Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE(vida2 @ 2009 12 25, 23:44)
]tikrai neblogas lietuviškas "Anykščių vyno" juodujų serbentų vynas Voruta. Tikras atradimas per šias kalėdas. Kaina maximoje apie 14 lt.  wub.gif
[IMG]http://www.anvynas.lt/images/products/voruta.jpg[/IMG

Anyksciu vyno "Voruta" man buvo didziulis atradimas. As iki siol i lietuviskus vynus isvis neziurejau, nuo seno apie juos nuomone ne kokia. Bet pazistamas, priklausantis vyndariu asocoacijai parekomendavo, tai paragavom su vyru. Dabar jei raudono vyno norisi nebesukam galvos koki pirkt - juoduju serbentu "Voruta" thumbup.gif (kol nusibos). Jis naturalus, sako ir parodose labai gerai vertinamas. Yra dar ir vysniu "Voruta", bet sito dar neragavom.
Pasireklamuotu truputi Anyksciu vynas, tai gal atsigautu. Produkta gera turi, bet manau daug kas nezino jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 08 rugpjūčio 2010 - 22:54
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 08, 23:52)
Anyksciu vyno "Voruta" man buvo didziulis atradimas. As iki siol i lietuviskus vynus isvis neziurejau, nuo seno apie juos nuomone ne kokia. Bet pazistamas, priklausantis vyndariu asocoacijai parekomendavo, tai paragavom su vyru. Dabar jei raudono vyno norisi nebesukam galvos koki pirkt - juoduju serbentu "Voruta"  thumbup.gif  (kol nusibos). Jis naturalus, sako ir parodose labai gerai vertinamas. Yra dar ir vysniu "Voruta", bet sito dar neragavom.
Pasireklamuotu truputi Anyksciu vynas, tai gal atsigautu. Produkta gera turi, bet manau daug kas nezino jo.

kaip tik sie du (juoduju serbentu ir vysniu Voruta) geriamiausi siuo metu smile.gif Labai patiko
Atsakyti
Juoduju serbentu Voruta ir mums buvo tikras atradimas!. Labai skanus ir geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 02 07, 10:25)
Aš rekomenduoju šitą nuostabų pusiau saldų vyną, yra visuose RIMI,MAXIMA ir NORFOSE, kaina 19,99
user posted image

Ragavau šį vyną,super skonis. Švelnus,atrodo kad truputeli yra burbuliuku ir šiaip labai skanus thumbup.gif Dabar Maximoje akcija šiam vynui, kaina 13.99 mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano megiamas Chennet baltas pusiau saldus wub.gif
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti ką žinote apie vyną ANTHOLOGIE MEDOC 1996. Turiu vieną butelį ir tiesa sakant nieko apie tą vyną nežinau. Gal kam teko ragauti ar girdėti apie tą vyną ? Būtų malonu, kad kažkas apie jį man papasakotu.
Atsakyti
Sveikos,su taure vyno jungiuosi į vyno mėgėjų gretas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Buger @ 2010 10 02, 23:01)
Sveiki, norėjau paklausti ką žinote apie vyną ANTHOLOGIE MEDOC 1996. Turiu vieną butelį ir tiesa sakant nieko apie tą vyną nežinau. Gal kam teko ragauti ar girdėti apie tą vyną ? Būtų malonu, kad kažkas apie jį man papasakotu.

Teko ragauti šį vyną...kiek žinau retas atvejis,bet net ir Maximoj jų pasitaiko gauti. Metai nors tik 4, bet jau davė savo šiam vynui,kokybė itin gera thumbup.gif skonis švelnus,man patiko..daug komentuoti negaliu,nes tik porą gurkšnių jo gėriau (skrandis neleidžia raudono vyno gerti) , bet pirmas įspūdis geras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 08, 22:52)
Anyksciu vyno "Voruta" man buvo didziulis atradimas. As iki siol i lietuviskus vynus isvis neziurejau, nuo seno apie juos nuomone ne kokia. Bet pazistamas, priklausantis vyndariu asocoacijai parekomendavo, tai paragavom su vyru. Dabar jei raudono vyno norisi nebesukam galvos koki pirkt - juoduju serbentu "Voruta"  thumbup.gif  (kol nusibos). Jis naturalus, sako ir parodose labai gerai vertinamas. Yra dar ir vysniu "Voruta", bet sito dar neragavom.

man vysniu voruta labiau patiko blush2.gif kadangi esu is tu kurie renkasi preke lietuviska,man tai labai didelis geris buvo atrasti sita vyna 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 08 05, 22:53)
Sveikos vyno megėjos mirksiukas.gif  Noriu užduoti juokinga klausima,bet manau jis aktualus dėl to,kad yra mėgstančiu ne tik balta vyna,bet ir raudona. Kodėl išgėrus taurė raudono vyno visa burna atrodo kai vampyro doh.gif  lotuliukas.gif Ar nuo visu raudonų vynų liežuvį ir dantis reikia puse dienos su dantų pastą šveisti biggrin.gif  g.gif  Ar taip ir turi būti?

lūpos parausta nuo taninų, vienuose raudonuose vynuose jų daugiau, kituose - mažiau. Gurkštelėjus vyno, pateliuskavus jį burnoj, aplink dantis, žodžiu po visą burną gerai pavarinėjus, jei dantenos tokios net sutrauktos jaučiasi,-taninų labai daug. Jei dantenų neaptraukia, taninų mažiau. Man taip vienam vyno degustavime sakė. Man skanu, kai daugiau taninų, toks cinkelis jaučiasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zalizaislai @ 2010 08 11, 13:59)
Juoduju serbentu Voruta ir mums buvo tikras atradimas!. Labai skanus ir geras  thumbup.gif

ragavau jį kartą, patiko smile.gif bet jis visai kitoks nei visi vynai, reikėtų surast, prie kokio maisto jis labiau derėtų. Bet skanus labai ax.gif
Atsakyti
Voruta teko paragauti po balto vyno - tai serbentinis pasirode siek tiek rugstokas. Ji turbut reikia ragauti viena, nemaisant skonio su kitais vynais ir labai priderinti maista prie jo smile.gif
bet butinai dar syki reikes paragaut ax.gif
Atsakyti

Man sitas patinka

Ispaniskas baltas - Botegas Bocopa Marina Alta parduoda Vynoteka, kaina virs 20 lt

user posted image
nuotrauka skolinta is wineiac.lt
labai gaivus, bet ne per rugstus, citrinos aromatas, siltejant orams tikras geris
Atsakyti
Dietrich Gewurztraminer (baltas)
Juan Gil Monastrell Silver (raudonas)
Santa Rita Medalla Real Cabernet Sauvignon (raudonas)

Iš paprastesnių Rocca trentatre Salento, J. G. Monastrell..
Kadais teko ragaut Palacio de Monsalud, kažkodėl neblogas prisiminimas.. smile.gif Bet niekur nebepastebiu..
Atsakyti