Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE(tusinuke @ 2006 12 16, 16:27)
Siulau pabandyti Cabernet Sauvignon Yellow Label- jei gerai pamenu  australietiskas vynas, raudonas , sausas , sodraus skonio, labai gerai tinka prie raudonos mesos patiekalu.. Maximoj maciau kaina apie 30 Lt

sis vynas puikus vyno ir kokybes santykis... turtu patikt tiems kas megsta naujaji pasauli... o ypac visus suzavi shiraz yellow label.
juos gal net rekomenduociau prie mesos keptos ant groteli... g.gif
Atsakyti
man ziemos metu, prie mesisku patiekalu labai tinka tiek bonarda, tiek barbera...
( rosso frizzante).... gamintojai - pagal kisene
ps man skaniau saltas, nors rekomenduotina aplinkos temperaturos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 22 gruodžio 2006 - 12:12
QUOTE(kotty @ 2006 12 22, 13:03)
man ziemos metu, prie mesisku patiekalu labai tinka tiek bonarda, tiek barbera...
( rosso  frizzante).... gamintojai - pagal kisene
ps man skaniau saltas, nors rekomenduotina aplinkos temperaturos.

drinks_cheers.gif man dauguma raudonu italisku asocijuojas su raudona mesa...
o truputi atvesint pries pateikiant kaikuriuos raud. vynus, netgi rekomenduojama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 22 gruodžio 2006 - 16:15
Labai jau ramu sioje temeleje... blush2.gif
Gal nera vyno megeju?

Kaip as megstu raudna sausa vyna.... thumbup.gif , bet siuo metu nelabai galiu jo paskanauti doh.gif

Malesan wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kadangi šiuo metu truputį liekninuosi, girdėjau, kad sveikiausia gerti sausą raudoną ar baltą vyną ax.gif Kadangi esu labiau mėgėja pusiau saldaus vyno, apie sausus nelabai išmanau. Gal galėtumėt kokį geresnį sausą vyną parekomenduoti? Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2007 08 07, 14:40)
Sveikos,
Kadangi šiuo metu truputį liekninuosi, girdėjau, kad sveikiausia gerti sausą raudoną ar baltą vyną ax.gif Kadangi esu labiau mėgėja pusiau saldaus vyno, apie sausus nelabai išmanau. Gal galėtumėt kokį geresnį sausą vyną parekomenduoti? Iš anksto ačiū 4u.gif

tai jei laikaisi dietos vadinasi vynas turi but ne tik sausas ar pusiau, bet ir maziau alkoholio turet.
seip siulyciau tau naujojo pasaulio vynus (t.y. argentina, cile, australija ir pan. visa tai kas nera europa) galetu buti Lurton torrontes baltas vynas, jis turetu buti didesneje rimi. dar labai gaivus, mazai laipsniu turintys ir kvepiantys kepintais obuoliukais yra Austriski baltieji vynai is gruner veltliner vynuoges.
dar labai saunus Elzaso baltieji vynai jie tau irgi turtu patikti... seip viskas priklauso kiek gali/nori leisti pinigelio vynui. 4u.gif
Atsakyti
O vynas yra gėris, o jei tas vynas dar lb skanus tj iš vis bigsmile.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkcena @ 2007 08 14, 22:55)
O vynas yra gėris, o jei tas vynas dar lb skanus tj iš vis  bigsmile.gif  ax.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vava @ 2007 08 18, 23:50)

o man labai skanus tikras sampanas.... thumbup.gif
Atsakyti
Nors siaip nesu didele vynu megeja ir nedaug ka apie juos tezinau (raudono vyno apskritai nemegstu), taciau retkarciais prie geros vakarienes megstu isgerti taure svelnaus skonio rozinio ("White Zinfandel, Woodbridge" arba "White Zinfandel, Beringer" - nuostabus kalifornietiski vynai uz labai padoria kaina ax.gif ) arba pusiau saldaus ("Vouvray, Jean Glaude Pichot") baltojo vyno.
Atsakyti
man nepatinka vynas na bet tik saldus o nuo rugstaus man kyla rugstis
Atsakyti
norejau tau ka nors pasiulyti is mano jau ragautu, bet deja...as megstu tik sausus,tad .....gaila,musu skoniai skitingi blush2.gif
sekmes tau ieskant ir atrandant vis geresni skoni biggrin.gif
Atsakyti