Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 08, 07:40)
Man tai būtų idealus variantas, bet nežinau, kur Klaipėdoj siuva  unsure.gif  Reiks pasidomėti. Su ilgaauliais dar nėra tokios problemos - kai vienos kojos bato pėda ir laisvesnė, tai aulas "užgriebia" ir vaikštosi gerai. Bet jau batelius nusipirkti man kančia  doh.gif
  Kiek mokėjai už ilgaaulius?   ax.gif

Žinok net SM yra tema apie batsiuvius, gali užmesti akį, gal rasi kontaktų ir Klaipėdoje. O ilgaaulius siuvausi jau senai, prieš 5 m. (blyn geriau būtum neklausus, tik dabar suksaičiavau kiek sezonų juos jau nešioju, Leticiją apopleksiją gali nutrenkti, dėl tokios mano stagnacijos biggrin.gif ). Tada už ilgaaulius iki vidurio blauzdų mokėjau 260 lt, bet jie ir dabar atrodo kaip nauji, tik kulniuką periodiškai pakalu. O sezonų tai išeina jau apie 10 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 20:06)
Negalvokit, kad jei 34 dydis, tai šlaunų storų nebūna biggrin.gif , mano tiesiog ūgis labai mažas, o apimtys gan putlios  blush2.gif

Nu sorry, is kur merginai , nesiojanciai 34 d. gali buti antsvoris ? Mano 34-36 d., bet nemanau kad su 55 kg atrodau putliai. g.gif
Donstop, tu labai save iskreiptai vertini. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 07, 21:50)
Gedos turekit, a? mastau.gif  mastau.gif

As numazejau iki tarp 36/38 ir kazkaip savo koju tai nepravardziuoju doh.gif

Jūs matyt nežinote, kas yra tikra kriaušė biggrin.gif Mano gal ir ne 34 dydis, bet man per liemenį akivaizdžiai kelnės plačios, o užsitraukiu tik iki kelių, nes keliai labai mėsingi, arba geriausiu atveju iki pusės šlaunų doh.gif Nes viskas nusėdę būtent tame tarpe nuo kelių iki šlaunų viršaus... Kai mano viršus buvo 34, apačia vis tiek daugeliu atvejų buvo 38, tik vėliau dar sugebėjau numest iki 36 apačią, bet tada jau viršuj paliegus atrodžiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 08, 12:27)
Jūs matyt nežinote, kas yra tikra kriaušė biggrin.gif Mano gal ir ne 34 dydis, bet man per liemenį akivaizdžiai kelnės plačios, o užsitraukiu tik iki kelių, nes keliai labai mėsingi, arba geriausiu atveju iki pusės šlaunų doh.gif Nes viskas nusėdę būtent tame tarpe nuo kelių iki šlaunų viršaus... Kai mano viršus buvo 34, apačia vis tiek daugeliu atvejų buvo 38, tik vėliau dar sugebėjau numest iki 36 apačią, bet tada jau viršuj paliegus atrodžiau... doh.gif

galima sakyit cia apie mane biggrin.gif
Atsakyti
Aš suprantu kad donstop yra tokia putlutė ir labai mažutė, todėl ir dydis 34... jei aš su savo ūgiu į tokį lysčiau, tai būčiau... švelniai tariant kaulu vyniotinis... nors... kai 36-tą nešiojau nieks manes net liekna neskaitė, visada kokia bobutė leptelėdavo - nu tokia gerai pavalgius mergelikė kad esu (matyt to laiko mada ne mano figūrai buvo biggrin.gif ). Mano blauzdos - yra už ko pagriebt, ir visada tokios buvo, net kai pirštus už menčių užsikišdavau, ir slankstelius stuburo skaičiuot galėjau, o maudymosi kelnaitės ant kaulų kabėjo... ir rankutės tokios lyg mažų vaikučių - putlios, apie žandus - išvis patyliu. Manau nei dydis, nei svoris realaus vaizdo neparodo, o rūbai išvis galim sakyt iškraipo vaizdą.
Apie kriaušes... mano skirtumo rekordas: klubai - 116 cm, talija - 64 cm biggrin.gif

Merginos kaip manot 12metei jei mokyklai lyg darbinę kapsulę formuot? Manau užtektų vieno sijonuko? o toliau imt kaip paprastą kapsulę? Kaip manot? Mane pjauna amžinas - ką rengtis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarja @ 2011 07 07, 15:28)
O, vėl tema apie tipus smile.gif Mielos ekspertės, kaip manot - Kembridžo hercogienė Catherine yra soft ar cool summer?

Mano manymu cool 4u.gif
Papildyta:
...ir dėkui už tokį malonų cool summer veidą...
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 08, 08:03)
Žinok net SM yra tema apie batsiuvius, gali užmesti akį, gal rasi kontaktų ir Klaipėdoje. O ilgaaulius siuvausi jau senai, prieš 5 m. (blyn geriau būtum neklausus, tik dabar suksaičiavau kiek sezonų juos jau nešioju, Leticiją apopleksiją gali nutrenkti, dėl tokios mano stagnacijos  biggrin.gif ). Tada už ilgaaulius iki vidurio blauzdų mokėjau 260 lt, bet jie ir dabar atrodo kaip nauji, tik kulniuką periodiškai pakalu. O sezonų tai išeina jau apie 10  blink.gif

Jau geriau butum nesakius kokius senus batus nesioji biggrin.gif O iki puses blauzdos tai argi cia ilgaauliai? Cia gi aulinukai, ilgaauliai man iki keliu skaitosi biggrin.gif beje, tokie iki puses blauzdos batai optiskai trumpina kojas, tai Loxxy tu jei su sijonu juos nesioji, dar vizualiai sumazeji.

O kalbant apie dydzius, tai as su 38/40 dydziu saves storule nelaikau, ugis mano 170 cm ir 32 m., ne 16 oka biggrin.gif esu siaip proporcingos figuros, smelio laikrodis su ryskia talija.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 08, 10:01)
Nu sorry, is kur merginai , nesiojanciai 34 d. gali buti antsvoris ? Mano 34-36 d., bet nemanau kad su 55 kg atrodau putliai. g.gif
Donstop, tu labai save iskreiptai vertini. 4u.gif

Gali, mano svoris 56, ūgis 160.. Ir vėlgi, pritariu Byttei, kad nei svoris, nei ūgis neparodo tikro vaizdo, riebalai gi nedaug sveria, lyginant su kaulais smile.gif (vadinasi prie mažo svorio gali būti nemažos apimtys) Plius proporcijos - mano keliai, šlaunys ir rankos visuomet buvo storoki lyginant su kitom kūno dalim, net kai svėriau 48 kg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 28, 13:28)
Bytte, kur Osinkoj tema apie spalvinius tipus, nerandu  blush2.gif  doh.gif  4u.gif

...sory nepastebėjau blush2.gif ... ar radai jau?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 08, 12:26)
Gali, mano svoris 56, ūgis 160.. Ir vėlgi, pritariu Byttei, kad nei svoris, nei ūgis neparodo tikro vaizdo, riebalai gi nedaug sveria, lyginant su kaulais  smile.gif (vadinasi prie mažo svorio gali būti nemažos apimtys) Plius proporcijos - mano keliai, šlaunys ir rankos visuomet buvo storoki lyginant su kitom kūno dalim, net kai svėriau 48 kg  smile.gif

As maniau tu aukstesne esi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 08, 12:25)
Jau geriau butum nesakius kokius senus batus nesioji  biggrin.gif O iki puses blauzdos tai argi cia ilgaauliai? Cia gi aulinukai, ilgaauliai man iki keliu skaitosi  biggrin.gif beje, tokie iki puses blauzdos batai optiskai trumpina kojas, tai Loxxy tu jei su sijonu juos nesioji, dar vizualiai sumazeji.

Nu va tokio ilgio - iki pusės blauzdų aš vadinu ilgaauliais.
user posted image
Dėl optinio sutrumpinimo, tai mano kojos iš esmės ne iš trumpųjų, niekad nesijaudinau dėl jų sutrumpėjimo ir bendo mano sumažėjimo. Esu 164 cm, su batais beveik visuomet bent 170, tai su savo 49 kg atrodau tikrai nežema. Dėkui likimu, kad prie tokio sudėjimo dar papildomų 10 cm nepadovanojo cool.gif

O dėl kriaušės figūros mastau, kad gi kuo didesnis apimčių skirtumas tarp liemens ir klūbų tuo moteriškiau. Aišku tuo atveju, kai ne per liemenį daugiau biggrin.gif Deja iš manęs tai nebent obulys ateityje išeis, nes apimtis didėja tik per vieną vietą - pilvą. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 08 liepos 2011 - 13:01
Loxxy, tai kad cia ilgesni nei iki puses blauzdos, paziurek smile.gif

Iki puses blauzdos tai tokio ilgio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 08 liepos 2011 - 13:08
QUOTE(Leticija @ 2011 07 08, 13:06)
Loxxy, tai kad cia ilgesni nei iki puses blauzdos, paziurek  smile.gif

Iki puses blauzdos tai tokio ilgio
user posted image

tai čia jau priklauso kieno kokio ilgio blauzdos tongue.gif Mano vidurys kaip mano paveikslėlyje. Nu sutinku, kad kiek ilgesni nei iki vidurio, bet iki kelių jų irgi dar nepavadinsi.
Atsakyti