Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 10:33)
Labas rytas

A norėtum būti ta vienintelė?  biggrin.gif
Va kad būtu apie ką pablevyzgoti įmetu vieną iš savo kapsulių:
user posted image
Alia daba žiūrėdama į foktę supratau, kokia aš konservatyvi  g.gif

Labai faina kapsule. Tiesiog nuostabi. Ar ilgai ja rinkote ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 17:46)

Gal ką praleidžiu, neatkreipiu dėmesio  g.gif  Ko dairytis, kad tiktų prie klasikinių kelnių, sijono - pieštuko ir pan? Būtinos sąlygos: gryna medvilnė, ilgos rankovės.

O kokio tipo palaidines nesioji apskritai? As pati tokiu medvilniniu nenesioju, nesioju golfus, marskinius.
Atsakyti
Shana spec. kapsulė super... thumbup.gif Nu kad ne man tai tikrai biggrin.gif , bet tai ko nerasi pas kiekvieną spintoje daro įspudį. o kai dar turi omenyje kad tai "banko darbuotojos" kapsulė biggrin.gif
QUOTE(I'm love @ 2011 07 15, 19:40)
Labai faina kapsule. Tiesiog nuostabi.  Ar ilgai ja rinkote ax.gif ?

Kaip čia pasakius, pavienius daiktus turėjau iš seniau: baltus marškinėlius, bliuzelę, švarkelį. Bet visa kita susipirkau nuo pavasario. Tiesa shopinausi ne tik Lietuvoje.

O šiandien nusižengiau savo principam. gal jūs čia mane paskatinot išlaidauti g.gif biggrin.gif Nusipirkau papigiaiska pliažinę suknelę (atostogoms Graikijoje) ir tokią laisvalaikio suknelę po parkus tasyti. Shana dabar ir aš jau jų turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 21:03)
Shana spec. kapsulė super...  thumbup.gif Nu kad ne man tai tikrai  biggrin.gif , bet tai ko nerasi pas kiekvieną spintoje daro įspudį. o kai dar turi omenyje kad tai "banko darbuotojos" kapsulė  biggrin.gif

Nusipirkau papigiaiska pliažinę suknelę (atostogoms Graikijoje) ir tokią laisvalaikio suknelę po parkus tasyti. Shana dabar ir aš jau jų turiu  lotuliukas.gif

tongue.gif Aciu 4u.gif
Visom uz teigiamus ivertinimus ax.gif
As is tikro paauglysteje buvau "gera mergaite" ir neturejau jokio kieto garderobo, tai uz tad dabar atsiemu biggrin.gif

Rodyk savo pliazine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 21:27)

Rodyk savo pliazine bigsmile.gif

Va tokia:
user posted image.
Kainavo cielus 10 eur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 20:49)
O kokio tipo palaidines nesioji apskritai? As pati tokiu medvilniniu nenesioju, nesioju golfus, marskinius.

Iki šiol nešiojau paaugliškas maikes ilgom rankovėm su piešinėliais, bet prie griežtesnių rūbų netiks..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 16, 06:59)
Iki šiol nešiojau paaugliškas maikes ilgom rankovėm su piešinėliais, bet prie griežtesnių rūbų netiks..

Gal tiktų kokie laisvesnio stiliaus marškinukai vis dėlto - įdomesnio audinio ar kirpimo mirksiukas.gif Nes jei tinka tik medvilnė, tai sunkoka ką daug prigalvot g.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 22:51)
Va tokia:
Kainavo cielus 10 eur  ax.gif

Man šiek tiek paaugliška blush2.gif Pati pernai vieną ne visai pagal amžių nusipirkau, bet supratau, kad nenešiosiu vis dėlto - atidaviau seseriai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 21:51)
Va tokia:

Kainavo cielus 10 eur  ax.gif

Smagi ir labai patogi pliazine ax.gif Deja man fasonas netinka, nebent medziaga labai gerai krentanti rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 17:46)
Gal ką praleidžiu, neatkreipiu dėmesio  g.gif  Ko dairytis, kad tiktų prie klasikinių kelnių, sijono - pieštuko ir pan? Būtinos sąlygos: gryna medvilnė, ilgos rankovės.

Paskitris kokia, darbui?

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 liepos 2011 - 09:12
QUOTE(Sophi @ 2011 07 16, 09:34)
Gal tiktų kokie laisvesnio stiliaus marškinukai vis dėlto - įdomesnio audinio ar kirpimo mirksiukas.gif Nes jei tinka tik medvilnė, tai sunkoka ką daug prigalvot g.gif

Matyt g.gif Bandysiu ieškot
QUOTE(Shana @ 2011 07 16, 10:12)
Smagi ir labai patogi pliazine ax.gif Deja man fasonas netinka, nebent medziaga labai gerai krentanti rolleyes.gif
Papildyta:

Paskitris kokia, darbui?

Taip, darbui smile.gif Iš šitų keturių pirmos dvi netinka prie mano plačių pečių, trečia ketvirta jau marškiniai, kažkodėl jie man nesinešioja unsure.gif
Atsakyti
donstop, tada nieko ir nebelieka daugiau ka nesioti biggrin.gif

Man Loxxy suknele grazi, ir visai nepaaugliska. Juk ji pliazine, puikiai tiks atostogom, tai kokios tada turi buti pliazines sukneles pagal Sophi? biggrin.gif
Atsakyti
:sos radau fainute suknyte vasariska kaip ir tinkancios soft vasarai spalvos
user posted image

prie jos toks smagus rudas dirzas, bet nerandu, kad jis vasarai tiktu, susimasciau kaip del galanterijos spalvu ar irgi yra "tinkamos" ir nelabai, ar cia jau nebesvarbu? nes daug batu, dirziuku juodu, o juoda spalva kaip ir "neina" ir siaip noretus linksmesniu g.gif
Atsakyti
Loxxy is Shanos įdėtos kapsulės tiesiog nuostabios. Pirmosios pasisavinčiau garantuotai, antrosios tik pažiūrėt gražu, kad taip tobulai suderinta viskas, atrodo kokybiška ir tinka pagal paskirtį 4u.gif Šaunuolės moterys wub.gif
Atsakyti