Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 07 03, 11:13)
donstop, jeigu jau apziurejai parduotuves, gal kur matei tamsiai melynu paprastu tiesiu dzinsu, ne skinny?

Niekur nemačiau, pati tokių ieškau sad.gif Visur tik skinny, šarovarai, tarbaklyniai..
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 03, 11:13)
donstop, jeigu jau apziurejai parduotuves, gal kur matei tamsiai melynu paprastu tiesiu dzinsu, ne skinny?

Neperseniausiai pirkau UCB Vilniaus akropoly smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 03, 10:13)

Jeigu kisene leidzia Tomy Hilfiger, dar neblogu straight dzinsu yra esprite, mexx. Bet man LT didziausia problema su dzinsais, kaip ir su kitais rubais, arba kaina kosmine, arba kokybe nerverta kainos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

dontstop man bateliai irgi gražūs, bet kaip jų praktiškukas. Su mūsų nuolat drėgnais orais aš kasdieniam dėvėjimui nedrystu zamšinių pirkti. Gal kuri žino tobulą priemonę zamšinių batelių priežiūrai?
O šiaip tai šauniai moki nuolaidas medžioti, aš tai ne. schmoll.gif
Vakar bandžiau bent šalikėlį vilniaus akropolyje nusipritki. Nu medvilniniai, tokie beveik kaip nuo paklodės nukirpti Zaroj (jau su nuolaidom) 49 lt. Ar čia man vienai brangu atrodo?
QUOTE(xzx @ 2011 07 03, 20:56)
Neperseniausiai pirkau UCB Vilniaus akropoly smile.gif

UCB dabar geri išpardavimai. Bet vakar į vieną sijoną netilpau (negalvojau, kad dar ir taip būna doh.gif ), o džinsai kuriuos matavaus ties klynu per siūle suplyšę buvo. Lietuvoj pirkdamas turi laabai atydžiai žiūrėti, nes gali tekti kas antrą daiktą atgal vešti. Ar čia tik man vienai taip pasitaiko? unsure.gif
Atsakyti
Loxxy, as zomsiniam batam turiu tokia juoda sausa kempinele. Su ja reikia valyti sausa zomsa, nusivalo visi tie baltumai, dulkes, sausas purvas. Plius pries tai impregnatoriu reikia purksti. Yra tu priemoniu zomsai, tik reikia pasiklausti batu parduotuvese prie kasos ten jos visko turi.

O salikelio uz 49 lt as turbut irgi nepirkciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 04, 08:24)
UCB dabar geri išpardavimai. Bet vakar į vieną sijoną netilpau (negalvojau, kad dar ir taip būna  doh.gif ), o džinsai kuriuos matavaus ties klynu per siūle suplyšę buvo. Lietuvoj pirkdamas turi laabai atydžiai žiūrėti, nes gali tekti kas antrą daiktą atgal vešti. Ar čia tik man vienai taip pasitaiko?  unsure.gif

O taip, su kaina labai pasisekė - 49 lt sumokėjau, jie užsidarys greit remontui berods tai išsiparduoda, kokybė super, labai džiaugiuosi. Tiesa, kai matavausi tai buvo be sagos džinsiukai, bet greit pakeitė į kitą porą ir apžiūrėjus viskas buvo gerai smile.gif matyt visose parduotuvėse reikia gerai apžiūrėti perkamą daiktą, tiek drabužius, tiek avalynę, viską.
Atsakyti
Rytas.
Nzn ar priklauso nuo zomsos, bet as pvz turiu tokias basutes labai sviesias zomsines, tai esu plovus jas visas su siltu vandeniu ir muilu, graziai issiplauna rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 07 04, 07:34)
O salikelio uz 49 lt as turbut irgi nepirkciau  biggrin.gif

doh.gif Ir as nepirkciau.
Pasityciojimas tokios nuolaidos doh.gif Nes jei teisingai supratau, tai tokios skaros maciau per prasidejusius ispardavimus po 3-5 €

user posted image
Kaip jum tokia ekonominiu poziuriu rolleyes.gif ?¿
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 04 liepos 2011 - 09:52
QUOTE(Shana @ 2011 07 04, 09:22)
user posted image

Jei kapsulė tokių spalvų, tai gal nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 04, 10:24)
Jei kapsulė tokių spalvų, tai gal nieko smile.gif

Pas mane vyraujancios butent tokios, visi melyno atspalviai, raudono nemazai, o kiti labiau is neutralesniu, pilki, balti etc. O kadangi drabuziai siaip nemargi mano, tai kazkaip pradejo patikti ryzkesni akcesuarai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 07 04, 09:22)

Man tai grazi, o jei dar ir tavo kapsule butent tokia, tai isvils liuks. Tik as dar turiu viena kvaila isitikinima, pas mane visi metalai (laikrodis, auskarai, grandinele, taip pat ir dirzo saktis ar rankines metaliukai) turi buti vienodo atspavio. Tai kadangi as nesioju tik balta auksa ar sidabra, tai ir rankines su auksinemis detalemis privengciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 04 liepos 2011 - 11:18
Keista, aš nešioju geltoną auksą, nes vestuvinis žiedas toks, bet va rankinių metaliukai (geriau jų kuo mažiau būtų) geltoni atrodo pigiai, net jei rankinė ir kainuoja daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 07 04, 11:12)
Man tai grazi, o jei dar ir tavo kapsule butent tokia, tai isvils liuks. Tik as dar turiu viena kvaila isitikinima, pas mane visi metalai (laikrodis, auskarai, grandinele, taip pat ir dirzo saktis ar rankines metaliukai) turi buti vienodo atspavio. Tai kadangi as nesioju tik balta auksa ar sidabra, tai ir rankines su auksinemis detalemis privengciau  cool.gif

Zinau ta isitikinima, sirgau ta liga kokius 10 metu, nuo paauglystes doh.gif Auksiniu papuosalu smarkiai nemegau niekad, keli dovanoti guledavo stalciuje. Po to atsirado vyras, daugiau auksiniu papuosalu kuriuos pradejau nesioti biggrin.gif o to to vestuvinis ziedas, kuri issirinkau kombinuota is balto ir geltono aukso. Ir kazkaip pradejo man tikti tie metalai, derinant proto ribose rolleyes.gif Na pvz masyviu apyrankiu auksines ir sidabrines viena prie kitos nedeciau, bet va smulkesnes detales man nekliuna g.gif
Atsakyti