Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Cia ne rankinukas, cia barbes oversize tase doh.gif Dontstop, aksesuarai juk turi brangint bendra vaizda, o ne pigint taip ziauriai 4u.gif Grazink gal, a?

O sijonukas labai fainas smile.gif
Atsakyti
Man tai idomiau butu pamatyti prie ko toks rankinukas derinsis.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 09, 16:48)
pas mane ekranas pirmoj foto rodo juoda,antroj melyna biggrin.gif

Gali būti, nekoks mano fotikas, labai iškraipo spalvas. Iš tikrųjų, juodas sijonas smile.gif

QUOTE(groovy @ 2011 07 09, 17:29)
Net nesitiki, kad tu nusipirkai doh.gif

Kodėl nesitiki smile.gif , juk visi mano įdėti rankinukai sulaukdavo tokių komentarų biggrin.gif

QUOTE(Malena @ 2011 07 09, 19:18)
Grazink gal, a?

Man jis tikrai labai labai patinka, negražinsiu ax.gif
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 19:21)
Man tai idomiau butu pamatyti prie ko toks rankinukas derinsis.

Derinsiu bene prie visų turimų vasariškų rūbų, na kad ir prie neseniai rodytų šviesiai pilkų kelnių, šviesiai melsvo sijono, top'ai balti, pilki, rožiniai, raudoni...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 19:29)
Kodėl nesitiki  smile.gif , juk visi mano įdėti rankinukai sulaukdavo tokių komentarų  biggrin.gif

Nenoriu nieko izeisti, bet man labiau nesitiki kaip tie rankinukai isvis gali kazkam patikti. Suprantu 10 metu atgal, bet siaip laikais... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 19:29)
Man jis tikrai labai labai patinka, negražinsiu  ax.gif

Labai primena tokius, kokius sesuo nešiojo būdama 16-iolikos, bet tas jau buvo prieš 10 metų rolleyes.gif
Atsakyti
Man rankinukas irgi schmoll.gif , bet mergaites, jus gal pamirsot, kad del skonio nesigincijama? biggrin.gif Jum nepatinka, donstop patinka, ji ir nesios ji, ne jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 19:37)
Nenoriu nieko izeisti, bet man labiau nesitiki kaip tie rankinukai isvis gali kazkam patikti. Suprantu 10 metu atgal, bet siaip laikais...  g.gif

Kaip bebūtų keista, tokie rankinukai patikdavo ir prieš 10 metų, ir tebepatinka iki šiol rolleyes.gif

Jei kam nors įdomu, nufotkinsiu ir kitus šią vasarą nešiojamus savo rankinukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 liepos 2011 - 18:53
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 18:29)

Man jis tikrai labai labai patinka, negražinsiu  ax.gif

Bent i darba neik, a? Sugadins visa kapsule verysad.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 07 09, 18:49)
Man rankinukas irgi  schmoll.gif , bet mergaites, jus gal pamirsot, kad del skonio nesigincijama?  biggrin.gif Jum nepatinka, donstop patinka, ji ir nesios ji, ne jus  4u.gif

Tai aisku nesigincyjama. Kaip sakoma yra dvi nuomones : mano ir neteisinga biggrin.gif
Atsakyti
Leticija, del skonio nesigincijama... su zmonemis, kurie neturi skonio smile.gif As visgi galvoju, kad skonis yra visuotinis dalykas. Kas grazu, tas visiems grazu. Nes vistiek yra kazkokie standartai gi, estetika, mada. Siuo atveju matau, kad ekonomiskas garderobas neitelpa i gero skonio remus.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 09, 19:53)
Bent i darba neik, a? Sugadins visa kapsule verysad.gif
Tai aisku nesigincyjama. Kaip sakoma yra dvi nuomones : mano ir neteisinga biggrin.gif

Eisiu, būtent darbui ir pirkau ax.gif

Štai kiti mano vasariniai rankinukai, pasiruošusi gaudyti pomidorus pomidorai2.gif

user posted image
Atsakyti
Vaikščiojau ir aš šiandien po parduotuves ieškodama paprastesnės, bet darbui tinkamos suknelės. Parduotuvėse man nieko nėra. doh.gif
Vienintelis variantas buvo turguje, primenantis marinistinį stilių (mėlyna, balta ir truputį raudonos), tik kad kaina man aukštoka ir truputuką nugaroje reiktų pataisyti. Galvosiu iki rytdienos, ar tikrai tinkamas variantas. g.gif Gaila, nerandu pavyzdžio parodyti.
Beje, vakar iškrausčiau visą spintą, tai dar atsisveikinau su maišeliu rūbelių, gal kitiems asmenims jie dar pravers. Laikyti vietos nebebuvo, o ir taip mane ėmė slėgti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 09, 19:56)
Kas grazu, tas visiems grazu.

Nėra tokio dalyko, kuris visiems būtų gražus 4u.gif
Atsakyti