Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 07 08, 13:12)
tai čia jau priklauso kieno kokio ilgio blauzdos  tongue.gif Mano vidurys kaip mano paveikslėlyje. Nu sutinku, kad kiek ilgesni nei iki vidurio, bet iki kelių jų irgi dar nepavadinsi.

nu jo, toks tarpinis variantas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 07 08, 12:22)

Apie kriaušes... mano skirtumo rekordas: klubai -  116 cm, talija - 64 cm biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif

Gal jus ir teisios, daug nuo sudejimo priklauso g.gif
As kadangi priaugu ar metu proporcionaliai, tai pagal save primetu aisku.

Loxxy, batai kaireje grazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 08, 14:26)
Gali, mano svoris 56, ūgis 160..

kad cia joks ne antsvoris biggrin.gif na gal ir nera idealus tas svoris,bet tai norma...jusu kmi 22,o kad atsvoris butu reikia turet nuo 25 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 08, 14:45)
kad cia joks ne antsvoris biggrin.gif na gal ir nera idealus tas svoris,bet tai norma...jusu kmi 22,o kad atsvoris butu reikia turet nuo 25 ax.gif

Man rodos, kad apie antsvorį niekas ir nekalbėjo, tik apie tam tikrų kūno dalių neproporcingą didumą 4u.gif
Atsakyti
Šiandienos laimikis:

user posted image

Sijonuką sekiau nuo pat jo pasirodymo parduotuvėje ankstyvą pavasarį doh.gif ir pagaliau sulaukiau man tinkančios kainos (40 lt). Jis standžios medvilnės, su pamušalu, kišenėm ir svarbiausia - su sagom biggrin.gif

user posted image

Marškinukai ploni medvilniniai, tiesą sakant, pirkti ne pagal planą blush2.gif , bet labai jau susižavėjau panašiais įvaizdžiais rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Takko, 19,90

user posted image

Ir eilinis ružavas rankinukas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
donstop, man patiko sijonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 09, 15:11)
donstop, man patiko sijonas  4u.gif

man taip pat labai grazus melynas sijonas,rankinukas rozinis tragiskas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 07 09, 16:43)
man taip pat labai grazus melynas sijonas,rankinukas rozinis tragiskas 4u.gif  biggrin.gif

Chmm, mėlynas? Paskutinis įdėtas yra juodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 17:44)
Chmm, mėlynas? Paskutinis įdėtas yra juodas  smile.gif
pas mane ekranas pirmoj foto rodo juoda,antroj melyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 09, 12:35)
Ir eilinis ružavas rankinukas  blush2.gif

Atsiprašau, bet pritariu, kad tragiškas doh.gif Net nesitiki, kad tu nusipirkai doh.gif

O sijonas ir man patiko, irgi mėlynas atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 09 liepos 2011 - 16:29
sveikos smile.gif dontstop, siandieninis pirktas komplektas visai graziai suderintai man ziurisi smile.gif

o gal kuri netycia esat maciusios ar zinote, ar buna LT pirkt tokiu lupu dazu? gavau dovanu ir visai patiko ax.gif
http://4.bp.blogspot...00/DSC_0153.JPG
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 09, 16:29)
Atsiprašau, bet pritariu, kad tragiškas doh.gif Net nesitiki, kad tu nusipirkai doh.gif

O sijonas ir man patiko, irgi mėlynas atrodo thumbup.gif

Turiu pritarti unsure.gif man rankinukas visiskai ne.
O va sijonas fainas mirksiukas.gif
As irgi tamsiai melyna matau biggrin.gif
Atsakyti