Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Sophi @ 2011 07 14, 14:18)
abi negražios schmoll.gif

man irgi biggrin.gif
Atsakyti
Padariau isvada, kad vis gi pabusiu deep autumn, nes atspalviai man labiau prie sirdies siltu spalvu nei saltu biggrin.gif Turiu slapiu plytu spalvos nertini, pasimatavau - tinka bigsmile.gif Ypac patinka sokoladine ruda (o kiek ziurejau, summer netinka), tad lieku rudeniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 14 liepos 2011 - 14:41
QUOTE(Leticija @ 2011 07 14, 08:01)
Ruzavas tai sitas?
user posted image

Ar kas nors man atsakys ar apie sita ruzava eina kalba? Nes as vakar sita nusipirkau, bet man jis jokiu barbisku blakstienu nepadaro, eilinis tusas tankinantis ir tiek.
Atsakyti
O kur perkat tuos essence tusus? g.gif As tokiu nemacius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 07 14, 14:53)
O kur perkat tuos essence tusus?  g.gif As tokiu nemacius  blush2.gif

As Eurokos pirkau, bet gal ir dar kur nors yra. Nesakau, kad jis blogas, bet ir ne stebuklas, kaip cia apie ji atsiliepe biggrin.gif

O plauku kauke babuska Agafija snd vakare arba rytoj ryte isbandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 14, 14:51)
Ar kas nors man atsakys ar apie sita ruzava eina kalba? Nes as vakar sita nusipirkau, bet man jis jokiu barbisku blakstienu nepadaro, eilinis tusas tankinantis ir tiek.

biggrin.gif Tai gal cia ne tusas o blakstienos kaltos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 14, 15:18)
biggrin.gif Tai gal cia ne tusas o blakstienos kaltos tongue.gif

Nu gal biggrin.gif bet kad as ir siaip savomis negaliu skustis, tai gal uztai man ir nera tooookio ispudingo efekto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 14, 15:26)
Nu gal  biggrin.gif bet kad as ir siaip savomis negaliu skustis, tai gal uztai man ir nera tooookio ispudingo efekto  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Turiu draugę, kurios natūralios blakstienos tokios gražios, kad jai nereikia jų dažyt...
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 07 14, 08:33)
bet, kiek pamenu, Jums jis netiko, ar jau painioju kažką?

Šito nebandžiau, čia naujiena. Bet bandžiau kelis kitus Essence tušus, anie labai prasti buvo
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 08:43)

donstop prašysiu pakonsultuot...kaip reikia spręst tokią dieninio makiažo problemą - pasidažius blakstienas akys įsirėmina ir dėl to optiškai sumažėja. Vakarui aplink akis "uždūminu" tamsesniu šešėliu, kad tas kontūras išplauktų, o dienai jei imu pakankamai tamsų šėšėli - gaunas per ryškus dienai makiažas, o jei vidinę vadinamą ašarų liniją  padažau šviesiu pieštuku (pamiršau kaip jis ten vadinas) - gaunas išsprogusių akių efektas... gal koks pravedimas yra optiškai akis didinantis?

Pravedimai visi mano galva optiškai mažina akis, išskyrus šviesų pravedimą ant apatinės waterlinijos. Gal tada siūlyčiau pabandyti pilką/rudą tušą vietoj juodo ir užtamsinimą nelabai tamsiais šešėliais virš raukšlės, technika tokia, kaip šitam video, tik be pravedimo palei viršutines blakstienas g.gif
video

Leticija, tas tušas 4u.gif Ar tikrai neprasuktą pirkai, naują, užklijuotą?
Atsakyti
O man patinka ilgos riestos blakstienos flirt.gif
QUOTE(Leticija @ 2011 07 14, 16:08)
As Eurokos pirkau, bet gal ir dar kur nors yra. Nesakau, kad jis blogas, bet ir ne stebuklas, kaip cia apie ji atsiliepe  biggrin.gif

O plauku kauke babuska Agafija snd vakare arba rytoj ryte isbandysiu.

Lauksiu atsiliepimu apie kauke bigsmile.gif Nes su plaukais negaliu susitvarkyt blush2.gif Atsiauginau siek tiek ir vel svajoju nukirpt rolleyes.gif
Atsakyti
donstop, taip, pirkau tikrai nauja.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 14, 14:08)
donstop, taip, pirkau tikrai nauja.

atsiprašau, įsibroviau (na bet ne primą kartą į šią temą, tai drąsiau smile.gif ) o kur randat pirkti šiuos tušus užklijuotus? Akropolio eurokose tikrai neužklijuoti, Laisvės al - irgi. Droguose jo nemačiau,
Atsakyti