Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE(davija @ 2009 02 07, 10:25)
Aš rekomenduoju šitą nuostabų pusiau saldų vyną, yra visuose RIMI,MAXIMA ir NORFOSE, kaina 19,99
user posted image

laba laba, mirksiukas.gif

kaip tik įlindau į temą apie šį vyną parašyti....
paragavau svečiuose, nuostabus
nusipirkom ir jau vakar skanavom namie prie upėtakio drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visai nieko VORUTA lietuviskas juoduju serbentu norfoj budavo po 9.99.
Atsakyti
Aš rekomenduoju šitą nuostabų pusiau saldų vyną, yra visuose RIMI,MAXIMA ir NORFOSE, kaina 19,99

Dėkui, bandysim ir šitą ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Pagaliau atradau sirdziai artima tema:)
Kaip manot ar saldus vynai yra geros kokybes?Kazkaip man susidaro ispudis,kad lietuvaiciai megsta tik saldzius vynus(na dauguma)Asmeniskai man geras vynas butinai turi buti tik sausas,pvz Chardonnay,Pinot Grigio,Merlot ir t.t
Atleiskit jei jau buvo diskusija apie tai,nespejau visos temos dar perskaityt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 01 kovo 2009 - 05:34
man irgi skaniausi sausi. Nors vyno skoni turbut issilavini, prisitaikai prie jo. Dabar man jau ir riesling'as saldus atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2009 03 01, 03:29)
man irgi skaniausi sausi. Nors vyno skoni turbut issilavini, prisitaikai prie jo. Dabar man jau ir riesling'as saldus atrodo ax.gif

Taip taip,man irgi riesling prie saldziu:)
Atsakyti
user posted image

Niu reiks isbandyt... g.gif
Atsakyti
user posted image

O cia ne maistine acto rugstis? lotuliukas.gif Nes as turiu tokios patirties su baltu vynu, kad oj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 10, 23:07)
O cia ne maistine acto rugstis? lotuliukas.gif Nes as turiu tokios patirties su baltu vynu, kad oj doh.gif

lotuliukas.gif uoj. Reiks ir man išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(neznaikas @ 2009 01 21, 17:30)
Norejau pasiteirauti, o gal zinote koki vyna reiketu pirkti, kad butu galima uzkonservuoti koki 20 metu? smile.gif na koks butu geresnis, kad po tu 20 metu ne acta smile.gif gertum, o gerai islaikyta vyna.

nelabai,o kad vyna ilgiau laikyt tam reikia ir tam tinkamu salygu,pastovios temperaturos ir dregmes santykio ax.gif
jeigu pirkt,kad ilgiau palaikyt,geriausia konjaka,nes tai yra iki galo isbaigtas produktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 03 10, 23:07)

nu, kad ne, labai skanus vynas, jau kelis kartus pirkom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neznaikas @ 2009 01 21, 16:30)
Norejau pasiteirauti, o gal zinote koki vyna reiketu pirkti, kad butu galima uzkonservuoti koki 20 metu? smile.gif na koks butu geresnis, kad po tu 20 metu ne acta smile.gif gertum, o gerai islaikyta vyna.

QUOTE(pasiutele @ 2009 03 28, 18:29)
nelabai,o kad vyna ilgiau laikyt tam reikia ir tam tinkamu salygu,pastovios temperaturos ir dregmes santykio ax.gif
jeigu pirkt,kad ilgiau palaikyt,geriausia konjaka,nes tai yra iki galo isbaigtas produktas 4u.gif

yra tu vynu, tik pagalvok ar tau to reikia, nes kaip ir pasiutle minejo vynui laikyti reikia salygu. jeigu visgi turi salygas, tai pirk ne viena buteli, o min. 6 vnt., taip pat nesitikek jog isigysi tokio vyno uz 50 lt, siuo atveju jau turesi daugiau pinigelliu krapstyti.
Laikymui vyno nepirk supermarkete, kreipkis i profisionalus, stengis kaip imanoma daugiau surinkti info apie ta vyna, siuo atveju bus labai svarbus ir vyno metai.
Papildyta:
QUOTE(foje @ 2009 03 01, 06:33)
Sveikutes,
Pagaliau atradau sirdziai artima tema:)
Kaip manot ar saldus vynai yra geros kokybes?Kazkaip man susidaro ispudis,kad lietuvaiciai megsta tik saldzius vynus(na dauguma)Asmeniskai man geras vynas butinai turi buti tik sausas,pvz Chardonnay,Pinot Grigio,Merlot ir t.t
Atleiskit jei jau buvo diskusija apie tai,nespejau visos temos dar perskaityt:)

yra daugybe labai geru saldziu vynu. kaip ir minejau anksciau temoje desertiniai saldieji vynai daznai kainuoja daugiau nei iprasti, nes ju gamyba yra sudetingesne.
Galiu pasakyti jog lietuvoje laibai populiarus vynai is chardonnay vynuoges, tai vis dar lyderis tarp batuju vynu.
bet velgi vynai charadonnay vynuoges vienas kitam nelygus, jei gali buti labai skirtingi.
Atsakyti