Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2011 07 04, 08:24)
bet kaip jų praktiškukas. Su mūsų nuolat drėgnais orais aš kasdieniam dėvėjimui nedrystu zamšinių pirkti.

49 lt. Ar čia man vienai brangu atrodo?

Man kažkaip iki šiol sekėsi su zomša, tpfu tpfu tpfu smile.gif Turiu impregnatorių ir spec valiklį. Žieminiai ilgaauliai, pernai pirkti toj pačios parduotuvėj, sezoną atlaikė puikiai, liko kaip nauji. Aš rodžiau juos šitoje temoje, taupe spalvos, irgi visos komentavo, kad zomša labai nepraktiška smile.gif

Brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 04, 09:22)
user posted image
Kaip jum tokia ekonominiu poziuriu rolleyes.gif ?¿

Rankinė graži rolleyes.gif Bet orginalios to ženklo rankinės kainuoja tūkstančiais, tai kainos požiūriu tikriausiai nelabai ekonomiška tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 04, 18:01)
Rankinė graži rolleyes.gif Bet orginalios to ženklo rankinės kainuoja tūkstančiais, tai kainos požiūriu tikriausiai nelabai ekonomiška tongue.gif  biggrin.gif

Man atrodo, kad susiderinus kapsulę jau ekonomiškiau, nes mažiau daiktų reikia, o jau kiekvienas perka pagal savo kišenę. Geresni daiktai turėtų ilgiau laikyti gal...
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 07 04, 18:01)
Rankinė graži rolleyes.gif Bet orginalios to ženklo rankinės kainuoja tūkstančiais, tai kainos požiūriu tikriausiai nelabai ekonomiška tongue.gif  biggrin.gif

biggrin.gif
Kaip pastebejo neseniai Loxxy lyg, pas mane skirtingai nei Lt buna tikri ispardavimai, t.y. kartais ir labai vardinius daiktus su 70 proc nuolaida gali nusipirkti. Tai aisku kiek kitaip viskas ekonomiskumo atzvilgiu.
Be to dazniausiai kai zymus brendas isleidzia kazka ryzkaus, atsiranda panasiu daiktu ir paprastesniuose rolleyes.gif
Konkreciai sita tase man labai grazi, tik tie svelniai alyviniai gabaliukai kazkaip ne iki galo patinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 04 liepos 2011 - 22:34
QUOTE(Shana @ 2011 07 04, 22:33)
biggrin.gif
Kaip pastebejo neseniai Loxxy lyg, pas mane skirtingai nei Lt buna tikri ispardavimai, t.y. kartais ir labai vardinius daiktus su 70 proc nuolaida gali nusipirkti. Tai aisku kiek kitaip viskas ekonomiskumo atzvilgiu.
Be to dazniausiai kai zymus brendas isleidzia kazka ryzkaus, atsiranda panasiu daiktu ir paprastesniuose rolleyes.gif
Konkreciai sita tase man labai grazi, tik tie svelniai alyviniai gabaliukai kazkaip ne iki galo patinka g.gif

Man si tase tai nelabai. schmoll.gif

Bet su 70% niekur nenusipirksi Prados, Miu Miu, YSL ar LV rankniu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 04, 13:29)
Man kažkaip iki šiol sekėsi su zomša, tpfu tpfu tpfu  smile.gif Turiu impregnatorių ir spec valiklį. Žieminiai ilgaauliai, pernai pirkti toj pačios parduotuvėj, sezoną atlaikė puikiai, liko kaip nauji. Aš rodžiau juos šitoje temoje, taupe spalvos, irgi visos komentavo, kad zomša labai nepraktiška  smile.gif

Brangu  g.gif

Man su zomša irgi sekėsi iki šiol. Prieš porą metų, kaip ir Dontstop, toj pačioj parduotuvėj pirkau zomšinius žieminius ilgaaulius (gal tokius pačius, nemačiau įkeltos nuotraukos). Tai užpernai visą žiemą su jais puikiai pravaikščiojau ir dar praeitą žiemą visą atitarnavo šuniui po lauką vedžioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 05 liepos 2011 - 07:19
Shana, man tai nelabai ta tase. Bet aisku, jei megsti tokias spalvas ir ju yra garderobe, tai tada gal ir verta pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 05, 07:58)
Shana, man tai nelabai ta tase. Bet aisku, jei megsti tokias spalvas ir ju yra garderobe, tai tada gal ir verta pagalvoti.

Tai cia jau skonio reikalas biggrin.gif
Man siaip pradejo keistai patikti tokios siuo metu, tik konkreciai sitoje tie alyviniai intarpai nelabai g.gif
Bet tokioje gamoje manau neprasauciau nusipirkus, turint omeny mano garderoba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 05, 12:36)
Man siaip pradejo keistai patikti tokios siuo metu, tik konkreciai sitoje  tie alyviniai intarpai nelabai g.gif

Man tai jie visai nekrenta į akis 4u.gif
Atsakyti
Vakarykštis lamikis: 2 kelnės iš Takko po 39,90.
Pirmos lengvos, plonos, medvilnė perpus su linu, visiškai paprastos, kasdieniam vaikščiojimui į darbą.
Antros - išsvajotieji činosai, tamsiai mėlyni, kiek standesnės medvilnės, pirktos rudeniui, bet pradėsiu nešioti jau dabar blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikos, norėčiau sužinoti, kaip reikia nusistatyti savo spalvinį tipą? blush2.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(dontstop @ 2011 07 07, 07:13)
Vakarykštis lamikis: 2 kelnės iš Takko po 39,90.
Pirmos lengvos, plonos, medvilnė perpus su linu, visiškai paprastos, kasdieniam vaikščiojimui į darbą.
Antros - išsvajotieji činosai, tamsiai mėlyni, kiek standesnės medvilnės, pirktos rudeniui, bet pradėsiu nešioti jau dabar  blush2.gif

Aš tai į darbą renkuosi rūbus kurie mažiau glamžos. Labai erzina, kai pasėdėjus prie kompo pakyli ir jautiesi kaip iš subinės ištraukta doh.gif Todėl su tokiom alia lininėm kelnėm darban neinu. Antra vertus todėl apskritai neturiu ką rengtis, nes su savo užgaidom pasirinkimą žiauriai susisiaurinu.
Žaviuosi tavo gebėjimu papigiai apsipirkti, bet pati to pasimokyti negaliu, nes žvalgausi kito tipo aprėdų, kurių nei išparduodamų nei apskritai parduodamų beveik nėra doh.gif
QUOTE(kristabelly @ 2011 07 07, 08:50)
sveikos, norėčiau sužinoti, kaip reikia nusistatyti savo spalvinį tipą? blush2.gif

Yra keli būdai. Vienas studijuoji tipų lenteles, ieškai pavyzdžių internete ir nusistatai pati.
Kitas paprastesnis ir čia labiau paplitęs nusiunti savo fotke dontstop ar kitai šios srities žinovei ir gauni kvalifikuotą atsakymą biggrin.gif
Atsakyti