Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Loxxy, tamsiai melyna yra ne juoda biggrin.gif Taip, juoda yra man spalvu spalva, is tamsiai melynos tai nebent dzinsai pas mane, daugiau nieko.

Dek tuos savo batus, jei pasakysim, kad bobiski teks pirkt kitus lotuliukas.gif

Dar vienas dalykas. Kazkada skaitem su daruge kazkoki moteriska zurnala ir ten buvo parasytos neva tai pasimatymu taisykles, ir ten kaip elgtis, apsrengt ir bla bla bla. Tai buvo parasyta, kad pasimatymui geriausia tinka dzinsai + palaidine + aukstakulniai, tai mes uzsidiskutavm kokia turetu buti ta "pasimatymu palaidine" g.gif Nes su kokiais T-shirt'ais gal nelabai g.gif Taigi prasom pasisakyt ir imest pvz. kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 13:12)
Labai gražiai viskas suderinta  4u.gif

Dėkui visom už pagyras 4u.gif O aš taip buvau nusiteikus būti išvadinta penciinio pobūdžio konservatore biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 13:14)
Aaaa, cia mano vyras vadina - kaip prisis... i kelnes tongue.gif

Jos taip ir atrodo. Niekad nemačiau, kad kažkas su jomis gražiai atrodytu. Ir nemačiau nei vieno vyro, kuriam moteris su tokiomis atrodytu žaviai.
Dar man labai baisios dabar tokios kelnes:
user posted image
Na ir visokios panašios, alia šilkinės, gėlėtos, plazdančios. Nu man grynai su pižama į mietą išėję doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 liepos 2011 - 13:40
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:34)
g.gif Taigi prasom pasisakyt ir imest pvz. kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine".  biggrin.gif

Priklauso kelintas pasimatymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 13:39)
Priklauso kelintas pasimatymas biggrin.gif

Nu pvz. jeigu pirmas ir reikia vyra suzaveti wub.gif biggrin.gif Nes i koki desimta jau gali ir su T-shirt nueit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 14:34)
Taigi prasom pasisakyt ir imest pvz. kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine".  biggrin.gif

Seniai išaugau iš pasimatymų amžiaus, bet savo laiku nešiodavau kuo didesne iškirpte laugh.gif

Čia šiek tiek parinkau paveikslėlių. Tiesa, džinsų į pasimatymą tikrai nesidėčiau, nes man netinka. tik sijonas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 15 liepos 2011 - 13:49
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:41)
Nu pvz. jeigu pirmas ir reikia vyra suzaveti  wub.gif  biggrin.gif Nes i koki desimta jau gali ir su T-shirt nueit  lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
biggrin.gif
user posted image

aisku gi priklauso nuo pvz kur pasimatymas vyks, ka veiksit ir tt rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:34)
kas jusu manymu yra "pasimatymu palaidine".  biggrin.gif

Manau apranga pasimatymui labai priklauso nuo to, kokio amžiaus pasimatantys, jų socialinė padėtis, pageidaujamas pasimatymo rezultatas biggrin.gif ir t.t.
Jei man dabar reiktų eiti į pasimatymą, mane ten turbūt pamatytumėt su darbiniu kostiumėliu. Nu nes vargu ar su kokiu cirko artistu, menininku ir pan. aš į pasimatymą eičiau. O su kokia ofiso persona, susibėgti išgerti vyno po darbo, man atrodo tai visai tinkama. cool.gif
Dar priklauso kur pasimatymas vyksta. Manau jau tiek pasenau biggrin.gif , kad aprangos prie pasimatymo sąvokos nederinčiau, derinčiau prie aplinkos kurioje jis vyksta. T.y. jei prie ežero tai su šortais ir t-shirt'ais, jei klube tai džinsais ir kažkokia biški atviresne bliuzele, jei vyninė tai su įprastinias savo rūbais g.gif
Dėl visa ko, apatinius pasirinkčiau tokius, su kurias tikrai miela pasirodyti lotuliukas.gif Užsisvajojau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 liepos 2011 - 13:50

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
is donstop idetu, tai man tik pirma fotke rodo kazkodel, jum visas? g.gif

Shanos ikeltos tai visos tokios labai puosnios sakyciau kur ankstesniam poste g.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 13:46)
Dėl visa ko, apatinius pasirinkčiau tokius, su kurias tikrai miela pasirodyti  lotuliukas.gif Užsisvajojau  lotuliukas.gif

tai tu po pirmo pasimatymo jau ir smileysex.gif butum pasiruosus? blink.gif nu zinai, nesitikejau sito is taves doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 15 liepos 2011 - 13:52
Va mielai eičiau su kažkuo panašiu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:51)

Shanos ikeltos tai visos tokios labai puosnios sakyciau kur ankstesniam poste  g.gif

tai tu  po pirmo pasimatymo jau ir  smileysex.gif butum pasiruosus?  blink.gif nu zinai, nesitikejau sito is taves  doh.gif  lotuliukas.gif

ania g.gif As tai pora is ju ir i darba deciausi rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Loxxy pilna siurprizu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:51)
tai tu  po pirmo pasimatymo jau ir  smileysex.gif butum pasiruosus?  blink.gif nu zinai, nesitikejau sito is taves  doh.gif  lotuliukas.gif

Žinai kai paskutinius 10 metų nesu buvus su kuo nors pasimatyme apart savo vyrą, tai su šituo kad ir po pirmo tongue.gif
O jei rimtai, tikrai nebežinau kaip reikia elgtis pasimatyme, bet turbūt geriau apsidrausti, nei pasigailėti cool.gif biggrin.gif
Atsakyti