Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Oi, kumiko, nu nenoriu veltis i diskusijas. Issakiau savo pozicija ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 07 09, 19:52)
Graži, bet spalva nelabai vasariška unsure.gif
Yra Pilaitėj (Pupoj) ir BIGe - esu iš ten pirkus tik kartą trikotažinę suknelę, bet kokybė nuvylė. Geras trikotažas yra nesunešiojamas, o ji nusidrožė gal po 2-3 sezonų ax.gif

Kur rast to nesunesiojamo?

O Takko dar ir Oze yra.
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 07 09, 19:41)
Leticija, daili suknelė, turinčioms gražią odą ir nugarą.  mirksiukas.gif

nu va, prasideda biggrin.gif as turiu ilgus tamsius plaukus, kurie paslepia visus nugaros trukumus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 19:50)

Leticija, pomidorus paliksim kitam kartui, nes suknele grazi bei manau priderinama ir vasara, ir ziema.

Ziema tai tikrai ne, nes ji plona, lenvai krinta, su pedkelnem jos tikrai neuzsidesi, be rysio atrodys

QUOTE(Sophi @ 2011 07 09, 19:52)
Graži, bet spalva nelabai vasariška unsure.gif

as kadangi labai megstu juoda/balta spalvas, tai man dar ir kaip vasariska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 09, 21:22)
nu va, prasideda  biggrin.gif  as turiu ilgus tamsius plaukus, kurie paslepia visus nugaros trukumus  biggrin.gif

O kai ilgų tamsių plaukų neturi, tai niekas nepaslėps. biggrin.gif

Laukiama visų nuomonė: ar jums daug mokėti 190 lt už suknelę, kurią truputuką tektų taisyti ? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 09 liepos 2011 - 20:37
QUOTE(daite @ 2011 07 09, 21:35)

Laukiama visų nuomonė: ar jums daug mokėti 190 lt už suknelę, kurią truputuką tektų taisyti ?  mirksiukas.gif

Nemokėčiau tiek už suknelę, net jei nereiktų taisyti unsure.gif Aplamai, aš neperku rūbų, kuriuos dar reikia taisyti, nes nežinia, kaip atrodys po taisymo g.gif Na išskyrus elementarų taisymą, pvz kelnių palenkimą.

Beje, apie sukneles. Gal kas pamena senas diskusijas apie sukneles vestuvėms. Turėjau šią vasarą dalyvauti vestuvėse, taigi, jos neįvyks blink.gif Nors giliai širdy džiaugiuosi, kad atkrito vargas ir didelės išlaidos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 22:52)
Turėjau šią vasarą dalyvauti vestuvėse, taigi, jos neįvyks  blink.gif  Nors giliai širdy džiaugiuosi, kad atkrito vargas ir didelės išlaidos  blush2.gif

jei isvis neivyks,tai jums tada atpuola vargas ir islaidos,o jei tik bus atidetos tai ne...wink.gif o kl visoms jeigu pakvietimas i vestuves yra vargas ir dideles islaidos negi negalima atsisakyt? kaip tik pati turiu cia beda artejancia,tai cia butent man taip ir yra ir vargas ir islaidos ,jokio noro,vestuves ne artimuju..galvoju atsisakyt,motyvuosiu finansu stoka,nes tikrai tuomet neturesiu lesu,planuoju pirkt masina tuo metu...zodziu,kaip geriausia butu atsisakyt,ka jus tokiu atveju darytumete? smile.gif
Atsakyti
daite, ziurint kokia ta suknele, ka ten taisyt ir kiek bus nesiojama. Bet siaip tai man suma irgi tokia nemaza.

As i vestuves "atsimazinau" motyvuodama mazu vaiku, kad neturiu kur palikti, o baliuje norisi atsipalaiduoti, o ne paskui vaika lakstyti ir eiti miegoti tada, kai jis eis. Is tikro tai taip ir butu buve, jei butume eje. Tai mes tik i baznycia nuvaziavom pasveikinti simboliskai.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 09, 22:22)
jei isvis neivyks,tai jums tada atpuola vargas ir islaidos,o jei tik bus atidetos tai ne...wink.gif o kl visoms jeigu pakvietimas i vestuves yra vargas ir dideles islaidos negi negalima atsisakyt? kaip tik pati turiu cia beda artejancia,tai cia butent man taip ir yra ir vargas ir islaidos ,jokio noro,vestuves ne artimuju..galvoju atsisakyt,motyvuosiu finansu stoka,nes tikrai tuomet neturesiu lesu,planuoju pirkt masina tuo metu...zodziu,kaip geriausia butu atsisakyt,ka jus tokiu atveju darytumete? smile.gif

Pernai vasarą taip ir padarėm, tiesiog atsisakėm, nes ir vaikas dar buvo mažas, su juo nepatogu, palikti nėra kam... Įvertinom ir dideles išlaidas, ir tai, kad vestuvės ne artimųjų..
Šiemet kiek kitaip viskas. Vaiką jau galima palikt močiutei. Vestuvės artimo vyro draugo, ir jis užsispyrė žūtbūt dalyvauti. Na visgi panašu, kad vestuvių nebus visai cool.gif

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 10, 06:45)
Pernai vasarą taip ir padarėm, tiesiog atsisakėm, nes ir vaikas dar buvo mažas, su juo nepatogu, palikti nėra kam... Įvertinom ir dideles išlaidas, ir tai, kad vestuvės ne artimųjų..
Šiemet kiek kitaip viskas. Vaiką jau galima palikt močiutei. Vestuvės artimo vyro draugo, ir jis užsispyrė žūtbūt dalyvauti. Na visgi panašu, kad vestuvių nebus visai  cool.gif

nusprende nebesituokti? g.gif
Atsakyti
Rytas.
Is Donstop rankinuku man dar puse velnio zalias ir tas pilksvas. biggrin.gif
Bet siaip visiskai ne mano stiliaus.

QUOTE(Leticija @ 2011 07 09, 20:22)
nu va, prasideda  biggrin.gif  as turiu ilgus tamsius plaukus, kurie paslepia visus nugaros trukumus  biggrin.gif

tongue.gif Svarbu teisingas poziuris
Suknele man patinka

QUOTE(daite @ 2011 07 09, 20:35)
Laukiama visų nuomonė: ar jums daug mokėti 190 lt už suknelę, kurią truputuką tektų taisyti ?  mirksiukas.gif

Kiek atsieis taisymas? g.gif
Jei daiktas kokybiskas ir bus daznai nesiojamas, pvz i darba, pirkciau. Jei tai kokia atostogine suknele, kuria uzsidesi 4 kartus per vasara - nepirksciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 liepos 2011 - 09:47
QUOTE(Malena @ 2011 07 09, 21:02)
Kur rast to nesunesiojamo?

Pvz., Mexx, pas "Marksą ir Spencerį" pasitaiko.
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 21:52)
Nemokėčiau tiek už suknelę, net jei nereiktų taisyti  unsure.gif

drinks_cheers.gif šiuo metu aš irgi tiek nemokėčiau už suknelę iš principo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 10, 08:45)
Vestuvės artimo vyro draugo, ir jis užsispyrė žūtbūt dalyvauti. Na visgi panašu, kad vestuvių nebus visai  cool.gif

pas mane ta pati situacija..tai tikiuosi kad nebus ju vestuvems pinigu nes pirksim masina biggrin.gif
Atsakyti