QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:00)
Loxxy, apzirejau tavo kapsule, spalviskai ji tikrai puiki
Bet aisku, spalvos tai ne mano, isskyrus balta
Tik leisk pakalusti kokia avalyne ir rankines nesioji prie sitos kapsules? Ir minejai, kad cia viena is tavo kapsuliu, tai kiek is viso ju turi?
Leticija del spavų, tai gi tamsiai mėlyna tai beveik kaip juoda, o juoda tavo pati pačiausia spalva
Dėl kapsulių kiekio, tai aš nuolatinėj stagnacijoje, jei kažkas patinka ir nesusidėvi, tai ir 10 metų nešioju. Nors ir nežinojau teorijos apie kapsules, bet visada prieš kažką pirkdama atsakydavau sau į klausimą, prie ko nešiosiu.
Nu tai turiu da nedabaigta ruda (turbūt niekada iki galo ir nesuformuosiu
), ana irgi tokia ir vasarai ir rudeniui su pavasariu. Dar turiu tokia puskapsule, žydra, balta, romantiškai pastelinė, vasarinė. Ir žiemai dalykinė, kur vyrauja juoda (sijonai, kelnės, švarkai), o marškinukai spalvingesni. Tiesa ir darau baisiausia kapsulinį nusižengimą, nes net iš parodytos kapsulės balta švarkelį, užsimetu anoje juodoje kapsulėje.
O laisvalaiko, tai rūbų nedaug. Tai ten irgi tokios pusiau kapsulės, gal labiau priedai prie turimų kapsulių, kad iš ofisinio stiliaus padaryti kiek laisvesnį.
Norėčiau pradėt formuot naują - pilka
bet kai žinau kiek man tai kainuos laiko ir nervų, bijau net pradėti.
O dėl batų neklausk, nufotkinau dažniausiai į darbą nešiojamus bet pabijojau dėti. bobute išvadinsit
O spalviškai tamsiai mėlinų iki šiol neišsirinkau, tad pagrinde juodi (turiu vienus baltus batelius bet neprigyja...
). Ir rankinės tik juodos ir baltos. Bet dažniausiai vaikštau su juoda, nes labai jau tingiu nuolat visą turtą kilnoti iš vienos į kitą
O rudoje kapsulėje batai ir rankinė irgi rudi. Aš visko kas rėke privengiu, nebent tai rėktų akivaizdžia prabanga, bet tokių neįperku
Tiesa dar turiu pora kokteilinių suknelių, ir efektingesnių marškinėlių, kad kai reik išeit vakare į žmones turėčiau ką užsimesti