Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Vakar netyčia buvau nusižiūrėjusi mugėj klasikinę suknelę, patiko ir tiko modelis, tik kad buvo per maža. doh.gif Sakė, kad šiandien atveš naujų, bet, deja, to modelio nieko neatvežė. Matyt reiks spjauti į tą suknelės paiešką... verysad.gif
Atsakyti
Man tai Leticijos bliuska kaip bliuska. Pati tokios nepirkciau del rankoveliu ir del spalvos.
Atsakyti
Leticija, as nesiociau drasiai...smile.gif Mano skonio palaidine, is to ka matau, tik kls ar audinys nesiurkstus toks? ir kadangi as sviesi asaba, tai palaidine nebutu balta, bet tamstai manau, kad labai tiks.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 13:59)
Na stai, mano vakarykste bliuska

Jei tinka pagal figūrą, tai puiku. mirksiukas.gif Daili bliuskutė, nors man tokios nelabai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 12, 14:01)
Bet realiai manau reikia ant zmogaus ziureti rolleyes.gif

drinks_cheers.gif būtent - taip pamesta ji man neutrali - nei graži, nei negraži rolleyes.gif
Atsakyti
Laba,
Leticija, man labai grazi palaidine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 12:59)
Na stai, mano vakarykste bliuska, suabejojau ar ne bobiska, taigi prasom pasisakyti  biggrin.gif  Pirkta nesioti i darba, uzsidejus labiau tinka prie juodo lygaus sijono ir tiesiu juodu kelniu. Prie skinny juodu nesiziuri.  schmoll.gif Spalva - balta.
user posted image

Man tai labai faina. Prie džinsiukų elegantiškiau atrodo, nei šiaip su džinsais ir kokia maike 4u.gif Irgi priglausčiau ax.gif Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 14:30)
Ji man prigludusi, bet nera laaabai aptempta, nera ir laisva. O sovietmecio man kaip tik neprimena  biggrin.gif
Papildyta:
Laukiu dar nuomoniu  biggrin.gif

Grazi ir siuolaikiska bliuskute. Gal nelabai tiktu turincioms didele krutine ir storas rankas.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 12, 15:54)
Man tai labai faina. Prie džinsiukų elegantiškiau atrodo, nei šiaip su džinsais ir kokia maike 4u.gif Irgi priglausčiau ax.gif Kiek kainavo?

Jei gerai matau 54.50 Lt biggrin.gif PAtaisykit, jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 13:30)
Laukiu dar nuomoniu  biggrin.gif

graži 4u.gif tie raukinukai taip romantiškai nuteikia, turėtų pagyvinti darbinę kapsulę kaip akcentas. o rankovytės labai mano skonio, aš niekad nenešioju drabužių be rankovių, o būtent tokios mini rankovėlės man atrodo pakankamai puošniai ir nesudaro "maikės" efekto 4u.gif
Atsakyti
Aciu visom uz nuomones 4u.gif

Kaina matosi foto, pradine kaina buvo 109 lt, as pirkau uz 54,50.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 12, 15:35)
Aciu visom uz nuomones  4u.gif

Kaina matosi foto, pradine kaina buvo 109 lt, as pirkau uz 54,50.

Kokia sudėtis?
Atsakyti