Dar pora deep autumn gražuolių:
CINDY CRAWFORD
...ir visų laikų gražuolė
SOPHIA LOREN
...O vat vasarėlių ir dar rudaakių nelabai tarp žinomybių žinau
...tik tą pačią JENNIFER GARNER, kur siunčiau į a.ž.
As tu tipo nustatymo gudrybiu turbut niekad neismoksiu
Laba
Dekui uz pagalba
Busiu sunkus variantas Lyg ir deep autumn (panasu kaip A.Partridge akys, plaukai), bet ir i soft summer daug panasumu
Sugalvojau, kad dar spalvu lentele siu dvieju tipu reikia gerai pastudijuoti, tiek drabuziu, tiek makiazo, mazu prasvieses kas prie ko. Arba rinktis tik tas spalvas, kurios bendros abiem tipams
QUOTE(dontstop @ 2011 07 13, 19:43)
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 09:08)
Dekui uz pagalba
Busiu sunkus variantas Lyg ir deep autumn (panasu kaip A.Partridge akys, plaukai), bet ir i soft summer daug panasumu
Sugalvojau, kad dar spalvu lentele siu dvieju tipu reikia gerai pastudijuoti, tiek drabuziu, tiek makiazo, mazu prasvieses kas prie ko. Arba rinktis tik tas spalvas, kurios bendros abiem tipams
QUOTE(Shana @ 2011 07 14, 10:51)
As tu tipo nustatymo gudrybiu turbut niekad neismoksiu
skirtumų nematai
Man kaip ir visai nei deep autumn, nei soft, anei cool summer bendrų spalvyčių kaip ir neturi.
Realiai deep autumn netinka tokia ryški šaltibarščių spalva (šalta ružava), o va cool summer ji tinka (man ji irgi labai tinka, bet aš jos tiesiog nemėgstu). Dar deep tinka tokia šlapių raudonų plytų spalva, o vasaroms - ji tragiškai. Softams išvis netinka sodrios spalvos - o deep, kaip tik sodrių spalvų paletė.
bendrai kokį įspūdį man deep autumn moterys palieka - tai cinamoninės motėrys
Tiek vienų, tiek kitų plaukai gali būti vienodi... bet deep'ų akys būna 3D formato, jei taip galim pasakyt, be to šis potipis vizgi labai šiltas, jam šalti atspalviai visai .
Vat tokio ryškesnio skirtumo tarp soft ir cool pasakyt negalėčiau...
vienos rudaakės vasaros paletės lapeliai - oda, akys ir plaukai... tai vat čia aš cinamono niekur nematau... pagal BFAS ji Contrasting Resplendent Summer
Papildyta:
...dar viena kontrastinga vasara:
ANNE HATHAWAY... nors pasak kt. ji- žiema
Realiai deep autumn netinka tokia ryški šaltibarščių spalva (šalta ružava), o va cool summer ji tinka (man ji irgi labai tinka, bet aš jos tiesiog nemėgstu). Dar deep tinka tokia šlapių raudonų plytų spalva, o vasaroms - ji tragiškai. Softams išvis netinka sodrios spalvos - o deep, kaip tik sodrių spalvų paletė.
bendrai kokį įspūdį man deep autumn moterys palieka - tai cinamoninės motėrys
Tiek vienų, tiek kitų plaukai gali būti vienodi... bet deep'ų akys būna 3D formato, jei taip galim pasakyt, be to šis potipis vizgi labai šiltas, jam šalti atspalviai visai .
Vat tokio ryškesnio skirtumo tarp soft ir cool pasakyt negalėčiau...
vienos rudaakės vasaros paletės lapeliai - oda, akys ir plaukai... tai vat čia aš cinamono niekur nematau... pagal BFAS ji Contrasting Resplendent Summer
Papildyta:
...dar viena kontrastinga vasara:
ANNE HATHAWAY... nors pasak kt. ji- žiema
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 07:43)
nusipirkau ir šitą ... tikėjausi mažiau juodumo
Tai su rožiniu atrodo gražesnės, barbiškesnės? Man reik ir dieną ryškesnių, nes kitaip manęs nėr
QUOTE(groovy @ 2011 07 14, 13:32)
Tai su rožiniu atrodo gražesnės, barbiškesnės? Man reik ir dieną ryškesnių, nes kitaip manęs nėr
Su rūžavu pačios blakstės juodesnės, dėl to dirbtinesių įspūdis. Ir ilgesnės... su oranžiniu gal apimties daugiau, o rožinis tokias ylgas ir juodas padaro - nu kaip priklijuotos
Aš manau kad ne brunetėms merginoms netinka tamsiai juodos blakstienos, labai dirbtinai ir vulgariai atrodo, nebent prie vakarinio makiažo
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 12:41)
Su rūžavu pačios blakstės juodesnės, dėl to dirbtinesių įspūdis. Ir ilgesnės... su oranžiniu gal apimties daugiau, o rožinis tokias ylgas ir juodas padaro - nu kaip priklijuotos
Aš manau kad ne brunetėms merginoms netinka tamsiai juodos blakstienos, labai dirbtinai ir vulgariai atrodo, nebent prie vakarinio makiažo
Oranžinis irgi per juodas?
QUOTE(Tarja @ 2011 07 14, 13:49)
Oranžinis irgi per juodas?
ne, tik kai aš tokia nesidažanti..., tai gal dėl to keistokai man ... ir akių specifika - vien blakstienas pasidažius labai įrėmina (nes blakstienų daug pasidaro ) ir optiškai mažina akis. Kažkaip noris tada ir šešėlius dėt ir t.t.
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 13:26)
ne, tik kai aš tokia nesidažanti..., tai gal dėl to keistokai man ... ir akių specifika - vien blakstienas pasidažius labai įrėmina (nes blakstienų daug pasidaro ) ir optiškai mažina akis. Kažkaip noris tada ir šešėlius dėt ir t.t.
Bytte, tau turbut kaip man, dienai reikia svelnesnio efekto, ty. as ieskau tusu kad isdazytu ir laikytu gerai, bet nebutu is tu juodziausiu, nes man irgi pasidaro labai jau is tolo matomos blakstienos.
As pvz del to daugiausia negaliu naudoti dviousiua, gaunasi grazu bet vakarinio makiazo efektas
QUOTE(Sophi @ 2011 07 14, 14:18)
abi negražios
Man irgi nelabai, bet tokios ...keistos