Sutinku, kad taip, bet visgi ne nemokamai - gamintojas juk suinteresuotas pelnu.
o 10 lt tas pats, kas veltui, gi pati sutiksi, kad daugiau nei pigu priemonei, kuri naudojama, na, pusmetį...Plius produktas akims, kai apskritai akių priežiūros priemonės - na, lęšiai, tirpalai, akių lašai, vaistai kiek kainuoja, ogi gerokai brangiai, nes tai akys, jų gydymas brangus, o jos labai pažeidžiamos...Ai, nežinau, diskutuot apie kainą tai beprasmiškas dalykas, kiekvienam savo.
QUOTE(Loxxy @ 2011 06 28, 14:42)
Tada ir perėjau prie maybelline, kurie nenuvylė.
Gal teko naudoti is maybeline falses,tamsiai rozini? domina atsiliepimai;)
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 28, 17:54)
Sutinku, kad taip, bet visgi ne nemokamai - gamintojas juk suinteresuotas pelnu.
o 10 lt tas pats, kas veltui, gi pati sutiksi, kad daugiau nei pigu priemonei, kuri naudojama, na, pusmetį...Plius produktas akims, kai apskritai akių priežiūros priemonės - na, lęšiai, tirpalai, akių lašai, vaistai kiek kainuoja, ogi gerokai brangiai, nes tai akys, jų gydymas brangus, o jos labai pažeidžiamos...Ai, nežinau, diskutuot apie kainą tai beprasmiškas dalykas, kiekvienam savo.
Aš apie brangiuosius kalbėjau. 10 Lt įtartina kaina... vien dėl transportavimo, pardavimo išlaidų - jiems gi irgi uždirbt reik. Manau ten efektas pasiektas iš pigesnių medžiagų gali būt , visgi reiktų sudėtį pasianalizuot, gal ji labai primityvi tiesiog.
QUOTE(lauryna @ 2011 06 28, 14:53)
Pries krize , kai galejau daugiau sau leisti išlaidauti ir puostis , mano mylimukai buvo Lancome Hypnose ir Guerlain. Dabar visiskai patenkinta esu lenkisku tusu Eveline, Maybelline (geltonu) ir Max Factor 2000 . Kazkaip tusams labai dideliu reikalavimu nekeliu, o pudra, bronzantai ir skaistalai man turi buti labai kokybiski.
kodel butent sias priemones isskiriate? o tusas nesvarbu Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 19:25)
Aš apie brangiuosius kalbėjau. 10 Lt įtartina kaina... vien dėl transportavimo, pardavimo išlaidų - jiems gi irgi uždirbt reik. Manau ten efektas pasiektas iš pigesnių medžiagų gali būt , visgi reiktų sudėtį pasianalizuot, gal ji labai primityvi tiesiog.
del sudeties galiu pasakyti,kad kartais sudetis buna identiska,bet efektas skirtingas,cia is savo patirties del reklamos,jau kiek reklamos leidzia tie loreliai,maybelline ,max faktor ir pan,.tai nepalyginsi su pvz estee lauder,clarins,dior ir pan firmom...
Papildyta:
beje siulau kosmetikos tema diskutuoti "grozio islaidose",cia juk drabuziu tema
Kertančioms rusiškai - makiažo technika užkritusiam vokui
QUOTE(kumiko @ 2011 06 28, 18:19)
as naudojau ir naudoju siuo metu.Kaip ir skelbia false lashes,ilgina,storina,riecia,netrupa nors trinu akis pamirsus kad su tusu pasidazius ,ilgai laikosi.Mano blakstienos siaip ilgos,tankios tai man sis tusas tobulas.
QUOTE(Violeta* @ 2011 06 28, 16:54)
o 10 lt tas pats, kas veltui,
o 10 lt tas pats, kas veltui,
Na apie 10 lt tai net nediskutuociau Bet tarp tu kur kainuoja 15 ir 50 tai 3gubo kokybes skirtumo niekaip nematau
QUOTE(kumiko @ 2011 06 28, 17:19)
Man teko, geltonas labiau patinka Bet rozinis irgi gerai laiko.
I tema
Na jau čia visai padori spinta, nebe kapsulė, sakyčiau....
QUOTE(Shana @ 2011 06 28, 09:43)
As siunciau Dontstop, kad nustatytu diagnoze. Dabar vel kada siusiu, nes biski keiciau look'a
Nzn ar dak kuri kita yra experte
Nzn ar dak kuri kita yra experte
bytte
QUOTE(bytte @ 2011 06 28, 17:25)
Bet, manau, kad sudėtis visuose yra visiškai š... Su visokiom naftom turbūt ir pan, net ir Lancomuose ar dar brangesniuose... nebent tai būtų ekologiškas tušas... O kadangi ekologiškas nelaiko, tai gal geriau pigesnį, jei tokį patį efektą suteikia? Dabar naudoju Lancome, bet noriu dontstop minėtą išbandyt
QUOTE(groovy @ 2011 06 29, 10:16)
*bytte
**Bet, manau, kad sudėtis visuose yra visiškai š... Su visokiom naftom turbūt ir pan, net ir Lancomuose ar dar brangesniuose...
**Bet, manau, kad sudėtis visuose yra visiškai š... Su visokiom naftom turbūt ir pan, net ir Lancomuose ar dar brangesniuose...
*Aha zinosim
Dabar reikia kad kas nors man kokiu padoriu nuotrauku padarytu
**
QUOTE(Shana @ 2011 06 29, 09:31)
Visai nieko sita kapsule
Tik va man atradimas kad ruda su sita melyna dera. Pas mane jos abi skirtingose kapsulese, nors abi kapsules kaip ir laisvo - ofisinio stiliaus, maz reik pabandyt pamiksuoti tarpusavyje
Del ekonominio garderobo jus man tundrai paaiskinkite, kaip pavadinimas - ekonominis ir kokios trys poros batu bei dar trys rankines vienoje kapsuleje dera kartu. Mano visos rankines odines, kainuoja ne po 100 lt, batai dazniausiai irgi... Nu su tokiu kiekiu, visai nebesigaunu ekonomiska
Ir dar veteranes paaiskinkite ar labai jau blogai kapsules miksuoti tarpusavyje. Pvz. as turiu laisvalaikio rubu (marskinuku, sijonu) su kuriais puikiai sukuriu ir dalykini ivaizdi ir leidziu sau juos panaudoti ofisiniam derinyje. Ar jau labai didele neismanele tureciau jaustis?