190 lt nera daug uz suknele, jeigu ji klasikine kokia is juodos mazos sukneles tipo. O ka ten taisyt tektu?
O vestuves kiek pinigo jums atsieina?
QUOTE(daite @ 2011 07 09, 20:35)
O kai ilgų tamsių plaukų neturi, tai niekas nepaslėps.
Laukiama visų nuomonė: ar jums daug mokėti 190 lt už suknelę, kurią truputuką tektų taisyti ?
Laukiama visų nuomonė: ar jums daug mokėti 190 lt už suknelę, kurią truputuką tektų taisyti ?
Ziurint kokia suknele. Suknele suknelei nelygu. Bet niekada nemokeciui tokiu pinigu uz suknele tampymui kasdiena, nu max 130 lt.
Daite, aš mokėčiau jei ji: klasikinė, tobulai tinkanti (ar po nedidelio ir nebrangaus taisymo tokia bus), kokybiška ir rūbas su kuriuo jaučiuosi labai labai gerai ir be kurio neišgyvensiu. Bet jei jau galvojat ar tos suknelės jums reikia, reiškia nereikia, nes kai pamatai ir įsimyli dauguma minusų dingsta
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 10, 10:18)
O vestuves kiek pinigo jums atsieina?
Nu cia kaip kam turbut. Mes ejom i jubilieju, tai atsiejo 350 lt , o vestuvem gal kokie 500 lt ar net daugiau, jeigu abiem reikia aprangas pirktis. Tikrai nemazos sumos.
Nu gerai, vyrui tai jau tikrai nieko nereikia pirktis, nes manau kiekvienas vyras turi tureti kostiuma, nes jei i darba nereikia kasdien, tai tikrai vieno uztenka ar i darbo pokalbi, ar i vestuves, ar i laidotuves, ar kitai oficialesnei progai.
Moteris irgi gi turi turet kokia suknele tinkancia i vestuves ar i jubilieju. Tikrai jau kad ir per metus galima tokiai susitaupyti ir nusipirkti. Tuo labiau kad progu gyvenime buna ir ne viena. Man nelabai suvokiama kaip galima atsisakyti eiti i vestuves, tik del to, kad reiktu ruba pirktis.
Moteris irgi gi turi turet kokia suknele tinkancia i vestuves ar i jubilieju. Tikrai jau kad ir per metus galima tokiai susitaupyti ir nusipirkti. Tuo labiau kad progu gyvenime buna ir ne viena. Man nelabai suvokiama kaip galima atsisakyti eiti i vestuves, tik del to, kad reiktu ruba pirktis.
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 10, 15:44)
Man nelabai suvokiama kaip galima atsisakyti eiti i vestuves, tik del to, kad reiktu ruba pirktis.
Nereikia taip kategoriškai - visaip gyvenime būna
Tikrai visaip buna gyvenime, jeigu ir rubu nereikia pirktis, vis tiek dovana i vokeli reikia deti kazkokia suma, o jei toliau kazkur pavaziuot, tai ir kuras kainuoja, 10 lt i voka neidesi, 50 lt irgi nelabai vestuvem, o 100 lt ir daugiau gal kazkam kazkokiom aplinkybem yra daug ir nera cia ko stebetis.
QUOTE(Leticija @ 2011 07 10, 19:40)
Tikrai visaip buna gyvenime, jeigu ir rubu nereikia pirktis, vis tiek dovana i vokeli reikia deti kazkokia suma, o jei toliau kazkur pavaziuot, tai ir kuras kainuoja, 10 lt i voka neidesi, 50 lt irgi nelabai vestuvem, o 100 lt ir daugiau gal kazkam kazkokiom aplinkybem yra daug ir nera cia ko stebetis.
100lt tai cia labai labai mazai vestuvems nuo vieno zmogaus....aplamai tai priklauso kokios vestuves..mums vestuves su vokeliu,musu rubais ir pan,. kainuotu apie 2000 maziausiai....o mes paprasti sveciai butume...
Papildyta:
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 10, 16:44)
Nu gerai, vyrui tai jau tikrai nieko nereikia pirktis, nes manau kiekvienas vyras turi tureti kostiuma, nes jei i darba nereikia kasdien, tai tikrai vieno uztenka ar i darbo pokalbi, ar i vestuves, ar i laidotuves, ar kitai oficialesnei progai.
daug kas gyvenime daug ka turi turet,bet neturi be rubu,dar reikia i vokeli idet,o jei vestuves prasmatnios tai ir nemazai..o gal man pvz gaila pinigu kazkieno vestuvems,tai turiu eit vien delto,kad pakviete?
QUOTE(kumiko @ 2011 07 10, 17:54)
daug kas gyvenime daug ka turi turet,bet neturi be rubu,dar reikia i vokeli idet,o jei vestuves prasmatnios tai ir nemazai..o gal man pvz gaila pinigu kazkieno vestuvems,tai turiu eit vien delto,kad pakviete?
Bet kita vertus, jeigu pakviete, tai gal esi tam zmogui svarbi?
man visai donstop ružava rankinė neužkliuvo... nesupratau kodėl ji tragiška . Bet kadangi aš apie rankines nieko nesuprantu... iš tiesų man jos visos šeipsau
Apie vyrų kostiumą...
Mano vyras tarkim išaugo kostiumą, ir visai nesiruošiu naujo jo pirkti, nes kostiumo per 11 vedybinio gyvenimo metų prireikė tik 4 kartus, iš kurių vienas - mūsų vestuvės. Šeipsau pirkti neapsimoka, nežinai ar praėjus ilgesniam laikui vėl netektų keisti.
Su suknelėm vėl panašiai, mes čia jau gvildenom tokių suknelių panaudojimo galimybes, ir visgi jos gan menkos.
Aš kažkaip suknelę gan pigiai gavau, vos už 70 Lt... o va su bateliais nesigavo pigiai apsisukt - 250 Lt. Plius rūbai vaikams... vyras išsisuko su švarku... kitką irgi turėjo. O taip tai visada kažką pirkdavome: tai marškinius, tai kaklaraištį, tai batus.
Mes esam atsisakę eiti į vestuves dėl išlaidų. Taip ir pasakėm - mums per brangu. Ir nieks ten nenumirė, kad mūsų nebuvo. Kartais žmonės irgi kviečia, nes nepatogu nekviest.
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 10, 15:44)
Apie vyrų kostiumą...
Mano vyras tarkim išaugo kostiumą, ir visai nesiruošiu naujo jo pirkti, nes kostiumo per 11 vedybinio gyvenimo metų prireikė tik 4 kartus, iš kurių vienas - mūsų vestuvės. Šeipsau pirkti neapsimoka, nežinai ar praėjus ilgesniam laikui vėl netektų keisti.
Su suknelėm vėl panašiai, mes čia jau gvildenom tokių suknelių panaudojimo galimybes, ir visgi jos gan menkos.
Aš kažkaip suknelę gan pigiai gavau, vos už 70 Lt... o va su bateliais nesigavo pigiai apsisukt - 250 Lt. Plius rūbai vaikams... vyras išsisuko su švarku... kitką irgi turėjo. O taip tai visada kažką pirkdavome: tai marškinius, tai kaklaraištį, tai batus.
Mes esam atsisakę eiti į vestuves dėl išlaidų. Taip ir pasakėm - mums per brangu. Ir nieks ten nenumirė, kad mūsų nebuvo. Kartais žmonės irgi kviečia, nes nepatogu nekviest.
Leticija, as irgi taip manau, jei jau pakviete, vadinasi, svarbus tam zmogui esi. Man liudna butu, jeigu kviesciau kazka i vestuves ir atsisakytu bei pasakytu del finansiniu sumetimu. Nes nu jei kviesciau svecia tai tikrai paskaiciuociau i kokius finansinius remus vestuves turetu isipaisyti. Nekvieti gi sveciu 70 su tikslu kad gal 20 atsisakys.
kumiko, 2000 lt tai kosmine suma man atrodo. Net neisivaizduoju ka ten reikia tiek visko pirkti. Nors cia gal temoje mano vienos toks poziuris, kad reikia rubu visiems gyvenimo atvejams tureti, kad paskui vienu ypu nereiktu kosminiu sumu leisti.
kumiko, 2000 lt tai kosmine suma man atrodo. Net neisivaizduoju ka ten reikia tiek visko pirkti. Nors cia gal temoje mano vienos toks poziuris, kad reikia rubu visiems gyvenimo atvejams tureti, kad paskui vienu ypu nereiktu kosminiu sumu leisti.
vestuvės vestuvėms nelygios. Tarkim mes buvom ne prabangiose vestuvėse, o jei prabangios... kažin kurių velnių man spintoje laikyti prabangią suknelę, jei nežinia kada ją užsidėsiu, o po penkių metų gulėjimo spintoje galim ją nebent kaip vintažinę panaudot. Pirkti - gėlių puokštę, reiktų matyt padorios, ne iš turgaus... paskui eina vestuviniai dalykėliai kurie ne visur išėję iš mados - kaip pyragas ir bonkė... vėl ne pigus reikalas, plius vokelis... minimum dėti tiek kiek kainuoja žmogus jaunavedžiams. Jei prabangiai švenčia, tai ir dėt reikia nemažai. O dar jei ratas žmonių tas pats, tai tikrai reikia ir naujos suknelės, ir bent naujų marškinių su kaklaraiščiu vyrui... sakyčiau 2000 ne taip jau nereali suma.