Vakar netyčia buvau nusižiūrėjusi mugėj klasikinę suknelę, patiko ir tiko modelis, tik kad buvo per maža. Sakė, kad šiandien atveš naujų, bet, deja, to modelio nieko neatvežė. Matyt reiks spjauti į tą suknelės paiešką...
Leticija, as nesiociau drasiai... Mano skonio palaidine, is to ka matau, tik kls ar audinys nesiurkstus toks? ir kadangi as sviesi asaba, tai palaidine nebutu balta, bet tamstai manau, kad labai tiks.
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 13:59)
Na stai, mano vakarykste bliuska
Jei tinka pagal figūrą, tai puiku. Daili bliuskutė, nors man tokios nelabai tinka.
QUOTE(Shana @ 2011 07 12, 14:01)
Bet realiai manau reikia ant zmogaus ziureti
būtent - taip pamesta ji man neutrali - nei graži, nei negraži
Laba,
Leticija, man labai grazi palaidine
Leticija, man labai grazi palaidine
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 12:59)
Na stai, mano vakarykste bliuska, suabejojau ar ne bobiska, taigi prasom pasisakyti Pirkta nesioti i darba, uzsidejus labiau tinka prie juodo lygaus sijono ir tiesiu juodu kelniu. Prie skinny juodu nesiziuri. Spalva - balta.
Man tai labai faina. Prie džinsiukų elegantiškiau atrodo, nei šiaip su džinsais ir kokia maike Irgi priglausčiau Kiek kainavo?
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 14:30)
Ji man prigludusi, bet nera laaabai aptempta, nera ir laisva. O sovietmecio man kaip tik neprimena
Papildyta:
Laukiu dar nuomoniu
Papildyta:
Laukiu dar nuomoniu
Grazi ir siuolaikiska bliuskute. Gal nelabai tiktu turincioms didele krutine ir storas rankas.
QUOTE(groovy @ 2011 07 12, 15:54)
Man tai labai faina. Prie džinsiukų elegantiškiau atrodo, nei šiaip su džinsais ir kokia maike Irgi priglausčiau Kiek kainavo?
Jei gerai matau 54.50 Lt PAtaisykit, jei ka
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 13:30)
Laukiu dar nuomoniu
graži tie raukinukai taip romantiškai nuteikia, turėtų pagyvinti darbinę kapsulę kaip akcentas. o rankovytės labai mano skonio, aš niekad nenešioju drabužių be rankovių, o būtent tokios mini rankovėlės man atrodo pakankamai puošniai ir nesudaro "maikės" efekto
Aciu visom uz nuomones
Kaina matosi foto, pradine kaina buvo 109 lt, as pirkau uz 54,50.
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 15:35)
Aciu visom uz nuomones
Kokia sudėtis?