QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 15:00)
*Ne nu tik iseik biski padirbeti, tai kai priplepat
**Del akiniu ir laikrodziu as darau taip - kadangi irgi bele kokiu nemegstiu, perku kazkur karta i metus, gera daikta- gera laikrodi, gerus akinius. Kadangi nesu didele mados sekeja, tie daiktai klasikiniai dazniausiai. Tokiu budu dazniausiai turiu 2 max 3 kokius vardiniu akinius ir vienus sportinius, kuriuos perku sporto pardese, specialiai pritaikytus, kad gerai priglustu, gerai laikytusi, tiktu aktyviam laisvalaikiui ir po salmu butu patogus.
***pvz apsirengus paprasta vienspalve suknele ir tokius auskarus, jie net sviecia, pasikeicia visas vaizdas
****Buvau dabar banke ir sededama kol tvarke ko man reikejo prisiminiau musu diskusija apie darbini garderoba. Nes apziurinedama panas banke nusprendziau, kad Lt taip niekad nepamatytum, viena buvo is viso su tokio tipo suknute
O as kazkaip i darba sukneliu ant petneseliu/sniureliu negaliu nesioti, nedarbines man jo ir taskas.
**Del akiniu ir laikrodziu as darau taip - kadangi irgi bele kokiu nemegstiu, perku kazkur karta i metus, gera daikta- gera laikrodi, gerus akinius. Kadangi nesu didele mados sekeja, tie daiktai klasikiniai dazniausiai. Tokiu budu dazniausiai turiu 2 max 3 kokius vardiniu akinius ir vienus sportinius, kuriuos perku sporto pardese, specialiai pritaikytus, kad gerai priglustu, gerai laikytusi, tiktu aktyviam laisvalaikiui ir po salmu butu patogus.
***pvz apsirengus paprasta vienspalve suknele ir tokius auskarus, jie net sviecia, pasikeicia visas vaizdas
****Buvau dabar banke ir sededama kol tvarke ko man reikejo prisiminiau musu diskusija apie darbini garderoba. Nes apziurinedama panas banke nusprendziau, kad Lt taip niekad nepamatytum, viena buvo is viso su tokio tipo suknute
O as kazkaip i darba sukneliu ant petneseliu/sniureliu negaliu nesioti, nedarbines man jo ir taskas.
* Kas čia do kvailas įprotis dirbti, kai diskusija vyksta?
**Na aš ir kas met negaliu sau leisti vardiniu akiniu įsigyti, bet pas mus ir saulėtų dienų kiek mažiau, nei pas jumi. Lietuvoje normalūs vardiniai akiniai nuo 500 lt prasideda, na žiemą, kai saulės 0 numeta kainą iki 450
Bet aš turiu ir kitą problemą esu smulki, vaikiškų išmatavimų tai man visi akiniai žiauriai per dideli būna, atrodau kaip vaikas iš suaugusiu akinius nukniaukus, tad man juos prisitaikyti tikras iššūkis
O iš laikrodžių dabar beturiu du, vieną mexx su svarovskiais, tokį visai klasikinį, o kita Romanson paauksuotą, kai reik sukurti kiek prabangesnį įvaizdį.
*** Efektingi auksarai kartais daro stebuklus.
****Banke tai pas mus griežtai, prižiūri kad taip neitų, bet ofisuose.... Čia jau nuo žmogaus nuovokos priklauso. Pas mano vyra darbe jau neapsikentė valdžia ir patviritno aprangos reikalavimus, nes ko tik nebūdavo. Ir iškirptės iki bambos, ir terbaklynės , ir botai, ir suknės ant šleikučių ar iš vis be jų. Jokie žodiniai prašymai kai kuriem žmonėm įtakos nedarė.
Aš asmeniškai taip eiti negaliu Jokių šleikučių, trumpų sijonų, batų žudikų ir pan ofise nenešioju. Kaip bebūtu pirmą įspudį žmonės apie tave susidaro iš aprangos, nenorėčiau kad mano įvaizdį formuotų pliki papai ir striptizo šokiams skirti batai. Ne tokio jo siekiu...
Bet ir pas mane darbe pasitaiko nesusipratėlių Geriausiai kaip viena kolegė į meet'inga atėjo su trumpa suknia ir galinga iškirpte. Po kuria buvo pakietinta liemenėlė. Tai kai visi jai spaudė ranką, papai šokinėjo kaip ant batuto... Vaizdelis kraupus