Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 07 02, 11:56)
Na ką, pirmas išpardaviminis laimikis  smile.gif  Sumedžiotas sijonėlis į vasaros kapsulę ir pilki nat. odos (tiksliau zomšos) bateliai rudeniui su neįtikėtina nuolaida  smile.gif

Sveikinu 4u.gif
As sumedziojau pagaliau klasikini juoda piestukini sijona, elementariausiai paprasciausia, bet vis nerasdavau niekur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 02, 13:41)
Aš gal parodysiu viską vienu ypu paskui  g.gif  Nes pirkti žadu daug, tai kas porą dienų vis kelt po nuotrauką kažkaip net atsibos turbūt  smile.gif

Kelkit dabar - vėliau bus per vėlu biggrin.gif
Man ypač domina bateliai rudeniui ax.gif Nors dar ir nemačiau - jei ne paslaptis kokia kaina ir kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 02, 14:17)
Kelkit dabar - vėliau bus per vėlu biggrin.gif
Man ypač domina bateliai rudeniui  ax.gif  Nors dar ir nemačiau - jei ne paslaptis kokia kaina ir kur pirkot?

OK smile.gif

Šviesiai melsvas sijonėlis, medvilnė perpus su linu, su kišenėlėmis; viliuosi, kad bus gan universalus blush2.gif Pirminė kaina 89, išpardavimo kaina 40, Reserved

user posted image

Bateliai, pirminė kaina 159 lt, išpardavimo kaina 49 lt, oda natūrali, Deichman

user posted image

user posted image
Atsakyti
Patiko, ypac bateliai nice bigsmile.gif
Atsakyti
Dontstop, bateliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Vai vai vai kaip gerai, kad paprašiau parodyt bigsmile.gif
Reiks ryt nubėgt pasižiūrėt batelių - pati kaip tik ieškausi tokio tipo su kulnu ir platformyte po padu, o jeigu dar tokia kaina.. bigsmile.gif
Nemažai tokio stiliaus batų yra "Batų kalne", bet nei vieni netiko mano kojai sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 02 liepos 2011 - 15:49
donstop, bateliai turetu buti patogus su ta platformyte 4u.gif

O sijona, panasu turiu pilka, tokio modelio, tai as kazkaip su juo atrodau...vaikiskai unsure.gif nu tokia kaip paaugle, o man jau gi 30+. Nesakau, kad turiu atrodyt kaip boba, bet gal jau ir ne kaip vaikas biggrin.gif Kol kas dar ji pasilikau, gal po namus panesiosiu.
Atsakyti
Donstop, bateliai labai faini. thumbup.gif Sijonukas irgi simpatiskas, bet jis nesiociau tik su balerinom arba lygiapademis basutemis.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 02, 19:31)

O sijona, panasu turiu pilka, tokio modelio, tai as kazkaip su juo atrodau...vaikiskai  unsure.gif 

Blogas apibūdinimas schmoll.gif Jūs atrodot JAUNATVIŠKAI, o ne vaikiškai nail.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2011 07 02, 18:55)
Blogas apibūdinimas  schmoll.gif  Jūs atrodot JAUNATVIŠKAI, o ne vaikiškai  nail.gif

ne ne ne, butent, kad vaikiskai, o ne jaunatviskai biggrin.gif jaunatviskai as atrodau visada biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gerus žodžius, nė nemaniau, kad mano pirkinukai taip patiks, visgi mano skonis labai savotiškas smile.gif
Atsakyti
donstop, jeigu jau apziurejai parduotuves, gal kur matei tamsiai melynu paprastu tiesiu dzinsu, ne skinny?
Atsakyti