Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Malena @ 2011 06 22, 10:57)
dontstop, su gimtadieniu 4u.gif
user posted image

Nu negaliu susilaikyt nepakomentavus, labai geras spec parinktas dontstopiškas pasveikinimas bigsmile.gif

o šiandien paišlaidavau iš peties...Nusipirkau makiažo šepetėlių rinkinį, Dior makiažo bazę ir bei to paties gamintojo shaimerį...Nu gražu tas toks subtilus švytėjimas, man labai patiko.. mirksiukas.gif Donstop ačiū, per šias dienos dekoratyvinės kosmetikos srityje gana apsišviečiau nemažai, nors užkritusių vokų technika man misija neįmanoma vis dar, uždaužytų akių efektas gaunasi biggrin.gif ...bet ...labai pritarčiau nuomonei, kad geri šepetėliai labai daug reiškia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 22 birželio 2011 - 21:25
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 22, 22:22)
Donstop ačiū, per šias dienos dekoratyvinės kosmetikos srityje gana apsišviečiau nemažai,

Nėr už ką, sėkmės eksperimentuojant 4u.gif

O aš grąžinau nepatikusį rankinuką smile.gif Pirmą kartą gyvenime kažką grąžinu į parduotuvę, visad sarmata buvo blush2.gif
Atsakyti
O neturėtų visai 4u.gif ...Aš jau nežinau kiek ko esu grąžinusi....Net ir kai geras nuolaidas gaudavau...Nieko čia baisaus, normali prekybos praktika, ypač avalynės grąžinimo srityje - pažiūrėkit kokios storos daiktų grąžinimo aktų papkės..taigi normalu tai visai. Pas mus dar nėr tokio lygio, kaip JAV, pvz, kai imamas televizorius krepšinio čempionatui, o po to grąžinamas kaip nepatikęs daiktas..Arba bulvių tarka išsiilgtiems cepelinams. Tai čia man jau nepadoru. Bet grąžint batus ar dar ką - kad ir netinkančios spalvos rankinę - smulkmena, dėl galvos nesuku. Labiau nervuoja tik laiko gaišinimas.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 22, 21:22)
Nu negaliu susilaikyt nepakomentavus, labai geras spec parinktas dontstopiškas pasveikinimas bigsmile.gif

Stengiausi parinkt kad patiktu blush2.gif

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 23, 09:08)
O neturėtų visai 4u.gif ...Aš jau nežinau kiek ko esu grąžinusi....Net ir kai geras nuolaidas gaudavau...Nieko čia baisaus, normali prekybos praktika, ypač avalynės grąžinimo srityje - pažiūrėkit kokios storos daiktų grąžinimo aktų papkės..taigi normalu tai visai. Pas mus dar nėr tokio lygio, kaip JAV, pvz, kai imamas televizorius krepšinio čempionatui, o po to grąžinamas kaip nepatikęs daiktas..Arba bulvių tarka išsiilgtiems cepelinams. Tai čia man jau nepadoru. Bet grąžint batus ar dar ką - kad ir netinkančios spalvos rankinę - smulkmena, dėl galvos nesuku. Labiau nervuoja tik laiko gaišinimas.

Sutinku. Jei yra rimtas pagrindas tai ner ko drovetis, o imt ir grazint. O bet taciau yra ir pas mus tokiu kur ima vakarine suknele vienam vakarui, o poto grazina, nes netiko.

As light summer, kokios spalvos man pirkt svarkeli/vasarine striukyte kad tiktu ir prie manes ir prie visu rubu? g.gif Svarkelio/striukes reikia daugiau klasikines, kad i ofisa butu galima nueit. Sportinio stiliaus turiu tamsiai pilka. Apacios mano tamsiai melynos(kelnes,dzinsai, o sijonas juodas). Marskineliu/maikuciu/palaidiniu turiu paciu ivairiausiu spalvu. Noreciau kokios tamsesnes spalvos.
Atsakyti

user posted image

Ziurineju tokias g.gif man jos labai universalios atrodo

Malena, jei svarkelis turetu but labai universalus tai gal taupe ar pilksvas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 23, 12:44)
Malena, jei svarkelis turetu but labai universalus tai gal taupe ar pilksvas g.gif

Taupe man netinka. Sportini apsigavau dirbtinej sviesoj pirkdama. Is pilku tinka tik tamsiai tamsiai pilka.
Atsakyti
ir sitos
user posted image
rolleyes.gif g.gif
Ilindau i Hispanitas, tuoj kazko prisipirksiu jauciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 birželio 2011 - 13:02
QUOTE(Malena @ 2011 06 23, 13:16)
Stengiausi parinkt kad patiktu blush2.gif

As light summer, kokios spalvos man pirkt svarkeli/vasarine striukyte kad tiktu ir prie manes ir prie visu rubu?

Ačiū, patiko thumbup.gif

Jau light summer g.gif Persidažei? smile.gif
Tamsiai pilkos arba tamsiai mėlynos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 23, 13:03)
Ačiū, patiko  thumbup.gif 

Jau light summer  g.gif  Persidažei? smile.gif
Tamsiai pilkos arba tamsiai mėlynos? unsure.gif

Na kaip ir..ta prasme kirpeja man pries gerus puse metu pasiule neisiminet tamsiai rudos o tiesiog ataugancius dazyt tonu sviesiau, o galai su laiku plaunasi. Tai dabar plaukai rudi link tamsumo, bet ner tamsus. Visgi ziema but turbut man turbut netinka, nes akys siltu spalvu-melynos, pilkos, gelsvos yra. Dabar kai esu ruda sau atrodau graziau, ypac kai deviu ka nors tamsiai melyno, zalsvo ar zydro. Galiu pasakyt, kad sios spalvos labiausiai tinka.

As irgi apie sias spalvas mastau. Tik kad tamsiai pilka ziemine striuke yra, tai nesinori kartotis ir vasara su tokiu pat virsum. O apacios visos tamsiai melynos, tai jei dar ir virsu paimsiu atrodys kaip mokyklos uniforma. Gal nusispjaut kad netinka ir pirkt kazka juodo? g.gif Juodos beje is garderobo nesalinu, mielai nesioju ir dar nauja plonyti megztuka juoda papirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 06 23, 14:09)
Na kaip ir..ta prasme kirpeja man pries gerus puse metu pasiule neisiminet tamsiai rudos o tiesiog ataugancius dazyt tonu sviesiau, o galai su laiku plaunasi. Tai dabar plaukai rudi link tamsumo, bet ner tamsus. Visgi ziema but turbut man turbut netinka, nes akys siltu spalvu-melynos, pilkos, gelsvos yra. Dabar kai esu ruda sau atrodau graziau, ypac kai deviu ka nors tamsiai melyno, zalsvo ar zydro. Galiu pasakyt, kad sios spalvos labiausiai tinka.

As irgi apie sias spalvas mastau. Tik kad tamsiai pilka ziemine striuke yra, tai nesinori kartotis ir vasara su tokiu pat virsum. O apacios visos tamsiai melynos, tai jei dar ir virsu paimsiu atrodys kaip mokyklos uniforma. Gal nusispjaut kad netinka ir pirkt kazka juodo? g.gif  Juodos beje is garderobo nesalinu, mielai nesioju ir dar nauja plonyti megztuka juoda papirkau smile.gif

Tai tada ne light summer, o cool arba soft?

Ne, juodo nereikia ax.gif Vasaros metu nu visai nesižiūri unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 23, 13:16)
Tai tada ne light summer, o cool arba soft?

Ne, juodo nereikia  ax.gif  Vasaros metu nu visai nesižiūri  unsure.gif

Na cool saves neissivaizduoju, as is tu siltu. Tada reiskia soft smile.gif

As irgi pagalvojau kad per niuru, bet neisivaizduoju kokia tada spalva. Gal kokia vid tamsumo, nelabai tamsia g.gif Juoda issikandau nes musu pardese lengviausia rast, o dabar jei susigalvociau kokia spalva vargu ar rasiu kokios reikia..

Paziurejau kaip graziai dera Violetos, dontstop ir mano avatarai lotuliukas.gif
Atsakyti
Malena, navy spalvos 4u.gif

Shana, tavo įdėta avalynė patiko bigsmile.gif labai patogi atrodo thumbup.gif
Basučių spalva man labai tiktų į kapsulę smile.gif
Atsakyti