Nu gal jau gana apie tas laidotuves, nes niekaip neisipaiso i tema apie ekonomiska garderoba, nebent kalba pakreiptumet apie laidotuviu apranga
Buvau as snd Akropolyje, nusipirkau simple baltus marskinius trumpom rankovem ir dar viena tokia bliuska balta is Mosaic, aisku, nukainuota viskas buvo. O dar buvau nuejus paziuret tu dzinsu i UCB, kazkuri cia buvo minejusi, kad ten pirko, nu tai yra ten tu dzinsu, bet jie visi labai ploni, tokie vasariniai. O as noreciau tvirtesnio dzinso kad butu, kad ir ziema galeciau nesioti.
As dabar UK, tai kone kasdien einu....Nerealus ispardavimai, jau nutveriau 3 (!) dzinsus, negalejau nepirkt, kai nuo 70 - 80 svaru nukainuoti iki 15...Cia GAP dzinsai, gan kokybiski, aisku dydziai tai tik tokie ir like buvo...bet kai as pakliunu i "tu" kategorija, tai kaip tik liko liuks 28/34 dzinsu...Lietuvoj jau pries kelione norejau ciupt kad ir uz pora simtu, bet dydzio nu niekaip neradau...dar vasarine striuke pagriebiau uz 30 svaru, kai nenukainuota virs 100 kainavo...ale ja reiks nest pasiuveja kiek rankoves patvarkyt...Batu nusiziurejau...nude batelius ant mazo kulniuko, kokius ir isivaizdavau...palukesiu iki atostogu galo, gal dar kaina kris...Nu smagu taip prasikost, kai vietiniai jau net nebeziuri, o tai kas like, jiems nebetinka...Nors teisybes delei, man ir paciai tenka ziuret, nes aukstiems ir kudiems nelabai ka rast einasi...ir naujos kolekcijos jau rudens sudetos, pasmalsavau, kiek dabar jau naujo sezono dzinsai kainuoja...vel 70, o nesiskiria na niekuo, klasikiniai modeliai...Na, zodziu, patenkinta kol kas garderobo pildymu...Tik kad su 10 kg rankinio bagazo limitu, ko gero, brangiausiajam teks idet parvest...
Siandien padevalkeje ( Humanoje ) nusipirkau nerealius skinny dzinsus, kuriu ieskojau brangiose pardese, bet deja nesekmingai. Beveik nauji, kaina 22 lt. labai patenkinta siuo sekmingu pirkiniu. Net nesitikejau, kad savo sedyne ikisiu i 26 d., nes tokie maziukai atrode Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 07 11, 14:34)
Pabrėžiu, kad būtent rožinis iš Essence, kiti Essence tušai labai prasti, nei ilgina, nei storina, trupa ir tt