QUOTE(dontstop @ 2011 07 14, 08:13)
UPD: ką tik žvilgtelėjau Essence temą SM, visos dūsauja dėl naujo Essence tušo - oranžinio, rašo, kad net už rožinį geresnis, yra ir nuotraukų, kaip ant žmogaus atrodo tas naujasis tušas,
štai tiesioginė nuoroda
nusipirkau ir šitą
... tikėjausi mažiau juodumo
Taigi... aš geriau atrodžiau nei toie foto. Man tas trejopas šepetėlis patiko, savo mažąsias kampines blakstienas gerai nudažiau, o vidurinių tas plokščias nesulipino. Kad ilgintų nepastebėjau, bet apimties man prideda 100 proc. ir vistiek kažkoks ne dieninis variantas gaunas
nors atrodo toks pilkai juodas, pasidažius - vistik juodas... mano miegojimo testą išlaikė - einu miegot su tušu, ir žiūriu kas ant ryto bus - jei akys jautrios, vadinas netinka tušas (čia kad ilgai nevarkt). Trupėt kažkiek trupa, bet ne ah, kentėt galim... dar žiūrėsiu kaip ašarojant bus, po kol kas nebuvo vėjo, tai neverkiau.
žodžiu 10 balų neduodu.
donstop prašysiu pakonsultuot...kaip reikia spręst tokią dieninio makiažo problemą - pasidažius blakstienas akys įsirėmina ir dėl to optiškai sumažėja. Vakarui aplink akis "uždūminu" tamsesniu šešėliu, kad tas kontūras išplauktų, o dienai jei imu pakankamai tamsų šėšėli - gaunas per ryškus dienai makiažas, o jei vidinę vadinamą ašarų liniją padažau šviesiu pieštuku (pamiršau kaip jis ten vadinas) - gaunas išsprogusių akių efektas... gal koks pravedimas yra optiškai akis didinantis?