QUOTE (nere @ 2004 06 22, 15:41) |
Nu jo, Kinzmarauli, tai panasiai tas pats kaip Monastirskaja izba, arba Monarceskoje zamok dar yra panašūs. Baisūs jie, na nebent visiškai tas pats ką į skrandį pilt. |
Kinzmarauli yra bulgariskas, kainuoja apie 9 lt, tai toks, kaip tu apibudinai.
Bet yra ir tikro gruzinisko Kinzmarauli. Kaina apie 16 Lt. Tikrai geras
Rekomenduoju pabandyti
O man kazkodel Chenet nepatinka nei baltas nei raudonas.
Dingo mano megstamiausias vynas negalim rasti kur pirkt
Dingo mano megstamiausias vynas negalim rasti kur pirkt
Paprasta diena megstu pasilepinti santuraus skonio "Torres Viqa Esmeralda, Penedes". Taciau ypatingomis progomis ir vynas turi buti ypatingas- dievinu
" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Bet kadangi jis pakankamai brangus( apie 2000 euru) - ji skanauju gana retai. Taciau jei finansai leidzhia - patarciau paragauti.
" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Bet kadangi jis pakankamai brangus( apie 2000 euru) - ji skanauju gana retai. Taciau jei finansai leidzhia - patarciau paragauti.
Labai daug informacijos apie vynus ir ju kainas...tikrai neblogas puslapiukas
www.vynai.com
www.vynai.com
QUOTE (Vega @ 2004 07 17, 22:05) |
Paprasta diena megstu pasilepinti santuraus skonio "Torres Viqa Esmeralda, Penedes". Taciau ypatingomis progomis ir vynas turi buti ypatingas- dievinu " Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Bet kadangi jis pakankamai brangus( apie 2000 euru) - ji skanauju gana retai. Taciau jei finansai leidzhia - patarciau paragauti. |
" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Matosi
Paragavus australietisko vyno tikrai nekeisciau jo i prancuziska(nekalbu apie l. brangius vynus). Dar patinka clifornietiski vynai .
Prancuzisku vynu megejos prasom neisizeisti .
Prancuzisku vynu megejos prasom neisizeisti .
QUOTE (agneklimjan @ 2004 07 18, 12:30) | ||
" Bodegas Vega Sicilia Unico Assemblage -Double magnum 1985" Matosi |
Sutapimas.
O kaip jus manot, kokie tie vynai, kur IKI su kortele buna nuolaidos? Ar perkate tik megstamus ir neeksperimentuojate?
Labai patinka balti ir roziniai vynai,kokie jums skaniausi,gal ka galit parekomenduot.
Megstancioms pusiau saldzius vynus siulau paragauti Rosso del Venezia, kadangi megstu raudona vyna, tai ir rekomenduoju raudona