Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tynka @ 2011 07 14, 19:32)
atsiprašau, įsibroviau (na bet ne primą kartą į šią temą, tai drąsiau smile.gif ) o kur randat pirkti šiuos tušus užklijuotus? Akropolio eurokose tikrai neužklijuoti, Laisvės al - irgi. Droguose jo nemačiau,

Reikia paprašyti pardavėjos, ištraukia iš stalčiaus po stendu 4u.gif
Atsakyti
As pirkau neuzklijuota, bet jis tikrai naujas, nes pagal sepeteli matosi, kad nebuvo atsuktas.

O as dar galvoju, kad man nebuvo tokio efekto, nes mano dabar naudojamas Oriflame Beauty 2FX dazo taip pat, o as tikejaus gal dar kazko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 14, 17:01)
As pirkau neuzklijuota, bet jis tikrai naujas, nes pagal sepeteli matosi, kad nebuvo atsuktas.

O as dar galvoju, kad man nebuvo tokio efekto, nes mano dabar naudojamas Oriflame Beauty 2FX dazo taip pat, o as tikejaus gal dar kazko  biggrin.gif

o kaip iš šepetėlio matosi g.gif
Pardavėjų klausiau, tai sakė neturinčios... Kita kartą reiks dar meiliau klausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 14, 16:52)
Pravedimai visi mano galva optiškai mažina akis, išskyrus šviesų pravedimą ant apatinės waterlinijos. Gal tada siūlyčiau pabandyti pilką/rudą tušą vietoj juodo ir užtamsinimą nelabai tamsiais šešėliais virš raukšlės, technika tokia, kaip šitam video, tik be pravedimo palei viršutines blakstienas  g.gif
video

donstop bigsmile.gif gal prisimeni kaip atrodau, kad tokį makiažą parinkai blush2.gif
man toks pravedimas tinka (tik toks akių nemažina ax.gif ), tik aš pravest nemoku lotuliukas.gif , o akytes būtent taip stengiuosi padažyt, ir šešėlius vos ne identiškus įsigijau hihihi.gif , tik nesigauna man taip. Pasirodo eilės tvarką ne tokią dariau... ir aš sau vistiek taip pasidažius kažkaip per šyk atrodau prie savo kasdienių rūbų. Vat jei eičiau bent su kostiumėliu...
...rudas ar pilkas tušas - netinka, nuosavos tamsesnės blakstienos rolleyes.gif

na vat gaunas kad negaliu dažytis kasdien unsure.gif ... o nedažytos nebesinori veidrodyje matyt g.gif ... o gal čia tikrai tik įprotis? kaip jums merginos su tokiu makiažu džinsinė moteris atrodo?

...aš pirkau ružavą užklijuotą, sakė paskutinis ir iškrapštė iš dėžutės, iš po stalo... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 14 liepos 2011 - 20:21
QUOTE(Tynka @ 2011 07 14, 19:17)
o kaip iš šepetėlio matosi  g.gif
Pardavėjų klausiau, tai sakė neturinčios...  Kita kartą reiks dar meiliau klausti  ax.gif

Nezinau ar mokesiu paaiskinti. Kai namie atsukau tusa, sepetelis buvo absoliuciai svarus, neaplipes tusu. O paskui kai pamakalavau sepeteli tuso tubeleje, jis apsinese tusu. Nezinau ar as cia aiskiai nupasakojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 21:19)
donstop bigsmile.gif gal prisimeni kaip atrodau, kad tokį makiažą parinkai blush2.gif

Neprisimenu blush2.gif Prisipažinsiu, kasdien a.ž. randu 2 - 3 prašymus nustatyti tipą, tai kiekvienas atskiras atvejis momentaliai iš galvos išgaruoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 15, 07:14)
Neprisimenu  blush2.gif  Prisipažinsiu, kasdien a.ž. randu 2 - 3 prašymus nustatyti tipą, tai kiekvienas atskiras atvejis momentaliai iš galvos išgaruoja  blush2.gif

O bent kuria nors viena prisimeni kaip atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Leticija @ 2011 07 15, 08:21)
O bent kuria nors viena prisimeni kaip atrodo?  biggrin.gif

A norėtum būti ta vienintelė? biggrin.gif
Va kad būtu apie ką pablevyzgoti įmetu vieną iš savo kapsulių:
user posted image
Alia daba žiūrėdama į foktę supratau, kokia aš konservatyvi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 15 liepos 2011 - 08:45
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 09:33)
Va kad būtu apie ką pablevyzgoti įmetu vieną iš savo kapsulių:
Alia daba žiūrėdama į foktę supratau, kokia aš konservatyvi  g.gif

nieko neįmanoma įžiūrėt lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 15 liepos 2011 - 08:42
QUOTE(Sophi @ 2011 07 15, 08:42)
nieko neįmanoma įžiūrėt lens.gif

jau padidinau biggrin.gif
P.S. Kad su tuo SM neįmanoma. Didelės apimties fotkės neįkelsi, visą langą ištampo. Kai sumažini, pasirodo per mažai, nieko įžiūrėti neina. Nu bet dabar jau gal matosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 15, 09:33)
Alia daba žiūrėdama į foktę supratau, kokia aš konservatyvi  g.gif

gražu - sutampa mano skoniu smile.gif
Atsakyti
Loxxy, man labai patinka. Sijonai ne mano modelio, bet spalvos liuks thumbup.gif
Atsakyti