Dontstop - ......
Dontstop
Grįžau iš Paryžiaus, o jūs čia tiek pripliurpėt. O dar skaityt laiko nebuvo, visą dieną babkes kaliau
Paryžiuje neradau ilgos suknelės, surišamos per kaklą ir tinkamų spalvų bei medžiagos... Teks tęsti paieškas Lietuvoje
Grįžau iš Paryžiaus, o jūs čia tiek pripliurpėt. O dar skaityt laiko nebuvo, visą dieną babkes kaliau
Paryžiuje neradau ilgos suknelės, surišamos per kaklą ir tinkamų spalvų bei medžiagos... Teks tęsti paieškas Lietuvoje
donstop .............................................................................
As irgi prisidedu prie sveikinimu donstop
Uch, net nepatogu , ačiū visoms
Dabar toks klausimas: dovanų gavau rankinę, man ji visai nepatinka Ar įmanoma grąžinti į parduotuvę, jei čekis yra, bet etiketė jau nurauta?
Dabar toks klausimas: dovanų gavau rankinę, man ji visai nepatinka Ar įmanoma grąžinti į parduotuvę, jei čekis yra, bet etiketė jau nurauta?
QUOTE(dontstop @ 2011 06 22, 11:41)
Uch, net nepatogu , ačiū visoms
Taip, ypac jei 14 dienu nepraeje, tada isvis niekas negali tau nieko sakyt
idomi temele jungiuosi prie jusu
QUOTE(Malena @ 2011 06 22, 12:45)
Taip, ypac jei 14 dienu nepraeje, tada isvis niekas negali tau nieko sakyt
Ačiū