Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Dar pora deep autumn gražuolių:
user posted image
CINDY CRAWFORD
...ir visų laikų gražuolė
user posted image
SOPHIA LOREN

...O vat vasarėlių ir dar rudaakių nelabai tarp žinomybių žinau 4u.gif
...tik tą pačią JENNIFER GARNER, kur siunčiau į a.ž.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 14 liepos 2011 - 08:43
As tu tipo nustatymo gudrybiu turbut niekad neismoksiu biggrin.gif
Atsakyti
Laba
QUOTE(dontstop @ 2011 07 13, 19:43)
Deep autumn:

QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 09:08)

...O vat vasarėlių ir dar rudaakių nelabai tarp žinomybių žinau 4u.gif

Dekui uz pagalba 4u.gif
Busiu sunkus variantas biggrin.gif Lyg ir deep autumn (panasu kaip A.Partridge akys, plaukai), bet ir i soft summer daug panasumu g.gif
Sugalvojau, kad dar spalvu lentele siu dvieju tipu reikia gerai pastudijuoti, tiek drabuziu, tiek makiazo, mazu prasvieses kas prie ko. Arba rinktis tik tas spalvas, kurios bendros abiem tipams lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 14 liepos 2011 - 10:07
QUOTE(Shana @ 2011 07 14, 10:51)
As tu tipo nustatymo gudrybiu turbut niekad neismoksiu biggrin.gif

skirtumų nematai hihihi.gif
Atsakyti
Man kaip ir visai nei deep autumn, nei soft, anei cool summer bendrų spalvyčių kaip ir neturi.
Realiai deep autumn netinka tokia ryški šaltibarščių spalva (šalta ružava), o va cool summer ji tinka (man ji irgi labai tinka, bet aš jos tiesiog nemėgstu). Dar deep tinka tokia šlapių raudonų plytų spalva, o vasaroms - ji tragiškai. Softams išvis netinka sodrios spalvos - o deep, kaip tik sodrių spalvų paletė.
bendrai kokį įspūdį man deep autumn moterys palieka - tai cinamoninės motėrys biggrin.gif
Tiek vienų, tiek kitų plaukai gali būti vienodi... bet deep'ų akys būna 3D formato, jei taip galim pasakyt, be to šis potipis vizgi labai šiltas, jam šalti atspalviai visai schmoll.gif .
Vat tokio ryškesnio skirtumo tarp soft ir cool pasakyt negalėčiau...
vienos rudaakės vasaros paletės lapeliai - oda, akys ir plaukai... tai vat čia aš cinamono niekur nematau... pagal BFAS ji Contrasting Resplendent Summer 4u.gif

Papildyta:
...dar viena kontrastinga vasara:
user posted image
ANNE HATHAWAY... nors pasak kt. ji- žiema
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 07:43)
nusipirkau ir šitą ax.gif ... tikėjausi mažiau juodumo biggrin.gif

Tai su rožiniu atrodo gražesnės, barbiškesnės? Man reik ir dieną ryškesnių, nes kitaip manęs nėr lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 14, 13:32)
Tai su rožiniu atrodo gražesnės, barbiškesnės? Man reik ir dieną ryškesnių, nes kitaip manęs nėr lotuliukas.gif

Su rūžavu pačios blakstės juodesnės, dėl to dirbtinesių įspūdis. Ir ilgesnės... su oranžiniu gal apimties daugiau, o rožinis tokias ylgas ir juodas padaro - nu kaip priklijuotos biggrin.gif
Aš manau kad ne brunetėms merginoms netinka tamsiai juodos blakstienos, labai dirbtinai ir vulgariai atrodo, nebent prie vakarinio makiažo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 12:41)
Su rūžavu pačios blakstės juodesnės, dėl to dirbtinesių įspūdis. Ir ilgesnės... su oranžiniu gal apimties daugiau, o rožinis tokias ylgas ir juodas padaro - nu kaip priklijuotos  biggrin.gif
Aš manau kad ne brunetėms merginoms netinka tamsiai juodos blakstienos, labai dirbtinai ir vulgariai atrodo, nebent prie vakarinio makiažo rolleyes.gif

Oranžinis irgi per juodas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 07 14, 13:49)
Oranžinis irgi per juodas?  g.gif

ne, tik kai aš tokia nesidažanti..., tai gal dėl to keistokai man blush2.gif ... ir akių specifika - vien blakstienas pasidažius labai įrėmina (nes blakstienų daug pasidaro biggrin.gif ) ir optiškai mažina akis. Kažkaip noris tada ir šešėlius dėt ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 14, 13:26)
ne, tik kai aš tokia nesidažanti..., tai gal dėl to keistokai man  blush2.gif ... ir akių specifika - vien blakstienas pasidažius labai įrėmina (nes blakstienų daug pasidaro biggrin.gif ) ir optiškai mažina akis. Kažkaip noris tada ir šešėlius dėt ir t.t. ax.gif

Bytte, tau turbut kaip man, dienai reikia svelnesnio efekto, ty. as ieskau tusu kad isdazytu ir laikytu gerai, bet nebutu is tu juodziausiu, nes man irgi pasidaro labai jau is tolo matomos blakstienos.
As pvz del to daugiausia negaliu naudoti dviousiua, gaunasi grazu bet vakarinio makiazo efektas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 14, 15:12)

abi negražios schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 07 14, 14:18)
abi negražios schmoll.gif

Man irgi nelabai, bet tokios ...keistos g.gif
Atsakyti