Cia ne rankinukas, cia barbes oversize tase Dontstop, aksesuarai juk turi brangint bendra vaizda, o ne pigint taip ziauriai Grazink gal, a?
O sijonukas labai fainas
QUOTE(kumiko @ 2011 07 09, 16:48)
pas mane ekranas pirmoj foto rodo juoda,antroj melyna
Gali būti, nekoks mano fotikas, labai iškraipo spalvas. Iš tikrųjų, juodas sijonas
QUOTE(groovy @ 2011 07 09, 17:29)
Kodėl nesitiki , juk visi mano įdėti rankinukai sulaukdavo tokių komentarų
QUOTE(Malena @ 2011 07 09, 19:18)
Man jis tikrai labai labai patinka, negražinsiu
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 19:21)
Man tai idomiau butu pamatyti prie ko toks rankinukas derinsis.
Derinsiu bene prie visų turimų vasariškų rūbų, na kad ir prie neseniai rodytų šviesiai pilkų kelnių, šviesiai melsvo sijono, top'ai balti, pilki, rožiniai, raudoni...
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 19:29)
Kodėl nesitiki , juk visi mano įdėti rankinukai sulaukdavo tokių komentarų
Nenoriu nieko izeisti, bet man labiau nesitiki kaip tie rankinukai isvis gali kazkam patikti. Suprantu 10 metu atgal, bet siaip laikais...
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 19:29)
Man jis tikrai labai labai patinka, negražinsiu
Labai primena tokius, kokius sesuo nešiojo būdama 16-iolikos, bet tas jau buvo prieš 10 metų
Man rankinukas irgi , bet mergaites, jus gal pamirsot, kad del skonio nesigincijama? Jum nepatinka, donstop patinka, ji ir nesios ji, ne jus
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 19:37)
Nenoriu nieko izeisti, bet man labiau nesitiki kaip tie rankinukai isvis gali kazkam patikti. Suprantu 10 metu atgal, bet siaip laikais...
Kaip bebūtų keista, tokie rankinukai patikdavo ir prieš 10 metų, ir tebepatinka iki šiol
Jei kam nors įdomu, nufotkinsiu ir kitus šią vasarą nešiojamus savo rankinukus
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 18:29)
Bent i darba neik, a? Sugadins visa kapsule
QUOTE(Leticija @ 2011 07 09, 18:49)
Man rankinukas irgi , bet mergaites, jus gal pamirsot, kad del skonio nesigincijama? Jum nepatinka, donstop patinka, ji ir nesios ji, ne jus
Tai aisku nesigincyjama. Kaip sakoma yra dvi nuomones : mano ir neteisinga
QUOTE(Malena @ 2011 07 09, 19:53)
Bent i darba neik, a? Sugadins visa kapsule
Eisiu, būtent darbui ir pirkau
Štai kiti mano vasariniai rankinukai, pasiruošusi gaudyti pomidorus
Vaikščiojau ir aš šiandien po parduotuves ieškodama paprastesnės, bet darbui tinkamos suknelės. Parduotuvėse man nieko nėra.
Vienintelis variantas buvo turguje, primenantis marinistinį stilių (mėlyna, balta ir truputį raudonos), tik kad kaina man aukštoka ir truputuką nugaroje reiktų pataisyti. Galvosiu iki rytdienos, ar tikrai tinkamas variantas. Gaila, nerandu pavyzdžio parodyti.
Beje, vakar iškrausčiau visą spintą, tai dar atsisveikinau su maišeliu rūbelių, gal kitiems asmenims jie dar pravers. Laikyti vietos nebebuvo, o ir taip mane ėmė slėgti.
Vienintelis variantas buvo turguje, primenantis marinistinį stilių (mėlyna, balta ir truputį raudonos), tik kad kaina man aukštoka ir truputuką nugaroje reiktų pataisyti. Galvosiu iki rytdienos, ar tikrai tinkamas variantas. Gaila, nerandu pavyzdžio parodyti.
Beje, vakar iškrausčiau visą spintą, tai dar atsisveikinau su maišeliu rūbelių, gal kitiems asmenims jie dar pravers. Laikyti vietos nebebuvo, o ir taip mane ėmė slėgti.
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 19:56)
Kas grazu, tas visiems grazu.
Nėra tokio dalyko, kuris visiems būtų gražus