Pagavau ikvepima :
Specialios paskirties kapsule
Cia mazai gal kam patinka, specifinis dalykas .
Bet dabar Bytte nesakys, kad mano garderobas "banko darbuotojos"
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 16:40)
Labai neutralus ir daug prie ko pritaikomi
Dekui, stengiuosi ekonomiskai
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 16:51)
Pagavau ikvepima :
Man patinka Pasiziurejau ir nostalgija apeme seniems laikams
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 07 15, 15:57)
Kodel, kazkada patiko o po to pasikeite skonis ir stilius?
Siurbelyte, rubeliai tokie paprasti kapsuliski labai.
Babuskos kauke kaip ir tusa pirkau Eurokos.
Shana, nu tu duodi, net spec.kapsule jinai turi Nors mano vyras irgi turi ta dvirate transporto priemone, mano vadinama "antra zmona", bet manes tai jau gyvenime nieks neuzsodintu ant moco
Babuskos kauke kaip ir tusa pirkau Eurokos.
Shana, nu tu duodi, net spec.kapsule jinai turi Nors mano vyras irgi turi ta dvirate transporto priemone, mano vadinama "antra zmona", bet manes tai jau gyvenime nieks neuzsodintu ant moco
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 16:24)
Ooo kolege
As tai vadinu "nepagydoma liga"
As iki susitikus su vyru irgi niekad nebuvau vaziavus, po to po biski pradejau, niu uz kompanija. O cia dar kitaip, klimatas itakoja, trapsporto priemone beveik istisus metus gali but naudojama Ir as kazkaip isitraukiau, patinka visai Kai pries +35 izvaziuoji kazkur palei jura, tai tikras kaifas
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 17:15)
Visalaik patiko, bet po gimdymo apribojau save truputi del keliu priezasciu, kaip bus veliau - nezinau
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 17:24)
bet manes tai jau gyvenime nieks neuzsodintu ant moco
Bijai, kad uzkabliuos
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 07 15, 16:35)
Visalaik patiko, bet po gimdymo apribojau save truputi del keliu priezasciu, kaip bus veliau - nezinau
Papildyta:
Papildyta:
Logiska, kai esi atsakingas ne tik uz save
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 17:30)
*As tai vadinu "nepagydoma liga"
**Kai pries +35 izvaziuoji kazkur palei jura, tai tikras kaifas
**Kai pries +35 izvaziuoji kazkur palei jura, tai tikras kaifas
* tai jau tikrai
** Negundyk tokiais dalykais
Shana, man labai patiko, super Pirmos kapsulės nė nekomentavau, nepadarė įspūdžio ir nelabai panašu buvo į kapsulę, o čia tai kietai ir suderinta viskas tobulai
Shana,
man labiausiai ta maikute su katinu patiko (nors visos geros) ir auskariukai tokie geri O ta juoda maikute antroj nuotraukoje as ir taip uzsideciau kasdien prie dzinsu
man labiausiai ta maikute su katinu patiko (nors visos geros) ir auskariukai tokie geri O ta juoda maikute antroj nuotraukoje as ir taip uzsideciau kasdien prie dzinsu
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 07 15, 16:35)
Ne, bijau vaziuoti tiesiog
Noriu patarimo
Planuoju dabar kol išpardavimai nusipirkti 2 palaidines ilgomis rankovėmis rudeniui. Parduotuvėse matau tik tokius du variantus:
bazinės trikotažinės vienspalvės, aš tokių nemoku nešioti, man jos pernelyg nuobodžios ir niekur nepritaikomos
marškiniai - turiu vienus, jau virš metų kabo spintoje, labai labai retai kada pasipuošiu, irgi ne mano variantas
Gal ką praleidžiu, neatkreipiu dėmesio Ko dairytis, kad tiktų prie klasikinių kelnių, sijono - pieštuko ir pan? Būtinos sąlygos: gryna medvilnė, ilgos rankovės.
Planuoju dabar kol išpardavimai nusipirkti 2 palaidines ilgomis rankovėmis rudeniui. Parduotuvėse matau tik tokius du variantus:
bazinės trikotažinės vienspalvės, aš tokių nemoku nešioti, man jos pernelyg nuobodžios ir niekur nepritaikomos
marškiniai - turiu vienus, jau virš metų kabo spintoje, labai labai retai kada pasipuošiu, irgi ne mano variantas
Gal ką praleidžiu, neatkreipiu dėmesio Ko dairytis, kad tiktų prie klasikinių kelnių, sijono - pieštuko ir pan? Būtinos sąlygos: gryna medvilnė, ilgos rankovės.