Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

Čilės vynai tikrai puikūs. thumbup.gif Neseniai atradau puikų raudoną vyną "Carmen". Kainuoja apie 30 Lt. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai esu isismylejusi Chardonney vynus siuo metu smile.gif nedaug kaloriju skanu smile.gif GLEN ELYn skaniausias.
Atsakyti
Labiausiai mėgstu Malesan, nes brangesnių neįperku. O šiaip eilinėmis progomis geriu Chanet, bet man jis paskutiniu metu kažkoks neskanus pasidarė.
Atsakyti
radau du skanius vynus smile.gif FERARI, tai chardonney vynas ir labai skanus yr baltas zinfandel smile.gif
Atsakyti
Aš tai labai mėgstu raudoną sausą, ir but gerai su nuosėdomis.
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas????
Gal kas žinote kodėl kartais nukainuoja gerus alkoholinius gėrimus didelėse parduotuvėse, tame tarpe ir vyną. Nu kaip gerus - vidutinius, gal taip galima būtu išsireikšti. Esu dirbusi prekyboje ir žinau, kad nieko gero, niekas labai pigiai nenori atduoti. Kartais perku, bet dvejoju. Aišku, nieko blogo neatsitiks, bet kai kartais perki tik dėl to, kad jis nukainuotas ir galvoji palaikyti, tai pradedi galvoti ar tokį galima palaikyti.
Pasakykite kas nors ar dažnai tokius perkate?
Atsakyti
QUOTE(COSMO @ 2005 06 17, 05:51)
As tai esu isismylejusi Chardonney vynus siuo metu smile.gif nedaug kaloriju skanu smile.gif GLEN ELYn skaniausias.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(Kozete @ 2005 09 01, 15:47)
Man iškilo toks klausimas????
Gal kas žinote kodėl kartais nukainuoja gerus alkoholinius gėrimus didelėse parduotuvėse, tame tarpe ir vyną. Nu kaip gerus - vidutinius, gal taip galima būtu išsireikšti. Esu dirbusi prekyboje ir žinau, kad nieko gero, niekas labai pigiai nenori atduoti. Kartais perku, bet dvejoju. Aišku, nieko blogo neatsitiks, bet kai kartais perki tik dėl to, kad jis nukainuotas ir galvoji palaikyti, tai pradedi galvoti ar tokį galima palaikyti.
Pasakykite kas nors ar dažnai tokius perkate?

net ir gerose parduotuvese kartais nukainuoja net ir gerus vynus..iki nerealiai zemos kainos..del vienos paprastos priezasties..ju galiojimo laikas eina i pabaiga..siuo metu pvz tikrai nebloga urugvajaus sausa vyna filgueira, raudona ir balta, pries puse metu kainavusi 28lt galima pirkti uz 10..portugalisko desertinio porto allegre white kaina nuo 30lt krito iki 9.99..ir t.t... alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 06 03, 11:39)
Čilės vynai tikrai puikūs.  thumbup.gif Neseniai atradau puikų raudoną vyną "Carmen". Kainuoja apie 30 Lt.  tongue.gif  biggrin.gif

jei kada aptiksi parduotuves lentynoje..siulau pabandyti čilės gato negro serijos vynus..jie tamsus, tirsti..butelius pazinsi is ivairiaspalviu katinu ant priekines etiketes..geri ir castillo de molina linijos gerimai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenike @ 2005 09 03, 19:21)
[COLOR=blue]
net ir gerose parduotuvese kartais nukainuoja net ir gerus vynus..iki nerealiai zemos kainos..del vienos paprastos priezasties..ju galiojimo laikas eina i pabaiga..siuo metu pvz tikrai nebloga urugvajaus sausa vyna filgueira, raudona ir balta, pries puse metu kainavusi 28lt galima pirkti uz 10..portugalisko desertinio porto allegre white kaina nuo 30lt krito iki 9.99..ir t.t...  alc.gif

Nu bet čia tikriausiai ne Lietuvoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 09 03, 21:02)
Nu bet čia tikriausiai ne Lietuvoj? g.gif

..cia tikrai lietuvoj..sarasa galiu testi toliau..old nick rhum agrumes curacao 0.75l kainaves 28lt dabar 13.99..iki rugsejo pabaigos..tik cia kokteilis, ne vynas.. thumbup.gif
Atsakyti
Tai prašom išduoti parduotuves mirksiukas.gif
Atsakyti