Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Ondatra @ 2011 07 07, 13:45)
o soft summer ruda tinka?  g.gif

Manyčiau, kad tinka, tik nevisi jos atspalviai. O tik šalti. Čia soft summer paletė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 07 liepos 2011 - 13:52
O, vėl tema apie tipus smile.gif Mielos ekspertės, kaip manot - Kembridžo hercogienė Catherine yra soft ar cool summer?

Čia sako, kad COOL:
http://www.thechicfa...r-analysis.html

o čia, kad SOFT:

http://blog.prettyyo...-season-is.html

Man jos rūbai kartais nuobodoki, bet spalvos jai tinka. Labai neblogas oficialaus ir "teisingo" stiliaus pavyzdys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 07 liepos 2011 - 14:28
Hi hi, sian uzejau i viena parde ir Loxxy prisiminiau - kabo 3 metrai maikuciu, klasikiniu, be jokiu piesiniu ir kokiu 15 atspalviu lotuliukas.gif
Eisiu kita savaite apsiprekinti, nes nebuvo laiko matuotis biggrin.gif

Dontstop, o smelio laikrodziui tokios kelnes tinka g.gif
Atsakyti
Aš jaučiuos totali Dontstop pasekėja doh.gif
Šiandien ėjau specialiai į Takko tų kelnių pažiūrėt. Matavausi, tai nesupratau, kaip jos atrodyt turėtų.. Nesu labai standartinė, bet man per liemenį kelnės buvo laisvos, o per blauzdas aptemptos visiškai unsure.gif Būčiau ėmus mažesnį dydį, kad liemuo normaliai atrodytų - blauzdos netilps doh.gif Šiaip prie aukštakulnių tokių norėjau unsure.gif
Ir Deichmann'e tuos batus irgi žiūrėjau.. Dešinė koja kaip tik, o kairė per maža doh.gif Ir man taip su visais batais..
Žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 07 07, 15:28)
O, vėl tema apie tipus smile.gif Mielos ekspertės, kaip manot - Kembridžo hercogienė Catherine yra soft ar cool summer?

Mano manymu cool 4u.gif
QUOTE(Shana @ 2011 07 07, 16:33)

Dontstop, o smelio laikrodziui tokios kelnes tinka g.gif

Negarantuoju, kad visiems smėlio laikrodžiams, bet man tinka ax.gif ax.gif ax.gif Paslėpė ir storas šlaunis, ir storus kelius, vyras net plojo matavimosi kabinoj biggrin.gif
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 07, 17:39)
Aš jaučiuos totali Dontstop pasekėja  doh.gif

Šiandien ėjau specialiai į Takko tų kelnių pažiūrėt. Matavausi, tai nesupratau, kaip jos atrodyt turėtų.. Nesu labai standartinė, bet man per liemenį kelnės buvo laisvos, o per blauzdas aptemptos visiškai  unsure.gif  Būčiau ėmus mažesnį dydį, kad liemuo normaliai atrodytų - blauzdos netilps  doh.gif Šiaip prie aukštakulnių tokių norėjau  unsure.gif
Ir Deichmann'e tuos batus irgi žiūrėjau.. Dešinė koja kaip tik, o kairė per maža  doh.gif  Ir man taip su visais batais..
Žodžiu...

blush2.gif

Ant manęs gan laisvos iki pat kelių, o apie blauzdas gan prigludusios, bet ne visiškai aptemptos. Liemuo per platus, bet su diržu gerai. Čia 34 dydis taip, mažiau nėra kur, tad padariau išvadą, kad aptemptos jos ir neturi būti g.gif

O bateliai didoki doh.gif Vėlgi pats mažiausiais dydis, 36. Viliuosi, kad padės tokios spec pagalvėlės nuo trynimo unsure.gif
Atsakyti
donstop, tai tu tokia pat miniatiurine kaip ir Loxxy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 19:42)
blush2.gif

Ant manęs gan laisvos iki pat kelių, o apie blauzdas gan prigludusios, bet ne visiškai aptemptos. Liemuo per platus, bet su diržu gerai. Čia 34 dydis taip, mažiau nėra kur, tad padariau išvadą, kad aptemptos jos ir neturi būti  g.gif

Jėzusmarija, apie kokias storas šlaunis Tu šneki, jeigu 34 dydį nešioji doh.gif O man per blauzdas ne prigludusios, o grynai aptemptos gavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 07, 20:02)
donstop, tai tu tokia pat miniatiurine kaip ir Loxxy  smile.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 07, 20:47)
Jėzusmarija, apie kokias storas šlaunis Tu šneki, jeigu 34 dydį nešioji  doh.gif  O man per blauzdas ne prigludusios, o grynai aptemptos gavosi  verysad.gif

Negalvokit, kad jei 34 dydis, tai šlaunų storų nebūna biggrin.gif , mano tiesiog ūgis labai mažas, o apimtys gan putlios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 21:06)
Negalvokit, kad jei 34 dydis, tai šlaunų storų nebūna biggrin.gif , mano tiesiog ūgis labai mažas, o apimtys gan putlios  blush2.gif

Gan putlios apimtys su 34 dydžiu? biggrin.gif Taip nebūna irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 18:42)
Paslėpė ir storas šlaunis, ir storus kelius, vyras net plojo matavimosi kabinoj  biggrin.gif

Čia 34 dydis taip, mažiau nėra kur, tad padariau išvadą, kad aptemptos jos ir neturi būti  g.gif

Gedos turekit, a? mastau.gif mastau.gif

As numazejau iki tarp 36/38 ir kazkaip savo koju tai nepravardziuoju doh.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 07, 16:39)
  Ir man taip su visais batais..
Žodžiu...

Tai gal bandyk siūtis pagal užsakymą? Žinoma už 50 lt odinių batų nepasisiūsi, bet jie išmatuoja kiekvieną koją atskirai. Kai aš siuvausi, tai per blauzdą vienos kojos batą siuvo per 0,5 cm platesnį. Niekad iki to nė nežinojau, kad esu asimetrinė biggrin.gif
Rudeniop vėl mąstau siūtis nes su igaauliais man liūdnai, kojos plonos, per blauzdas visi batai žiauriai per platūs...

Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 08, 07:59)
Labas rytas

Tai gal bandyk siūtis pagal užsakymą? Žinoma už 50 lt odinių batų nepasisiūsi, bet jie išmatuoja kiekvieną koją atskirai. Kai aš siuvausi, tai per blauzdą vienos kojos batą siuvo per 0,5 cm platesnį. Niekad iki to nė nežinojau, kad esu asimetrinė  biggrin.gif
Rudeniop vėl mąstau siūtis nes su igaauliais man liūdnai, kojos plonos, per blauzdas visi batai žiauriai per platūs...

Man tai būtų idealus variantas, bet nežinau, kur Klaipėdoj siuva unsure.gif Reiks pasidomėti. Su ilgaauliais dar nėra tokios problemos - kai vienos kojos bato pėda ir laisvesnė, tai aulas "užgriebia" ir vaikštosi gerai. Bet jau batelius nusipirkti man kančia doh.gif
Kiek mokėjai už ilgaaulius? ax.gif
Atsakyti