaus), raukiniai, suknelės ir topai ant petnešėlių, kelnės chinos ir tarbaklynės, šortai, langūčiai, printai, animalistiniai raštai, nuogos nugaros, džinsas, platformos, korsetai, neriniai, šlepetės, labai išpuoštos ir labai atviros basutės, basutės su plonais dirželiais.
Papildyta:
Na tikiuosi, kad isiliesiu i pokalbius ir pagaliau issiaiskinsiu, kuriam tipui pasaulieciai priskiria ta musiska pilkaji
Vasara
Straipsnis rusų kalba, kas moka, paskaitykit, nuotraukas ir pagrindines mintis ištraukiu.
1 variantas - griežtas dress - kodas
Rekomenduojama bateliai uždarais priekiais, balerinos, kūno spalvos tinklinės pėdkelnės, platūs sijonai su drapiruotėm, natūralių audinių suknelės ir palaidinės, šilkiniai šalikėliai, laikrodžiai, auskarai, berankoviai rūbai.
2 variantas - negriežtas dress - kodas. Tinka dirbačioms su klientais ir vadovėms.
Rekomenduotinas lakoniškumas , bet galimos klostės, drapiruotės, vienas papuošalas, laisvalaikio stiliaus maikės, ryškūs akcentai, basutės.
3 variantas - jokio dress - kodo
Berankovės suknelės, ryškios spalvos, basutės ir sandalai. Universalus rūbas - maikutė be printo, iš medvilnės, viskozės arba šilko. Ji gražiai žiūrisi sukišta į sijoną arba kelnes. Bet maikutė negali būti juodos arba baltos spalvos. Juoda - nes ji netinka vasarai aplamai, o ofisui ypač. Balta - nes atrodo kaip apatiniai ir persišviečia liemenėlė.
Jei ofise dirba kondicionieriai ir būna vėsoka, tinka užsimesti švarkelį arba kardiganą:
O štai čia kas netinka ofisui:
Tai yra: paplūdimio suknelės (ilgos, gėlėtos, kaimiško stiliaus), raukiniai, suknelės ir topai ant petnešėlių, kelnės chinos ir tarbaklynės, šortai, langūčiai, printai, animalistiniai raštai, nuogos nugaros, džinsas, platformos, korsetai, neriniai, šlepetės, labai išpuoštos ir labai atviros basutės, basutės su plonais dirželiais.
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 14:44)
Vasara
QUOTE(dontstop @ 2011 06 23, 14:00)
*Jei ofise dirba kondicionieriai ir būna vėsoka, tinka užsimesti švarkelį arba kardiganą:
**Vasara
**Vasara
*O gal kas mate, kur butu galima isigyti ta trecia svarkeli nebutinai tokios spalvos. Jau senai kazko tokio ieskau, alia dabar prekyboje beveik visur tik su viena saga ties bamba. O tokie modeliai man ypatingai netinka
**Dekui , tai nuo siol busiu vasara
QUOTE(raami @ 2011 06 23, 13:31)
Shana, tavo įdėta avalynė patiko labai patogi atrodo
Basučių spalva man labai tiktų į kapsulę
Basučių spalva man labai tiktų į kapsulę
Sitos firmos avalyne be galo patogi ir labai geros kokybes. O dar akcija kad basutes, kur buve 190 uz 50 Kazkaip gundo
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 13:44)
Labas,
ir as noriu su kuo nors apie skudurus papliurpti,
o kadangi Leticija kitoj temoj vis bando mums isdestyti kaip komplektuoti garderoba, kad pries kiekviena isejima nereiktu verkti, kad neturim ka apsirengti, tai sakau maz prisijungsiu ir as
ir as noriu su kuo nors apie skudurus papliurpti,
o kadangi Leticija kitoj temoj vis bando mums isdestyti kaip komplektuoti garderoba, kad pries kiekviena isejima nereiktu verkti, kad neturim ka apsirengti, tai sakau maz prisijungsiu ir as
O kokie zmones
Kokia cia tokia kita tema?
Dontstop, is tavo idetu pirmuju kapsuliu tai beveik viska priglausciau Labai mano stilius
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 06 23, 14:00)
Kaip vadinasi spalva to rankinuko, kuris yra desineje po rozine suknele?
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 14:17)
*O kokie zmones
**Kokia cia tokia kita tema?
***Dontstop, is tavo idetu pirmuju kapsuliu tai beveik viska priglausciau Labai mano stilius
**Kokia cia tokia kita tema?
***Dontstop, is tavo idetu pirmuju kapsuliu tai beveik viska priglausciau Labai mano stilius
*Aha, as irgi pries pora savaicius uzsukus apsiuostyti pamaniau, kad zmones kazkur jau matyti Labas
**Mes gi su Leticija auginam vienodo amziaus vaikus, tai va dar nuo laiku viena kitos vaikus pazystam
***As irgi. Man i darba butu pats tas.
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 14:10)
**Dekui , tai nuo siol busiu vasara
Sveika
O tų vasarų bent trys tipai yra
Sitos firmos avalyne be galo patogi ir labai geros kokybes. O dar akcija kad basutes, kur buve 190 uz 50 Kazkaip gundo
Tai imk
Gal mauve? man graži
aš iš vis pastebėjau, kad man, soft vasarai, nelabai tinka labai šviesios spalvos Kaip kitoms to tipo, ar tinka?
as tai matau alyvine suknele.
Labai grazios kapsules
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 23, 14:22)
*Aha, as irgi pries pora savaicius uzsukus apsiuostyti pamaniau, kad zmones kazkur jau matyti
Siltuose krastuose.
Mano is tikro darbines sukneles ir siaip garderodas tokio tipo, kaip toj kapsulej Kai kam grieztas, bet man patinka
Sian esu su raudona ryzkia bliuzkute ir jau antro komplimento ka tik susilaukiau (is moteru) Nors siaip pagal tipa neturetu man buti viena is tinkamiausiu spalvu
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 06 23, 14:28)
Tai imk
Gal mauve? man graži
aš iš vis pastebėjau, kad man, soft vasarai, nelabai tinka labai šviesios spalvos Kaip kitoms to tipo, ar tinka?
Gal mauve? man graži
Tai kad didelio poreikio ner, tiek kad patinka
As Soft. Cia aisku mane nustate pries tai kai nusiryzinau Man sviesios sakyciau tinka Bet ne blankios tokios
QUOTE(Malena @ 2011 06 23, 14:28)
As rozine su uznesimu link alyvu
Bet cia jau mum buvo anksciau, issiaiskinom kad skirtingai kompuose kazkodel atrodo
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 14:30)
Sian esu su raudona ryzkia bliuzkute ir jau antro komplimento ka tik susilaukiau (is moteru) Nors siaip pagal tipa neturetu man buti viena is tinkamiausiu spalvu
Man irgi koralų raudona tinka Labai atgyvina veidą
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 15:30)
O tu į rudenį nesi perbėgus? Be to mano manymu softams tiek vasaroms, tiek rudeninėms raudona tinka, tik ne ta "alaja", skaisčiai raudona tokia.
Man ta pirma kapsulė offisui pati gražiausia, matyt kažkaip taip bandyčiau renktis, jei būtų poreikis. Man tos rankinės spalvytė labai labai...
Pagal mane šviesios švarios spalvos - pavasariams, o softams netinka grynos spalvos, jų paletė tokia jei žalia, tai žiurėk kažkokios dar kelios spalvos įmaišytos. Man labai patinka tokios spalvos, bet netinka...
O man buvo atradimas - vasarai ir pilka netinka . Tokia šviesiai pilka... aš su ta pilka visai likau pilka
QUOTE(bytte @ 2011 06 23, 14:42)
Pagal mane šviesios švarios spalvos - pavasariams, o softams netinka grynos spalvos, jų paletė tokia jei žalia, tai žiurėk kažkokios dar kelios spalvos įmaišytos. Man labai patinka tokios spalvos, bet netinka...
O man buvo atradimas - vasarai ir pilka netinka . Tokia šviesiai pilka... aš su ta pilka visai likau pilka
O tu softas? kokios spalvos tau tada tinka?
Loxxy, prasom prasom apie skudurus papliurpti, cia pati tinkamiausia vieta tam