QUOTE(Violeta* @ 2011 06 22, 21:22)
Nu negaliu susilaikyt nepakomentavus, labai geras spec parinktas dontstopiškas pasveikinimas
Stengiausi parinkt kad patiktu
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 23, 09:08)
O neturėtų visai
...Aš jau nežinau kiek ko esu grąžinusi....Net ir kai geras nuolaidas gaudavau...Nieko čia baisaus, normali prekybos praktika, ypač avalynės grąžinimo srityje - pažiūrėkit kokios storos daiktų grąžinimo aktų papkės..taigi normalu tai visai. Pas mus dar nėr tokio lygio, kaip JAV, pvz, kai imamas televizorius krepšinio čempionatui, o po to grąžinamas kaip nepatikęs daiktas..Arba bulvių tarka išsiilgtiems cepelinams. Tai čia man jau nepadoru. Bet grąžint batus ar dar ką - kad ir netinkančios spalvos rankinę - smulkmena, dėl galvos nesuku. Labiau nervuoja tik laiko gaišinimas.
Sutinku. Jei yra rimtas pagrindas tai ner ko drovetis, o imt ir grazint. O bet taciau yra ir pas mus tokiu kur ima vakarine suknele vienam vakarui, o poto grazina, nes netiko.
As light summer, kokios spalvos man pirkt svarkeli/vasarine striukyte kad tiktu ir prie manes ir prie visu rubu?
Svarkelio/striukes reikia daugiau klasikines, kad i ofisa butu galima nueit. Sportinio stiliaus turiu tamsiai pilka. Apacios mano tamsiai melynos(kelnes,dzinsai, o sijonas juodas). Marskineliu/maikuciu/palaidiniu turiu paciu ivairiausiu spalvu. Noreciau kokios tamsesnes spalvos.