Ryškiausiai papuošalų mada matosi ant vestuvinių žiedų , bet klasikiniai visada lieka klasikiniais ar ne
Aš matyt pakankamai sena kad tą madą pastebėjau . Iš ties net ir kuklūs man pirkti kokybiški auskarai niekaip šiandieną nesižiūrėtų prie dabartinės aprangos. Kai pirko, tai pirko tam laikui kai būsiu moteris, bet taip ir guli jie iki šių dienų. Auskarai tikrai kuklūs, brangūs, autoriniai - tikiuosi gal dukra galės juos dėvėt kaip senovinius . Ir dar... mano mamos draugė juvelyrė, tai turi nemažai pridovanotų visokių sagių (nes kitko nenešioja), kurios tvarkingai guli ... bet kadangi autorinės, tai sakau sulauks gal mados rato
Loxxy - aš nuo 0, tiesiog visus rūbus išaugau ir... po 10 metų turėsiu ką renktis, jei vėl neišauksiu
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 12:53)
ir man Nu niekaip nerandu to, ka tuo metu isivaizduoju turinti isigyti. Visus naujus rubus perku taip, kad derutu prie kazkuriu senu. Ir niekad nesudarineju naujos kapsules kaip tokios is pagrindu. Tiesiog ja palaipsniui keiciu. Bet ir tai sekas sunkiai. Negaliu pirtki skuduru su mintim kad pasikankinsiu tik pora metu, o paskui ismesiu. Stengiuosi pirkti daiktus, kurie mano akimis man tinka ir patinka. O tokiu labai sunkiai randu. Va dabar ramia sirdimi galiu vaikscioti po visus Vilniaus prekybcentrius su visom gyvenimo santaupom, zinau kad vistiek ten pirkti neturiu ka... Pinigai su manimi saugiai gris namo
Va man ta pati problema, įsivaizduoju tiksliai, ko noriu, tai aišku, kad nebūna parduotuvėse tokio daikto tada, kai aš užsimanau Niekaip nerandu dabar ilgos suknelės, kad tiktų medžiaga, spalvos, modelis
QUOTE(Leticija @ 2011 06 29, 13:10)
Loxxy, nu gal apbaik cia zmones gasdinti su savo baltu auksu ir 3 maudomais , nes as pvz. turiu tik viena maudoma, ir viena sena, pablukusi, kurio i pajuri net nepasiemiau, bet galvoju gal kokiam cholruotam baseine dar pravers
Kad as neturiu daug papuosalu Visi sidabriniai arba auksiniai (tik balto aukso, geltono nemegstu) bet viskas telpa i nedidele papuosalu dezute. Maudomai kadangi nesusidevi, per 5 kartus metuose, tai ir kaupias. Turiu viena VS is kurio papai krenta Nu negaliu as dabar su vaiku pleze su tokiu zaisti, ar baseine keturlinka vaika maudyti, bet jei kada bus diena kai reiks sukurti ivaizdi, kad turiu papus, jis laukia savo dienos Antras kaip ir geras, bet labai ryskius spalvu, tokio dabar nebesinori. Tai pernai isigyjau ir trecia. O kadangi per si pavasari is kazkur uzaugo pilvas, tai reiks pasiieskoti da ir ketvirto, kad apatine dalis nebutu tinkanti tik tobulo pilvo preso turetojoms
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 14:18)
Net kai kalbam apie darbine ir laisvalaikio kapsules. Tik tiek kad i darba neinu su trumpu sijonu, ar dzinsais, bet marskinuku, ne visai grieztu sijonu iki keliu pas mane abejose kapsulese yra. Tai kodel tureciau tureti dvejus visiskai vienodus baltus marskinukus
Tada tiesiog nereikia dviejų atskirų kapsulių Viena kapsulė ir darbui, ir laisvalaikiui
Su tais papuošalai sudominot Aš papuošalų turiu nedaug ir beveik nenešioju. Pati jų neperku niekada. Gaunu nebent jei kas padovanoja. Daugiausia turimų yra užsilikę net nuo vaikystės (!), taip pat nuo paauglystės ir ankstyvos jaunystės, kai dar buvau netekėjus, ir tokias dovanas dovanodavo kavalieriai. Nė nebūčiau pagalvojusi, kad mano turimi papuošalai jau nebemadingi Nes karts nuo karto užsidedu, jei kokia svarbi proga, ir nė nesuku galvos
Na labai sunku patikėti, kad jau nebemadingi kabantys auskarai su swarovskiais ir paprasti sidabriniai žiedeliai, juk tokių pilnos parduotuvės (bent internetinės, pažiūrėjau čia ir čia ant greičio), o man tokius dovanodavo ir prieš penkmetį, ir prieš dešimtmetį..
QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 13:47)
Na labai sunku patikėti, kad jau nebemadingi kabantys auskarai su swarovskiais ir paprasti sidabriniai žiedeliai, juk tokių pilnos parduotuvės (bent internetinės, pažiūrėjau čia ir čia ant greičio), o man tokius dovanodavo ir prieš penkmetį, ir prieš dešimtmetį..
Oi ne ne, svarovskiai dabar tikrai labai madingi. Bet kaip ir rasiau, prie ju madingi ir visokie plastmasiniai, dideli, auksarai. Ir kuo ryskesni. Jie tikrai neliks ilgai ant bangos. Bet jei turi tik arciau klasikiniu, is vertingo metalo tai ju mados beveik nekinta.
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 14:54)
Oi ne ne, svarovskiai dabar tikrai labai madingi. Bet kaip ir rasiau, prie ju madingi ir visokie plastmasiniai, dideli, auksarai. Ir kuo ryskesni. Jie tikrai neliks ilgai ant bangos. Bet jei turi tik arciau klasikiniu, is vertingo metalo tai ju mados beveik nekinta.
Įtariu, kad klasikinių kaip tik neturiu Bet aišku ir ne apie plastmasę kalbu, pripažįstu tik tauriuosius metalus, brangakmenius ir pusbrangius akmenis
Ne nu tik iseik biski padirbeti, tai kai priplepat
Pritariu, su labai retom isimtim taip ir yra.
As batu turiu dvi kategorijas - tikrai gerus ir kokybiskus ir ilgai nesiojamus, ir kita grupe- perku kokius medziaginius sandalus ar pan su mintim kad jie tam kartui/sezonui, ne ka kainuoja ir be gailescio keliauja lauk
Del akiniu ir laikrodziu as darau taip - kadangi irgi bele kokiu nemegstiu, perku kazkur karta i metus, gera daikta- gera laikrodi, gerus akinius. Kadangi nesu didele mados sekeja, tie daiktai klasikiniai dazniausiai. Tokiu budu dazniausiai turiu 2 max 3 kokius vardiniu akinius ir vienus sportinius, kuriuos perku sporto pardese, specialiai pritaikytus, kad gerai priglustu, gerai laikytusi, tiktu aktyviam laisvalaikiui ir po salmu butu patogus.
Bet velgi tu teisi del to uzsienio, nes cia buna labai geru outletu ir akciju, pvz paskutini laikroduka kuris kainaves virs 100 pirkau uz 45 eurus. Lt sunku kazka tokio rasti...
As pavasari ieskojau klasikiniu sviesiu kelniu, ir snipstas
Manau mada turi visokie papigiaiski blizguciai, o papuosalai nelabai gal. Man kadangi pagrindinis papuosalas yra auskarai, ju turiu daug, ryzkiu, masyviu ir tt. Vienus turiu pirktus turbut pirmam kurse, ir iki siol kartais kazkas komplimenta del ju pasako. Ten didelis akmuo pailgas sidabro labai graziai ireminime ir pvz apsirengus paprasta vienspalve suknele ir tokius auskarus, jie net sviecia, pasikeicia visas vaizdas
nemeluok, matem kad nauja nusipirkai
Buvau dabar banke ir sededama kol tvarke ko man reikejo prisiminiau musu diskusija apie darbini garderoba. Nes apziurinedama panas banke nusprendziau, kad Lt taip niekad nepamatytum, viena buvo is viso su tokio tipo suknute
Ta prasme apranga kai kuriu tikrai mano supratimu laisvalaikine ar net pliazine
O as kazkaip i darba sukneliu ant petneseliu/sniureliu negaliu nesioti, nedarbines man jo ir taskas.
QUOTE(bytte @ 2011 06 29, 12:24)
Visų pirmą universalių batų kaip ir nelabai yra, arba labai jau jie ... mano manymų neišvaizdūs, tiesiog apavas nebent.
Pritariu, su labai retom isimtim taip ir yra.
As batu turiu dvi kategorijas - tikrai gerus ir kokybiskus ir ilgai nesiojamus, ir kita grupe- perku kokius medziaginius sandalus ar pan su mintim kad jie tam kartui/sezonui, ne ka kainuoja ir be gailescio keliauja lauk
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 12:29)
Esu linkus pasitenkinti geriau vienais kokybiskais auksarais, laikrodziu, akiniais, nei tureti n bet nei vienu padoriu. .. Jei gyvenciau kazkur uzsienyje ir as galeciau rengtis kur kas prabangiau, nes net i paciu zymiausiu vardu parduotuves uzejus laiku, kai geros nuolaidos, gali tikrai uz labai gera kaina isigyti kokybisku pirkiniu.
Del akiniu ir laikrodziu as darau taip - kadangi irgi bele kokiu nemegstiu, perku kazkur karta i metus, gera daikta- gera laikrodi, gerus akinius. Kadangi nesu didele mados sekeja, tie daiktai klasikiniai dazniausiai. Tokiu budu dazniausiai turiu 2 max 3 kokius vardiniu akinius ir vienus sportinius, kuriuos perku sporto pardese, specialiai pritaikytus, kad gerai priglustu, gerai laikytusi, tiktu aktyviam laisvalaikiui ir po salmu butu patogus.
Bet velgi tu teisi del to uzsienio, nes cia buna labai geru outletu ir akciju, pvz paskutini laikroduka kuris kainaves virs 100 pirkau uz 45 eurus. Lt sunku kazka tokio rasti...
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 12:53)
Juodu klasikiniu kelniu, jau nuo praeito rudens nerandu Tai jei tokiais tempais sudarineti kapsule nuo 0, uztrukciau iki pilnos kompletacijos koki desimtmeti.
As pavasari ieskojau klasikiniu sviesiu kelniu, ir snipstas
QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 12:57)
Šitoj temoj kas dieną po naujieną Šiandieninė mano naujiena, kad papuošalai turi madą
Manau mada turi visokie papigiaiski blizguciai, o papuosalai nelabai gal. Man kadangi pagrindinis papuosalas yra auskarai, ju turiu daug, ryzkiu, masyviu ir tt. Vienus turiu pirktus turbut pirmam kurse, ir iki siol kartais kazkas komplimenta del ju pasako. Ten didelis akmuo pailgas sidabro labai graziai ireminime ir pvz apsirengus paprasta vienspalve suknele ir tokius auskarus, jie net sviecia, pasikeicia visas vaizdas
QUOTE(Leticija @ 2011 06 29, 13:10)
as pvz. turiu tik viena maudoma, ir viena sena, pablukusi, kurio i pajuri net nepasiemiau, bet galvoju gal kokiam cholruotam baseine dar pravers
nemeluok, matem kad nauja nusipirkai
Buvau dabar banke ir sededama kol tvarke ko man reikejo prisiminiau musu diskusija apie darbini garderoba. Nes apziurinedama panas banke nusprendziau, kad Lt taip niekad nepamatytum, viena buvo is viso su tokio tipo suknute
Ta prasme apranga kai kuriu tikrai mano supratimu laisvalaikine ar net pliazine
O as kazkaip i darba sukneliu ant petneseliu/sniureliu negaliu nesioti, nedarbines man jo ir taskas.
Laikrodis- papuosalas
325 - ispardavimas- uz 146
325 - ispardavimas- uz 146
QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 16:00)
nusprendziau, kad Lt taip niekad nepamatytum
Aš dirbu verslo centre. Šiomis šiltomis dienomis pastato koridoriuose, kieme ir aplamai teritorijoje ko tik neprisižiūriu : pilna pležinių suknelių ant petnešėlių, su nuogom nugarom, gėlėtų, ilgų iki žemės ir tt ir pan; mini šortų, pvz džinsinių; diržo ilgio sijonų; paplūdimio šlepečių, net plastmasinių; atviriausių palaidinių ant petnešėlių ir iki bambos ilgio, su tokiom iškirptėm, kad visi papai lauk veržiasi; vyrai su maudimosi šortais kojinėm ir šlepetėm ir tt
QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 16:47)
Aš dirbu verslo centre. Šiomis šiltomis dienomis pastato koridoriuose, kieme ir aplamai teritorijoje ko tik neprisižiūriu : pilna pležinių suknelių ant petnešėlių, su nuogom nugarom, gėlėtų, ilgų iki žemės ir tt ir pan; mini šortų, pvz džinsinių; diržo ilgio sijonų; paplūdimio šlepečių, net plastmasinių; atviriausių palaidinių ant petnešėlių ir iki bambos ilgio, su tokiom iškirptėm, kad visi papai lauk veržiasi; vyrai su maudimosi šortais kojinėm ir šlepetėm ir tt
Bet banko ar kitos panasios istaigos darbuotojai? Abejoju
Man tik dabar daejo, kad as neaiskiai issireiskiau Kalbejau apie darbuotojas banko Nes sedejau tokioj kaip ir uzdaroje banko zonoje, kur mazai klientu ieina, tai stebejau darbuotojas
QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 17:52)
Bet banko ar kitos panasios istaigos darbuotojai? Abejoju
Man tik dabar daejo, kad as neaiskiai issireiskiau Kalbejau apie darbuotojas banko Nes sedejau tokioj kaip ir uzdaroje banko zonoje, kur mazai klientu ieina, tai stebejau darbuotojas
Aš supratau, kad apie banko darbuotojas kalba Aš savo ruožtu apie ofisų darbuotojas papasakojau
O būtent banko darbuotojos pas mus tai regis vilki uniformomis
QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 17:27)
Aš supratau, kad apie banko darbuotojas kalba Aš savo ruožtu apie ofisų darbuotojas papasakojau
Na matai, ofisu skirtingu buna. Pvz buna dirba kontoroje bet su klientais jokio kontakto neturi. Kitam velgi isvaizda turi buti reprezentatyvi, yra kazkoks nustatytas ar nenustatytas bet aiskus dresskodas. As kai dirbau Lt tai buvo aiskus reikalavimas del aprangos, turejo but dalykine tokia. Cia kazkaip zymiai laisviai i viska ziuri, moteros valdiskose istaigose pliazinem bliuzkutem, bankuose pliazinem suknytem. As is principo cia per grieztai turbut dazniausiai rengiuosi, bet kad man kazkaip neina per save perzengti, man suknyte ant sniuriuku yra pliazine ir taskas