Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Dontstop, primink koks tavo figuros tipas g.gif
As i kelnes tokio modelio kaip tos melynos itariai ziuriu, matavausi bet nzn ar man tinka g.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 07 07, 09:10)
Aš tai į darbą renkuosi rūbus kurie mažiau glamžos. Labai erzina, kai pasėdėjus prie kompo pakyli ir jautiesi kaip iš subinės ištraukta 

Kitas paprastesnis ir čia labiau paplitęs nusiunti savo fotke dontstop ar kitai šios srities žinovei ir gauni kvalifikuotą atsakymą  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats, grazu tie tininiai, bet erzina nerealiai susiglamzymas doh.gif Turiu viena suknia, bet nedaug nesioju, is vienas kelnes, bet tokias laisvalaikines rolleyes.gif

lotuliukas.gif Antras yra tinginiu budas tongue.gif
Atsakyti
o tinginių būdas labai priimtinas man lotuliukas.gif o galvojau, kad internete bus kokie nors testai, pagal kuriuos ir nustatomas tipas smile.gif na dabar lauksiu kompetetingo donstop atsakymo smile.gif
Atsakyti

Žaviuosi tavo gebėjimu papigiai apsipirkti, bet pati to pasimokyti negaliu, nes žvalgausi kito tipo aprėdų, kurių nei išparduodamų nei apskritai parduodamų beveik nėra  doh.gif

Man rodos, tu jau pati nezinai ko nori, ar ne biggrin.gif

O tie cinosai ar kaip jie, su kuo nesiojami, su kokia avalyne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 07, 10:17)
Man rodos, tu jau pati nezinai ko nori, ar ne  biggrin.gif

Vat tame ir bėda, kad labai puikiai žinau. Ir dar svarbiausia, kad tikrai nieko įpatingo, bet gamintojai niekaip nepataiko biggrin.gif Va kad ir paprastų maikučių prie džinsų nu nekenčiu visokių užrašų ant papų (ir kitose vietose), gėlių, blizgaliukų ir t.t. O tu va pabandyk rasti paprastą, vienspalvę maikutę. Užsiknisi negyvai. O reikia tokių pat kaip prekyboj, tik be visų tu š... per visa pilva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 07 liepos 2011 - 10:24
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 07, 10:23)
Vat tame ir bėda, kad labai puikiai žinau. Ir dar svarbiausia, kad tikrai nieko įpatingo, bet gamintojai niekaip nepataiko  biggrin.gif Va kad ir paprastų maikučių prie džinsų nu nekenčiu visokių užrašų ant papų (ir kitose vietose), gėlių, blizgaliukų ir t.t. O tu va pabandyk rasti paprastą, vienspalvę maikutę. Užsiknisi negyvai. O reikia tokių pat kaip prekyboj, tik be visų tu š... per visa pilva  biggrin.gif

Tai tokių paprastų paprasčiausių vienspalvių Zaroj ir H&M pilna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 07 07, 11:11)
Tai tokių paprastų paprasčiausių vienspalvių Zaroj ir H&M pilna ax.gif

Nu HM tai nėra Lietuvoje, tad neneigsiu kad yra. Viena parsivežiau, pavasarį kai lankiausi Shanos bažnytkaimyje tongue.gif
O šio sezono Zaros kolekcijoje nieko tokio neradau unsure.gif Dabar išvis pusė maikučių Zaroj šios vasaros kolekcijoje atrodo taip:
user posted image
tai tokios kad ir neparašinėtos, bet nepatenka į mano paprasčiausių sąrašą, man reik standartinio ilgio (iki džindsų diržo sagties ar kiek ilgesnės) ir tinkančios man pagal sudėjimą, o ne iš xxxxl išmieros nukirpta man ties bamba biggrin.gif
Va man tai reik tokių:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 07 liepos 2011 - 11:28
Loxxy, tokiu maikiu maciau pavasari Takko, bet kaip zinia tau sita parda nepatiks, nes nepasizymi ypatinga kokybe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 07, 11:40)
Loxxy, tokiu maikiu maciau pavasari Takko, bet kaip zinia tau sita parda nepatiks, nes nepasizymi ypatinga kokybe  tongue.gif

ne tik kokybe bet ir mažų išmierų rūbais tongue.gif Kai žiūrinėjau, tai mažiausia išmiera man dar buvo didelė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 07, 11:42)
ne tik kokybe bet ir mažų išmierų rūbais  tongue.gif Kai žiūrinėjau, tai mažiausia išmiera man dar buvo didelė  doh.gif

tai gal koses valgyt daugiau reikia biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai į darbą renkuosi rūbus kurie mažiau glamžos. Labai erzina, kai pasėdėjus prie kompo pakyli ir jautiesi kaip iš subinės ištraukta  doh.gif Todėl su tokiom alia lininėm kelnėm darban neinu. Antra vertus todėl apskritai neturiu ką rengtis, nes su savo užgaidom pasirinkimą žiauriai susisiaurinu.

Nu toks vaizdas, kad skaitau tai, ką pati parašiau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 07 07, 10:23)
Vat tame ir bėda, kad labai puikiai žinau. Ir dar svarbiausia, kad tikrai nieko įpatingo, bet gamintojai niekaip nepataiko  biggrin.gif Va kad ir paprastų maikučių prie džinsų nu nekenčiu visokių užrašų ant papų (ir kitose vietose), gėlių, blizgaliukų ir t.t. O tu va pabandyk rasti paprastą, vienspalvę maikutę. Užsiknisi negyvai. O reikia tokių pat kaip prekyboj, tik be visų tu š... per visa pilva  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tommy Hilfiger, GAP pažiūrėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 07, 10:29)
Dontstop, primink koks tavo figuros tipas g.gif
As i kelnes tokio modelio kaip tos melynos itariai ziuriu, matavausi bet nzn ar man tinka g.gif
drinks_cheers.gif Man tas pats, grazu tie tininiai, bet erzina nerealiai susiglamzymas doh.gif Turiu viena suknia, bet nedaug nesioju, is vienas kelnes, bet tokias laisvalaikines rolleyes.gif

Smėlio laikrodis 4u.gif

Aš nelyginsiu jų visai blush2.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 07 07, 11:17)

O tie cinosai ar kaip jie, su kuo nesiojami, su kokia avalyne  g.gif

Bet kaip nešiosiu blush2.gif ax.gif

basutės
user posted image

platformos
user posted image

šlepetės
user posted image

botiljonai