Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

labas rytas

QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 15:00)
*Ne nu tik iseik biski padirbeti, tai kai priplepat doh.gif  biggrin.gif
**Del akiniu ir laikrodziu as darau taip - kadangi  irgi bele kokiu nemegstiu, perku kazkur karta i metus, gera daikta- gera laikrodi, gerus akinius. Kadangi nesu didele mados sekeja, tie daiktai klasikiniai dazniausiai. Tokiu budu dazniausiai turiu 2 max 3 kokius vardiniu akinius ir vienus sportinius, kuriuos perku sporto pardese, specialiai pritaikytus, kad gerai priglustu, gerai laikytusi, tiktu aktyviam laisvalaikiui ir po salmu butu patogus.
***pvz apsirengus paprasta vienspalve suknele ir tokius auskarus, jie net sviecia, pasikeicia visas vaizdas rolleyes.gif
****Buvau dabar banke ir sededama kol tvarke ko man reikejo prisiminiau musu diskusija apie darbini garderoba. Nes apziurinedama panas banke nusprendziau, kad Lt taip niekad nepamatytum, viena buvo is viso su tokio tipo suknute
user posted image
O as kazkaip i darba sukneliu ant petneseliu/sniureliu negaliu nesioti, nedarbines man jo ir taskas. unsure.gif

* Kas čia do kvailas įprotis dirbti, kai diskusija vyksta? tongue.gif
**Na aš ir kas met negaliu sau leisti vardiniu akiniu įsigyti, bet pas mus ir saulėtų dienų kiek mažiau, nei pas jumi. Lietuvoje normalūs vardiniai akiniai nuo 500 lt prasideda, na žiemą, kai saulės 0 numeta kainą iki 450 lotuliukas.gif
Bet aš turiu ir kitą problemą esu smulki, vaikiškų išmatavimų tai man visi akiniai žiauriai per dideli būna, atrodau kaip vaikas iš suaugusiu akinius nukniaukus, tad man juos prisitaikyti tikras iššūkis doh.gif
O iš laikrodžių dabar beturiu du, vieną mexx su svarovskiais, tokį visai klasikinį, o kita Romanson paauksuotą, kai reik sukurti kiek prabangesnį įvaizdį.
*** drinks_cheers.gif Efektingi auksarai kartais daro stebuklus.
****Banke tai pas mus griežtai, prižiūri kad taip neitų, bet ofisuose.... Čia jau nuo žmogaus nuovokos priklauso. Pas mano vyra darbe jau neapsikentė valdžia ir patviritno aprangos reikalavimus, nes ko tik nebūdavo. Ir iškirptės iki bambos, ir terbaklynės doh.gif , ir botai, ir suknės ant šleikučių ar iš vis be jų. Jokie žodiniai prašymai kai kuriem žmonėm įtakos nedarė.
Aš asmeniškai taip eiti negaliu schmoll.gif Jokių šleikučių, trumpų sijonų, batų žudikų ir pan ofise nenešioju. Kaip bebūtu pirmą įspudį žmonės apie tave susidaro iš aprangos, nenorėčiau kad mano įvaizdį formuotų pliki papai ir striptizo šokiams skirti batai. Ne tokio jo siekiu... cool.gif
Bet ir pas mane darbe pasitaiko nesusipratėlių doh.gif Geriausiai kaip viena kolegė į meet'inga atėjo su trumpa suknia ir galinga iškirpte. Po kuria buvo pakietinta liemenėlė. Tai kai visi jai spaudė ranką, papai šokinėjo kaip ant batuto... Vaizdelis kraupus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 30 birželio 2011 - 07:38
Aš asmeniškai net į darbą nepriimčiau, nes apranga tai kaip ir tam tikro intelekto lygio pademonstravimas ar susivokimas situacijoj ir pritarimas įmonės politikai - na koks pliažas arba baras ofise? Ofisas- tai biuras, vadinasi ir dalykinio stiliaus apranga turi būti arba link jos, ir visai nesvarbu, kad tai ne valstybės tarnyba - galima tada neformaliai rengtis bet vis tiek su dalykinio normom, tam tikrais ilgiais ir nuogumo ribom...aš pati kartais į darbą su džinsais nulekiu, bet man tai kas - pati sau viršininkė...dar pastebėjimas...ne visur kondicionavimas, būna karšta ir tvanku, bet vis tiek tai ne priežastis ofise pliažą padaryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 30 birželio 2011 - 09:19
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 30, 09:18)
Aš asmeniškai net į darbą nepriimčiau, nes apranga tai kaip ir tam tikro intelekto lygio pademonstravimas ar susivokimas situacijoj ir pritarimas įmonės politikai  - na koks pliažas arba baras ofise? Ofisas- tai biuras, vadinasi ir dalykinio stiliaus apranga turi būti arba link jos, ir visai nesvarbu, kad tai ne valstybės tarnyba - galima tada neformaliai rengtis bet vis tiek su dalykinio normom, tam tikrais ilgiais ir nuogumo ribom...aš pati kartais į darbą su džinsais nulekiu, bet man tai kas - pati sau viršininkė...dar pastebėjimas...ne visur kondicionavimas, būna karšta ir tvanku, bet vis tiek tai ne priežastis ofise pliažą padaryt...

Žinok kas juokingiausia, kad visos tos besipležinančios, nesibarinančios (čia aprangos aspektais darbe) į pokalbį dėl darbo ateina apsirenge padoriai. Tik bėda, kad tai ir būna paskutinis kartas kai jos taip atrodo.O nekondicionavimo problemą puikiai sprendžia šilkiniai marškinukai ar klasikinio kirpimo suknutės su trumpom rankovytėm.
O su klasikiniais džinsais aš irgi kartais nueinu, pas mus penktadienis oficialiai džinsų diena. Todėl jei neturiu numatytų jokių susitikimų, ir žinau kad iš kabineto neišeisiu leidžiu sau juos dėvėti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 30 birželio 2011 - 09:35
QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 15:00)

lotuliukas.gif nemeluok, matem kad nauja nusipirkai mirksiukas.gif

tai tas vienas turimas ir yra gi tas naujas biggrin.gif
Atsakyti
Labas dienas
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 30, 07:33)
* Kas čia do kvailas įprotis dirbti, kai diskusija vyksta?  tongue.gif
**Na aš ir kas met negaliu sau leisti vardiniu akiniu įsigyti, ... vardiniai akiniai nuo 500 lt prasideda, na žiemą, kai saulės 0 numeta kainą iki 450  lotuliukas.gif
****Bet ir pas mane darbe pasitaiko nesusipratėlių  doh.gif  Tai kai visi jai spaudė ranką, papai šokinėjo kaip ant batuto... Vaizdelis kraupus  unsure.gif

*Persiprasau, pasitaisysiu biggrin.gif
Pas mus sian paskutine diena mokesciu deklaracijoms, tai lengvas beprotnamis buvo cool.gif
** Su tokiooom nuolaidom ir as negaleciau schmoll.gif
*** doh.gif lotuliukas.gif
As tai kazkaip nesuprantu to poreikio demonstruoti visas savo grozybes g.gif

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 30, 09:18)
..ne visur kondicionavimas, būna karšta ir tvanku, bet vis tiek tai ne priežastis ofise pliažą padaryt...

QUOTE(Loxxy @ 2011 06 30, 09:34)
O nekondicionavimo problemą puikiai sprendžia šilkiniai marškinukai ar klasikinio kirpimo suknutės su trumpom rankovytėm.
O su klasikiniais džinsais aš irgi kartais nueinu, pas mus penktadienis oficialiai džinsų diena. Todėl jei neturiu numatytų jokių susitikimų, ir žinau kad iš kabineto neišeisiu leidžiu sau juos dėvėti  cool.gif

Siaip apie karsti, kadangi galiu pasisakyti is patirties tongue.gif - su papais ipakuotais i kieta push-upine liemenele ir aptempta maikute bus tikrai karsciau negu su lengvu naturalios medziagos liemenuku ir naturalaus audinio marskinukais ar suknele rolleyes.gif
Pas mane vasara +35 yra labai normalus oras, o masinoj kuri ant saules pastovejo nei nesakysiu jum kiek buna, ir ne visa laik sedziu ofise, nes reikia ir pasilankyti visokiose istaigose, ir nieko, galima apsirengti ir tvarkingai ir nesukaisti smile.gif

As irgi sau leidziu ir dzinsus ir dzinsine suknute, priklausomai nuo dienos, aplinkybiu ir planuojamu darbu. Bet velgi dzinsai dzinsams nelygus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 birželio 2011 - 15:49
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 30, 07:33)
Bet aš turiu ir kitą problemą esu smulki, vaikiškų išmatavimų tai man visi akiniai žiauriai per dideli būna, atrodau kaip vaikas iš suaugusiu akinius nukniaukus, tad man juos prisitaikyti tikras iššūkis  doh.gif

Dar vienas panašumas drinks_cheers.gif Kaip musė arba krenta nuo ausų doh.gif Šiais metais norėjau naujų, tai dar neradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 17:20)
Laikrodis- papuosalas  bigsmile.gif
user posted image
325 - ispardavimas- uz 146 rolleyes.gif

negrazus ir neekonomiskas(ta prasme greit bus nemadingas,jau geriau pirkt klasikini) ax.gif
Atsakyti
Man ir nelabai gražus, be to, tikrai tokios mados dažnai keičiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 06 30, 15:47)

Siaip apie karsti, kadangi galiu pasisakyti is patirties tongue.gif  - su papais ipakuotais i kieta push-upine liemenele ir aptempta maikute bus tikrai karsciau negu su lengvu naturalios medziagos liemenuku ir naturalaus audinio marskinukais ar suknele rolleyes.gif

As tai noriu nenoriu vasara turiu papus pakuot i kazkoki pakietinima, nes jei liemenukas paprastas, be pakietinimo, tai kai kas isryskeja momentaliai biggrin.gif ir tada jau zmogus priverstas atkreipt demesi pirma i papus, tik paskui i veida biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, pirmas išpardaviminis laimikis smile.gif Sumedžiotas sijonėlis į vasaros kapsulę ir pilki nat. odos (tiksliau zomšos) bateliai rudeniui su neįtikėtina nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 02, 11:56)
Na ką, pirmas išpardaviminis laimikis  smile.gif  Sumedžiotas sijonėlis į vasaros kapsulę ir pilki nat. odos (tiksliau zomšos) bateliai rudeniui su neįtikėtina nuolaida  smile.gif

sveikinimai clap.gif pasirodykit 4u.gif galvoju apie batelius rudeni, bet nieko gero nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolilna @ 2011 07 02, 13:05)
sveikinimai clap.gif pasirodykit  4u.gif galvoju apie batelius rudeni, bet nieko gero nerandu  doh.gif

Aš gal parodysiu viską vienu ypu paskui g.gif Nes pirkti žadu daug, tai kas porą dienų vis kelt po nuotrauką kažkaip net atsibos turbūt smile.gif
Atsakyti