Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 07 11, 10:08)
būtent - į laidotuves einama rodant dėmesį gyviesiems, t.y. mirusio artimuosius palaikant. Tokiais atvejais labai norisi tų artimų žmonių, į kažkieno petį atsiremti, paverkti...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 11, 09:08)
būtent - į laidotuves einama rodant dėmesį gyviesiems, t.y. mirusio artimuosius palaikant. Tokiais atvejais labai norisi tų artimų žmonių, į kažkieno petį atsiremti, paverkti...

Ar tikrai laidodama savo artimą, jūs norit verkti ant svetimo peties. Ant kokio nors jo buvusios pirmosios meiles, ar bendradarbio su kuriuo kazkada taip gerai sugere? Ir as neironizuoju, as tiesiog galvoju, kad esu visiskai nenormali. Nes tokiais momentais pageidauju verkti tik ant man labai artimo zmogaus peties, ir tikrai pageidauju, kad man svetimu peciu ten nebutu. As is tu kurie svetimoje aplinkoje neatsipalaiduoja, o tie visi pašaliečiai laidotuvėse kaip tik ir sukuria man tokią aplinką, prie kurios net atsisveikinti normaliai negaliu... Gal tik aš viena pasaulyje tokia, bet mane tikrai labai žeidžia svetimi žmonės mano artimųjų laidotuvėse, ir tipo savi žmones, kurie man gyvai esant neranda man laiko kartais ir ištisu metus, o jei tik užsilenskiu, tai da manęs neatvežus jau prie šarvojimo salės stovės. Ačiū, ne tokio gyvenimo ir ne tokios baigties sau linkiu...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 11, 09:48)

donstop - labai pigiai butelis ir puokštė - 50 LT... už 25 Lt ne kokia puokštė... tarkim žiedas 5 LT... penki žiedai - 25 LT plius žaluma...

Pas mus prie namų gėlių parduotuvėje suka puokštes pagal užsakymą, nuo keliolikos lt kainuoja smile.gif Aš perku ten visom šventėm. Bet nedrįstu teigti, kad jos super duper stilingos, nieko tame neišmanau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 11, 07:09)
Nu visgi paklausiu, o kas jame tokio tragiško? spalva? unsure.gif

Spalva tai dar spalva, bet modelis, tas kabaliukas, medžiaga (geriau tada tekstilė būtų)...

QUOTE(bytte @ 2011 07 11, 08:48)
donstop - labai pigiai butelis ir puokštė - 50 LT... už 25 Lt ne kokia puokštė... tarkim žiedas 5 LT... penki žiedai - 25 LT plius žaluma...

Na, tos visos puokštės, ar turguje, ar parduotuvėje, su visokiais karoliukais, drugeliais ir pan doh.gif Geriau trys gėlytės. Pamenu, kai man atnešė per vestuves tokias dideles puokštes, aš net nesuėmiau į vieną ranką, o po poros dienų turėjom išvažiuot verysad.gif Man gražu kelios natūralios gėlės, negu kažkoks margumynas iš neaišku ko. O gėlės, žiūrint kokios, kainuoja ir nebrangiai. Ir nebūtina jų 15 nešti.

O aš sukneles žadu nešioti į keletą balių, aišku, ne iš eilės ir ne visai su tais pačiais žmonėmis (jei bus keletas, tiek to). Bet užtat žadu keisti šukuoseną ir aksesuarus.
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomonę dėl suknelės, kol kas susilaikysiu, nes ji ne klasikinė, geriau jau sijonėlio paieškosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 07 11, 13:56)
Ačiū visoms už nuomonę dėl suknelės, kol kas susilaikysiu, nes ji ne klasikinė, geriau jau sijonėlio paieškosiu.  mirksiukas.gif

neskaičiau kur jums tos suknelės reikia, bet Klaipėdoje pigiuose rūbuose jų tiek daug yra, ir kainų aišku visokių. Tik laiko reikia skirti pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 07 11, 14:05)
neskaičiau kur jums tos suknelės reikia, bet Klaipėdoje pigiuose rūbuose jų tiek daug yra, ir kainų aišku visokių. Tik laiko reikia skirti pasivaikščioti.

Kuriuose pigiuose rūbuose? Man į darbą ir taip apsirengimui reikia. Labai trumpos, ant petnešėlių ir pan atkrinta, esu nemaža ir nekūda (1,79 cm, M/L dydis). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 11, 13:36)
Nes tokiais momentais pageidauju verkti tik ant man labai artimo zmogaus peties, ir tikrai pageidauju, kad man svetimu peciu ten nebutu.

Kaip minėjau - laidotuvės mirusiojo artimiesiems, todėl reikėtų atsižvelgti į jūsų būda ir ... leisti jums atsisveikinti taip kaip jūs ir kiti artimieji norit. Pamenu ir aš, kai mąsčiau - ko tas žmogus čia atėjo? Negana to, tai dar maloniai "aptarnauk" kažkokius nepažįstamus žmones, linksėk galva į jų nenuoširdžius pasakymus "užuojauta"... ir visa kitą... tada dar buvau vaikas, ir vėliau labai panašiai mąsčiau, bet kaip minėjau, gyvenimas kiek pakoregavo mano požiūrį į daugelį dalykų 4u.gif

lelijabalta1 kuriose pigiuose rūbuose - aš kažkaip pastaruoju metu nieko nerandu, ir būtent labai suknelės norėčiau... visos kurias randu kainuoja doh.gif ... virš šimto
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 11, 13:43)
Pas mus prie namų gėlių parduotuvėje suka puokštes pagal užsakymą, nuo keliolikos lt kainuoja  smile.gif  Aš perku ten visom šventėm.

žaviuosi tavo mokėjimu taupyti, manau kad nebūtinai turi būt prastos, bet esmė kad randi, kur perki ir daug neišleidi 4u.gif
...tiesa tavo rekomenduotas tušas... nesitikėjau tokio pridėtų blakstienų rezultato blink.gif . MB grįžęs paklausė kokia proga blakstienas prisiklijavau (turiu dirbtines nusipirkus) ax.gif . Bet kasdien - man netiks... per juodos ir per ... didelės... vat ir už 10 Lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 11, 14:04)
žaviuosi tavo mokėjimu taupyti, manau kad nebūtinai turi būt prastos, bet esmė kad randi, kur perki ir daug neišleidi 4u.gif
...tiesa tavo rekomenduotas tušas... nesitikėjau tokio pridėtų blakstienų rezultato blink.gif . MB grįžęs paklausė kokia proga blakstienas prisiklijavau (turiu dirbtines nusipirkus) ax.gif . Bet kasdien - man netiks... per juodos ir per ... didelės... vat ir už 10 Lt biggrin.gif

Gal galit pasakyti koks tusas?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 11, 14:04)

Proginė apranga man nelabai aktuali (prireikus visuomet derinu turimus rūbus ir ypač kokybiškus, brangiausius aksesuarus), o vat tušu baisiai susidomėjau bigsmile.gif

Priminkit, ar čia tas minėtas „Essence“?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 11, 13:43)
Pas mus prie namų gėlių parduotuvėje suka puokštes pagal užsakymą, nuo keliolikos lt kainuoja  smile.gif  Aš perku ten visom šventėm. Bet nedrįstu teigti, kad jos super duper stilingos, nieko tame neišmanau  4u.gif

Kad net nereikia prie kazkieno namu ieskot smile.gif As turiu megstama gelininke paciame Vilniaus centre. Pagal uzsakyma puokstes daro per 15 min ir tikrai pigiau net negu turgelyje, o dar ir gelyte visada iduoda sau pasimerkti smile.gif

bytte, tu gal floriste kokia? smile.gif
Atsakyti