Man labai patiko Shanos įdėtos kapsulės, ypač pirma. Bet ta trečia raudonai - juodai - balta, tai oi oi oi Nejau tikrai kas nors taip rengiasi O iš pirmos galvoju ir sau kokią idėją pritaikyt Nors labiausiai ji spalviškai tiktų rudens tipui
Dėl ekonomiškumo - aksesuarų turi būti daaug. Principas koks - mažai rūbų + daug aksesuarų = daugybė derinių Nežinau, ar batus galima priskirti prie aksesuarų Bet rankines - taip, o taip pat šalikėlius, diržus, papuošalus, akinius...
Miksuoti kapsules tarpusavy - blogai
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 11:06)
Tik va man atradimas kad ruda su sita melyna dera.
Del ekonominio garderobo jus man tundrai paaiskinkite, kaip pavadinimas - ekonominis ir kokios trys poros batu bei dar trys rankines vienoje kapsuleje dera kartu.
Del ekonominio garderobo jus man tundrai paaiskinkite, kaip pavadinimas - ekonominis ir kokios trys poros batu bei dar trys rankines vienoje kapsuleje dera kartu.
Man prie kiek laiko irgi atrode, kad nedera, o dabar pradejo dereti tarpusavy Net ziurineju gal rankine tokioj gamoj nusipirkti.
Ekonominis ekonominiu, bet kiekvienas turim skirtingu poreikiu ir silpnybiu. As pvz turiu tikrai daug bikiniu ir marskinuku visokiu, bet kad maikes po puses dienos keliauja i skalbiniu deze vasaros metu, tai su 3 neissisuksi. Taip pat jei ziureti is kapsules puses turiu per daug sukneliu, bet cia jau mano silpnybe
QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 11:58)
O man atrodo labai ekonomiska jei ta pati daikta gali pritaikyt skirtingose kapsulese
*Dėl ekonomiškumo - aksesuarų turi būti daaug. Principas koks - mažai rūbų + daug aksesuarų = daugybė derinių Nežinau, ar batus galima priskirti prie aksesuarų Bet rankines - taip, o taip pat šalikėlius, diržus, papuošalus, akinius...
**Miksuoti kapsules tarpusavy - blogai
**Miksuoti kapsules tarpusavy - blogai
* Bet tada tikrai nesigauna nieko ekonomisko. Na as negaliu eiti i ofisa su bizuterija, ar ceratiniu dirzu O tauraus metalo dirbiniai, kad ir labai kuklus jau tikrai neekoniminis reikalas. O jei dar ju daug. Dabar ieskojau dirzo, vargu ar kazka, ka galeciau pritaikyti ne ant dzinsu pigiau nei uz 100 rasiu. Ar tik man tokios sumos atrodo prabanga, o ne ekonomija. Nes viskas valio, jei turiu 10 rubu, is kuriu sugebu isgauti 100 deriniu. Bet jei prie to man reikia dar kokiu 10 dirzu - pageidautina vardiniu (nes kaip ir sakiau, visokie prastai padirbros odos ir turginemis saktimis, tikrai nesukuria save gerbiancios moters ivaizdzio ), keliu komplektu auksariuku (nu blogiausiu atveju - sidabras, bet pageidautina baltas auksas). O su akiniais tai isvis patyliu, ar matet kiek kainuoja normalus akiniai, remeliai. Ten jau ir i 1000 sumas perkopiam, o tie visokie supermarketiniai ivaizdi tik gadina Tai iseina kad tik su salikeliais gali bandyti verstis ekonomiskai ir tai jei netaikysi i naturalaus silko
Kiek tada turetu kainuoti viena pilnai sukomplektuota kapsule? I kiek sutelpat ja komplektuodamos? Nes su kapsulemis tai man daug maz viskas aisku (bent as taip galvoju), bet kaip ja privesti iki savokos - ekonomine man kaip ziurafai...
** tai daugiau niekam neprasitarsiu kad taip darau Tai nieks ir nesupras
Man irgi pirma įdėta kapsulė labai patiko.
Dėl batų ekonomiškumo tik nesenai pastebėjau - daugiau batų geriau. Visų pirmą universalių batų kaip ir nelabai yra, arba labai jau jie ... mano manymų neišvaizdūs, tiesiog apavas nebent. O kai turi kelias poras skirtingom progom gerų batų, ne paskutinio mados klyksmo, o tiesiog sau patinkančius, tai nešioji tiesiog juos ilgiau. Pavyzdžiui aš jei turiu vieną porą, tai ją sudrožiu per sezoną, net ir kokybiškų. O jei tarkim tris poras turiu, tai nešioju ilgiau nei tris sezonus (kasdien nešiojant daug sunkiau prižiūrėt batus mūsų drėgnais orais) - vadinasi ekonomiška. Ir įvairesnis garderobas iškart .
Dėl batų ekonomiškumo tik nesenai pastebėjau - daugiau batų geriau. Visų pirmą universalių batų kaip ir nelabai yra, arba labai jau jie ... mano manymų neišvaizdūs, tiesiog apavas nebent. O kai turi kelias poras skirtingom progom gerų batų, ne paskutinio mados klyksmo, o tiesiog sau patinkančius, tai nešioji tiesiog juos ilgiau. Pavyzdžiui aš jei turiu vieną porą, tai ją sudrožiu per sezoną, net ir kokybiškų. O jei tarkim tris poras turiu, tai nešioju ilgiau nei tris sezonus (kasdien nešiojant daug sunkiau prižiūrėt batus mūsų drėgnais orais) - vadinasi ekonomiška. Ir įvairesnis garderobas iškart .
QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 12:18)
*Ekonominis ekonominiu, bet kiekvienas turim skirtingu poreikiu ir silpnybiu. As pvz turiu tikrai daug bikiniu ir marskinuku visokiu, bet kad maikes po puses dienos keliauja i skalbiniu deze vasaros metu, tai su 3 neissisuksi. Taip pat jei ziureti is kapsules puses turiu per daug sukneliu, bet cia jau mano silpnybe
**O man atrodo labai ekonomiska jei ta pati daikta gali pritaikyt skirtingose kapsulese
**O man atrodo labai ekonomiska jei ta pati daikta gali pritaikyt skirtingose kapsulese
*Nu tavo bikiniu ivairove as jau maciau Kai as gyvenu siaureje, tai tik tris turiu, o dar dabar kai nebesideginu, tai ir sitie su laiku isnyks turbut
As lyg ir neturiu kazkokiu spec. silpnybiu (o greiciau ju nepastebiu), bet va tikrai sulaukus 30, negaliu pirkti visokiu "bizdeliuskiu". Esu linkus pasitenkinti geriau vienais kokybiskais auksarais, laikrodziu, akiniais, nei tureti n bet nei vienu padoriu. Gal dar tai susiformavo del to, kad tenka bendrauti su uzsienio kolegom, vaziuoti i visokius meet'ingus kur dalyviai tikrai buna pasitempe ir galintys sau leisti kokybiska apranga... Jei gyvenciau kazkur uzsienyje ir as galeciau rengtis kur kas prabangiau, nes net i paciu zymiausiu vardu parduotuves uzejus laiku, kai geros nuolaidos, gali tikrai uz labai gera kaina isigyti kokybisku pirkiniu.
** vo pasirodo ir as moku elgtis ekonomiskai
Aš apsieinu be papuošalų gausos . Nemėgstu jos tiesiog, nes tiek brangūs, tiek nebrangūs papuošalai turi gana ryškią madą, todėl turiu kasdien dėvimus kuklius sidabrinius auskarus, kurių niekada neišsiimu ir tiek, net vestuvinio žiedo nenešioju. Dar turiu tokį kiek provokuojantį diržą ypatingoms progoms... ir šalikėliai - viskas... oi ne... dar turiu krūva kepurių labai jas mėgstu
mano piniginė labai labai siaura... bet į kiek įsitenku sunku pasakyt, nes neperkų visai kapsulei rūbų iškart, rinkinėju rūbus po truputi, ir žinok va čia tai sekas man blogai . Nerandu kapsulinių rūbų, arba nerandu rūbų sau į kapsulę teisingiau
mano piniginė labai labai siaura... bet į kiek įsitenku sunku pasakyt, nes neperkų visai kapsulei rūbų iškart, rinkinėju rūbus po truputi, ir žinok va čia tai sekas man blogai . Nerandu kapsulinių rūbų, arba nerandu rūbų sau į kapsulę teisingiau
QUOTE(bytte @ 2011 06 29, 12:34)
ir žinok va čia tai sekas man blogai . Nerandu kapsulinių rūbų, arba nerandu rūbų sau į kapsulę teisingiau
ir man Nu niekaip nerandu to, ka tuo metu isivaizduoju turinti isigyti. Visus naujus rubus perku taip, kad derutu prie kazkuriu senu. Ir niekad nesudarineju naujos kapsules kaip tokios is pagrindu. Tiesiog ja palaipsniui keiciu. Bet ir tai sekas sunkiai. Negaliu pirtki skuduru su mintim kad pasikankinsiu tik pora metu, o paskui ismesiu. Stengiuosi pirkti daiktus, kurie mano akimis man tinka ir patinka. O tokiu labai sunkiai randu. Va dabar ramia sirdimi galiu vaikscioti po visus Vilniaus prekybcentrius su visom gyvenimo santaupom, zinau kad vistiek ten pirkti neturiu ka... Pinigai su manimi saugiai gris namo
Juodu klasikiniu kelniu, jau nuo praeito rudens nerandu Tai jei tokiais tempais sudarineti kapsule nuo 0, uztrukciau iki pilnos kompletacijos koki desimtmeti.
QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 13:18)
O man atrodo labai ekonomiska jei ta pati daikta gali pritaikyt skirtingose kapsulese
Na kažkodėl tai taisyklėse parašyta, kad maišyti negalima
Šitoj temoj kas dieną po naujieną Šiandieninė mano naujiena, kad papuošalai turi madą
QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 12:57)
Šitoj temoj kas dieną po naujieną Šiandieninė mano naujiena, kad papuošalai turi madą
Nu jei perki pagal paskutini mados klyksma tai turbut turi. Va gi dabar labai madingi visokie masyvus is akmens. Arba plasmasiniai ryskiu spalvu blynai ausyse. tai tikrai nera klasika. Bet jei renkiesi klasikinius, dailius, kuklius tai jie visada madingi, tik dazniausiai netampa aprangos akcentu, nes nera tokio dydzio kad reztu aki Maniskai papuosalai visi tarnauja desimtmeciais, bet todel perku nepigiausius ir prie kiekvienos kapsules ju n tureti tikrai negaliu sau leisti. Ir 3 rankiniu vienai kapsulei irgi tikrai negaliu. O ir budas ne tas, kad kasdiena galeciau savo visa rankines turini is vienos i kita perdedineti. Turbut po savaites nuspresciau, kad ir viena visur tobulai tinka
Loxxy, nu gal apbaik cia zmones gasdinti su savo baltu auksu ir 3 maudomais , nes as pvz. turiu tik viena maudoma, ir viena sena, pablukusi, kurio i pajuri net nepasiemiau, bet galvoju gal kokiam cholruotam baseine dar pravers
donstop, man rodos ta kapsule balta - raudona -juoda gal daugia pateikta kaip pavyzdys kaip galima sudaryt daug deriniu su 3 spalvu rubais.
Auskarus as labai megstu, neperku ten kokiu plastmasiniu is kiosku, bet labai megstu svarovskiukus
Darbo ir laisvalaiko kapsules as irgi miksuoju, nes pvz. galiu i darba eiti ir su tiesiais klasikiniais diznsais, kuriuos galiu nesioti ir laisvalaikiu.
donstop, man rodos ta kapsule balta - raudona -juoda gal daugia pateikta kaip pavyzdys kaip galima sudaryt daug deriniu su 3 spalvu rubais.
Auskarus as labai megstu, neperku ten kokiu plastmasiniu is kiosku, bet labai megstu svarovskiukus
Darbo ir laisvalaiko kapsules as irgi miksuoju, nes pvz. galiu i darba eiti ir su tiesiais klasikiniais diznsais, kuriuos galiu nesioti ir laisvalaikiu.
QUOTE(dontstop @ 2011 06 29, 12:57)
Na kažkodėl tai taisyklėse parašyta, kad maišyti negalima
O gal negalima kai jos kardinaliai skiriasi O tarkim mano skirtumai nei modelio, nei spalviskai nera zenklus. Net kai kalbam apie darbine ir laisvalaikio kapsules. Tik tiek kad i darba neinu su trumpu sijonu, ar dzinsais, bet marskinuku, ne visai grieztu sijonu iki keliu pas mane abejose kapsulese yra. Tai kodel tureciau tureti dvejus visiskai vienodus baltus marskinukus (vienus prie dzinsu, kitus prie klasikinio svarkelio) skirtingose kapsulese, jei galiu tiesiog juos metyti is vienos kapsules i kita.
Reiks man kada nepatingeti pafotkinti, kaip tas pats rubas derinamas skirtingose kapsulese ir pademnstruoti rezultata
O aš miksuoju, ir gerai sekasi Bet mano dabar visa spinta praktiškai viskas su viskuo derinasi
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 29, 12:18)
* Bet tada tikrai nesigauna nieko ekonomisko. Na as negaliu eiti i ofisa su bizuterija, ar ceratiniu dirzu O tauraus metalo dirbiniai, kad ir labai kuklus jau tikrai neekoniminis reikalas. O jei dar ju daug. Dabar ieskojau dirzo, vargu ar kazka, ka galeciau pritaikyti ne ant dzinsu pigiau nei uz 100 rasiu. Ar tik man tokios sumos atrodo prabanga, o ne ekonomija. Nes viskas valio, jei turiu 10 rubu, is kuriu sugebu isgauti 100 deriniu. Bet jei prie to man reikia dar kokiu 10 dirzu - pageidautina vardiniu (nes kaip ir sakiau, visokie prastai padirbros odos ir turginemis saktimis, tikrai nesukuria save gerbiancios moters ivaizdzio ), keliu komplektu auksariuku (nu blogiausiu atveju - sidabras, bet pageidautina baltas auksas). O su akiniais tai isvis patyliu, ar matet kiek kainuoja normalus akiniai, remeliai. Ten jau ir i 1000 sumas perkopiam, o tie visokie supermarketiniai ivaizdi tik gadina Tai iseina kad tik su salikeliais gali bandyti verstis ekonomiskai ir tai jei netaikysi i naturalaus silko
Kiek tada turetu kainuoti viena pilnai sukomplektuota kapsule? I kiek sutelpat ja komplektuodamos? Nes su kapsulemis tai man daug maz viskas aisku (bent as taip galvoju), bet kaip ja privesti iki savokos - ekonomine man kaip ziurafai...
Na, lengviausia paskaičiuot man taip greitai sportinę. Mano sportinė apie 900 Lt kainavo, bet tai laikys, manau ilgai, keletą metų, nes kokybiški drabužiai, gerų firmų. Sportinės kapsulės tik keletas drabužių: 2 maikutės (170 Lt), du bliuzonai (280 Lt), kelnės (100 Lt), bateliai (350 Lt, dar keliauja pas mane ir tikiuosi, kad tiks, jie bus kaip ir laisvalaikio, ne tik sportui, universalūs). Specialiai pirkau mažai, bet kokybiškus Bet vis tiek dabar kai paskaičiuoji, gera sumelė atrodo... O kai perki po vieną ar du per mėnesį, taip nesijaučia...
Kitas kapsules sunkiau paskaičiuot, truputį tingiu, daugiau drabužių Kitų kapsulių drabužių iš seniau likę, kiti iš padėvėtų, bet geros kokybės ir gerų firmų, gal net ir pigiau kainuotų, nors viską sudėjus irgi nemažai. Bet aš ir nepirkau visko iš karto gi Be to, daug kas per išpardavimus. Reikia dėl to daug dirbti ir daug galvoti.