Loxxy, tamsiai melyna yra ne juoda Taip, juoda yra man spalvu spalva, is tamsiai melynos tai nebent dzinsai pas mane, daugiau nieko.
Dek tuos savo batus, jei pasakysim, kad bobiski teks pirkt kitus
Dar vienas dalykas. Kazkada skaitem su daruge kazkoki moteriska zurnala ir ten buvo parasytos neva tai pasimatymu taisykles, ir ten kaip elgtis, apsrengt ir bla bla bla. Tai buvo parasyta, kad pasimatymui geriausia tinka dzinsai + palaidine + aukstakulniai, tai mes uzsidiskutavm kokia turetu buti ta "pasimatymu palaidine" Nes su kokiais T-shirt'ais gal nelabai Taigi prasom pasisakyt ir imest pvz. kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine".
QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 13:12)
Labai gražiai viskas suderinta
Dėkui visom už pagyras O aš taip buvau nusiteikus būti išvadinta penciinio pobūdžio konservatore
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 13:14)
Aaaa, cia mano vyras vadina - kaip prisis... i kelnes
Jos taip ir atrodo. Niekad nemačiau, kad kažkas su jomis gražiai atrodytu. Ir nemačiau nei vieno vyro, kuriam moteris su tokiomis atrodytu žaviai.
Dar man labai baisios dabar tokios kelnes:
Na ir visokios panašios, alia šilkinės, gėlėtos, plazdančios. Nu man grynai su pižama į mietą išėję
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:34)
Taigi prasom pasisakyt ir imest pvz. kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine".
Priklauso kelintas pasimatymas
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 13:39)
Priklauso kelintas pasimatymas
Nu pvz. jeigu pirmas ir reikia vyra suzaveti Nes i koki desimta jau gali ir su T-shirt nueit
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 14:34)
Taigi prasom pasisakyt ir imest pvz. kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine".
Seniai išaugau iš pasimatymų amžiaus, bet savo laiku nešiodavau kuo didesne iškirpte
Čia šiek tiek parinkau paveikslėlių. Tiesa, džinsų į pasimatymą tikrai nesidėčiau, nes man netinka. tik sijonas
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:41)
Nu pvz. jeigu pirmas ir reikia vyra suzaveti Nes i koki desimta jau gali ir su T-shirt nueit
aisku gi priklauso nuo pvz kur pasimatymas vyks, ka veiksit ir tt
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:34)
kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine".
Manau apranga pasimatymui labai priklauso nuo to, kokio amžiaus pasimatantys, jų socialinė padėtis, pageidaujamas pasimatymo rezultatas ir t.t.
Jei man dabar reiktų eiti į pasimatymą, mane ten turbūt pamatytumėt su darbiniu kostiumėliu. Nu nes vargu ar su kokiu cirko artistu, menininku ir pan. aš į pasimatymą eičiau. O su kokia ofiso persona, susibėgti išgerti vyno po darbo, man atrodo tai visai tinkama.
Dar priklauso kur pasimatymas vyksta. Manau jau tiek pasenau , kad aprangos prie pasimatymo sąvokos nederinčiau, derinčiau prie aplinkos kurioje jis vyksta. T.y. jei prie ežero tai su šortais ir t-shirt'ais, jei klube tai džinsais ir kažkokia biški atviresne bliuzele, jei vyninė tai su įprastinias savo rūbais
Dėl visa ko, apatinius pasirinkčiau tokius, su kurias tikrai miela pasirodyti Užsisvajojau
is donstop idetu, tai man tik pirma fotke rodo kazkodel, jum visas?
Shanos ikeltos tai visos tokios labai puosnios sakyciau kur ankstesniam poste
tai tu po pirmo pasimatymo jau ir butum pasiruosus? nu zinai, nesitikejau sito is taves
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 13:46)
Dėl visa ko, apatinius pasirinkčiau tokius, su kurias tikrai miela pasirodyti Užsisvajojau
tai tu po pirmo pasimatymo jau ir butum pasiruosus? nu zinai, nesitikejau sito is taves
Va mielai eičiau su kažkuo panašiu:
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:51)
ania As tai pora is ju ir i darba deciausi
Loxxy pilna siurprizu
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:51)
Žinai kai paskutinius 10 metų nesu buvus su kuo nors pasimatyme apart savo vyrą, tai su šituo kad ir po pirmo
O jei rimtai, tikrai nebežinau kaip reikia elgtis pasimatyme, bet turbūt geriau apsidrausti, nei pasigailėti