Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE (nere @ 2004 06 22, 15:41)
Nu jo, Kinzmarauli, tai panasiai tas pats kaip Monastirskaja izba, arba Monarceskoje zamok dar yra panašūs. laugh.gif Baisūs jie, na nebent visiškai tas pats ką į skrandį pilt. biggrin.gif

Kinzmarauli yra bulgariskas, kainuoja apie 9 lt, tai toks, kaip tu apibudinai.
Bet yra ir tikro gruzinisko Kinzmarauli. Kaina apie 16 Lt. Tikrai geras rolleyes.gif
Rekomenduoju pabandyti wink.gif
Atsakyti
Mano mamos aistra - prancuziskas "Cheval Blanc" - lyg apie 13-14Lt. Kai pas ja nuvaziuojam, beveik visada geriam sita. Man irgi patinka smile.gif .

Man vyrelis su gimtadieniu padovanojo kaip prieda balta pusiau saldu "J.P.Chenet", bet dar neisgertas stovi. Kai isbandysiu, parekomenduosiu arba ne wink.gif
Atsakyti
Niu va, paragavau to vyno smile.gif . pas mane darem mamku meetuka, viena mamka irgi toki pati buteli atsinese. Nuomone vieninga (9 mamos ragavo!) - skanus ir geras!!! Tikrai rekomenduojam!
Atsakyti
O man kazkodel Chenet nepatinka g.gif nei baltas nei raudonas.
Dingo mano megstamiausias vynas sad.gif negalim rasti kur pirkt g.gif
Atsakyti
Paprasta diena megstu pasilepinti santuraus skonio "Torres Viqa Esmeralda, Penedes". Taciau ypatingomis progomis ir vynas turi buti ypatingas- dievinu
" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Bet kadangi jis pakankamai brangus( apie 2000 euru) - ji skanauju gana retai. Taciau jei finansai leidzhia - patarciau paragauti.
Atsakyti
Labai daug informacijos apie vynus ir ju kainas...tikrai neblogas puslapiukas biggrin.gif

www.vynai.com
Atsakyti
QUOTE (Vega @ 2004 07 17, 22:05)
Paprasta  diena  megstu pasilepinti  santuraus  skonio  "Torres Viqa Esmeralda, Penedes".  Taciau  ypatingomis  progomis  ir  vynas  turi  buti ypatingas-  dievinu
" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985"  Bet  kadangi jis  pakankamai  brangus(  apie 2000  euru) -  ji skanauju  gana  retai.  Taciau jei  finansai  leidzhia  -  patarciau paragauti.

" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Matosi laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 18 liepos 2004 - 12:30
Paragavus australietisko vyno thumbup.gif tikrai nekeisciau jo i prancuziska(nekalbu apie l. brangius vynus). Dar patinka clifornietiski vynai thumbup.gif.
Prancuzisku vynu megejos prasom neisizeisti wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (agneklimjan @ 2004 07 18, 12:30)
QUOTE (Vega @ 2004 07 17, 22:05)
Paprasta  diena  megstu pasilepinti  santuraus  skonio   "Torres Viqa Esmeralda, Penedes".  Taciau   ypatingomis  progomis  ir  vynas  turi  buti ypatingas-  dievinu
" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985"  Bet  kadangi jis  pakankamai  brangus(  apie 2000  euru) -  ji skanauju  gana  retai.  Taciau jei   finansai  leidzhia  -  patarciau paragauti.

" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Matosi laugh.gif

Sutapimas. smile.gif
Atsakyti
O kaip jus manot, kokie tie vynai, kur IKI su kortele buna nuolaidos? Ar perkate tik megstamus ir neeksperimentuojate?
Atsakyti
Labai patinka balti ir roziniai vynai,kokie jums skaniausi,gal ka galit parekomenduot.
Atsakyti
Megstancioms pusiau saldzius vynus siulau paragauti Rosso del Venezia, kadangi megstu raudona vyna, tai ir rekomenduoju raudona biggrin.gif
Atsakyti