Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 08:52)
Loxxy, man labai patinka. Sijonai ne mano modelio, bet spalvos liuks thumbup.gif

kaip tai tau patinka ? blink.gif Juk nėra nei vienos suknelės tongue.gif
Vis dar neradau tinkamos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 09:01)
kaip tai tau patinka ?  blink.gif Juk nėra nei vienos suknelės  tongue.gif
Vis dar neradau tinkamos  doh.gif

liezuvis.gif liezuvis.gif
Bliuzkes labai mano stiliaus, kaip is mano spintos tongue.gif ir tokios melynos spalvos turiu nemazai.
Tik sijonai nea, bet del to, kad man nelabai tinka, ant kitu ziurisi graziai ax.gif
Atsakyti
užmečiau akį delfyje į straipsnį "Mados tendencijos iš Ispanijos". Nu jūs man tūndrai paaiškinkit, kam reikalingas žmogus kuriantis tokias suknias:
user posted image
Ar ne pagrindinė rūbo užduotis yra būti tinkamu dėvėti? Nenuostabu, kad aš niekur nerandu suknelės, kai pagrindiniai dizainerių kūriniai tokie... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 liepos 2011 - 11:38
Loxxy, cia yra bandymas kazkaip atkreipti demesi nesvarbu kaip biggrin.gif
Tie drabuziai ir neskirti nesiojimui.

As daznai matau ta pati interjero dizaine, projektai kazkokie doh.gif , normalus zmogus negaletu gyventi tokiame, niu bet gi " meno kuriniai" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 15 liepos 2011 - 12:41
Loxxy, gera tavo kapsule, nes viskas dera tarpusavyje ka bepaimsi. Toks marinistinis smile.gif

Apie tokias sukneles tai as irgi anksciau budavau panasios nuomones. Bet dabar suprantu, kad jos kuriamos ne masiniam nesiojimui, ta prasme tik toms, kurios is tiesu domisi mada, isleidzia tam daug pinigu, nuolat perka, atsinaujina savo garderoba, zengia koja kojon su mada, kurią kuria dizaineriai, o tuo labiau dirba toki darba, kurio dress kodas leidzia deveti tokius apdarus. Man si suknele idomi ir tokia pati nesiociau, jei tik butu kur su tokia eiti.
Atsakyti
Na ka, siryt isbandziau babuskos Agafijos kauke, tai gera thumbup.gif plaukai svelnus, blizga, tikrai super kaip uz tokia kaina thumbup.gif O tas tusas, tai jis is esmes irgi geras, tankina, ilgina, tik kaip jau sakiau man nebuvo tas efektas ohoho smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 15, 12:41)
Man si suknele idomi ir tokia pati nesiociau, jei tik butu kur su tokia eiti.

Eik jau?... Ji gi tik tinklas is storu siulų. Geriau įsižiūrėk, speniai visiškai nuogi, o trusikai uždėti tokie alia su korsetu ir psio. g.gif Kad čia nesuknelė sakyčiau cool.gif
Aš tai nesugalvoju, kur gali tikti suknelė, kuri neuždengia nič nieko. Nebent atitinkamiems šokiams ant baro biggrin.gif
Būna suknelių, kur man tiesiog netinka prie gyvenimo būdo. Kur kaip tu sakai, tik besivaikantiems madų, bet ten vistiek būna suknelės. O čia.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 15, 12:41)
Loxxy, gera tavo kapsule, nes viskas dera tarpusavyje ka bepaimsi. Toks marinistinis smile.gif

A žinok man ta tamsiai mėlyna jau kokį dešimtmetį labai patinka. Tik su tokios spalvos kostiumėliais sunku, nes jie visi labai į uniformas neša.
O šiaip aš tikrai labai konservatyvi ir niekad nieko neperku pagal mados klyksmą. Man jokių tarbaklynių ir panašių sutvėrimų ir surišę neuždėtumėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 liepos 2011 - 12:52
Loxxy, apzirejau tavo kapsule, spalviskai ji tikrai puiki 4u.gif Bet aisku, spalvos tai ne mano, isskyrus balta biggrin.gif Tik leisk pakalusti kokia avalyne ir rankines nesioji prie sitos kapsules? Ir minejai, kad cia viena is tavo kapsuliu, tai kiek is viso ju turi?
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 12:55)
. Nebent atitinkamiems šokiams  ant baro  biggrin.gif
tarbaklynių

biggrin.gif biggrin.gif

Gal man kas paaiskins kas cia yra, bo jauciuosi kazkokia nuo mados atitrukus doh.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:00)
biggrin.gif Tik leisk pakalusti kokia avalyne ir rankines nesioji prie sitos kapsules?

Aha, ir man idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 09:21)
O bent kuria nors viena prisimeni kaip atrodo?  biggrin.gif

Sophi kažkodėl įsiminė, dar Jadzka, nes atsiuntė labai daug nuotraukų, kiekvieną ilgai aptarinėjom..

QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 09:33)

Va kad būtu apie ką pablevyzgoti įmetu vieną iš savo kapsulių:

Labai gražiai viskas suderinta 4u.gif
QUOTE(Shana @ 2011 07 15, 14:05)

Gal man kas paaiskins kas cia yra, bo jauciuosi kazkokia nuo mados atitrukus doh.gif
Aha, ir man idomu bigsmile.gif

na kai klynas žemiau, nei paprastai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 13:12)

na kai klynas žemiau, nei paprastai  smile.gif

Aaaa, cia mano vyras vadina - kaip prisis... i kelnes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 13:00)
Loxxy, apzirejau tavo kapsule, spalviskai ji tikrai puiki  4u.gif Bet aisku, spalvos tai ne mano, isskyrus balta  biggrin.gif Tik leisk pakalusti kokia avalyne ir rankines nesioji prie sitos kapsules? Ir minejai, kad cia viena is tavo kapsuliu, tai kiek is viso ju turi?

Leticija del spavų, tai gi tamsiai mėlyna tai beveik kaip juoda, o juoda tavo pati pačiausia spalva tongue.gif
Dėl kapsulių kiekio, tai aš nuolatinėj stagnacijoje, jei kažkas patinka ir nesusidėvi, tai ir 10 metų nešioju. Nors ir nežinojau teorijos apie kapsules, bet visada prieš kažką pirkdama atsakydavau sau į klausimą, prie ko nešiosiu.
Nu tai turiu da nedabaigta ruda (turbūt niekada iki galo ir nesuformuosiu doh.gif ), ana irgi tokia ir vasarai ir rudeniui su pavasariu. Dar turiu tokia puskapsule, žydra, balta, romantiškai pastelinė, vasarinė. Ir žiemai dalykinė, kur vyrauja juoda (sijonai, kelnės, švarkai), o marškinukai spalvingesni. Tiesa ir darau baisiausia kapsulinį nusižengimą, nes net iš parodytos kapsulės balta švarkelį, užsimetu anoje juodoje kapsulėje.
O laisvalaiko, tai rūbų nedaug. Tai ten irgi tokios pusiau kapsulės, gal labiau priedai prie turimų kapsulių, kad iš ofisinio stiliaus padaryti kiek laisvesnį. g.gif
Norėčiau pradėt formuot naują - pilka g.gif bet kai žinau kiek man tai kainuos laiko ir nervų, bijau net pradėti.
O dėl batų neklausk, nufotkinau dažniausiai į darbą nešiojamus bet pabijojau dėti. bobute išvadinsit biggrin.gif O spalviškai tamsiai mėlinų iki šiol neišsirinkau, tad pagrinde juodi (turiu vienus baltus batelius bet neprigyja... doh.gif ). Ir rankinės tik juodos ir baltos. Bet dažniausiai vaikštau su juoda, nes labai jau tingiu nuolat visą turtą kilnoti iš vienos į kitą blush2.gif O rudoje kapsulėje batai ir rankinė irgi rudi. Aš visko kas rėke privengiu, nebent tai rėktų akivaizdžia prabanga, bet tokių neįperku mirksiukas.gif
Tiesa dar turiu pora kokteilinių suknelių, ir efektingesnių marškinėlių, kad kai reik išeit vakare į žmones turėčiau ką užsimesti rolleyes.gif
Atsakyti