Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE(J.P. @ 2009 01 21, 18:19)
O kur galima jį būtų nusipirkti  mirksiukas.gif tikiu, kad labai patogus dalykas

Mes pirkome Maximoj smile.gif Būna sudėti prie kamščiatraukių ir virtuvės reikmenų(samčių ir pan.) Mums tai jis thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai nemėgstu vyno, nebent karštą ir su prieskoniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kabada @ 2009 01 21, 22:46)
Mes pirkome Maximoj  smile.gif  Būna sudėti prie kamščiatraukių ir virtuvės reikmenų(samčių ir pan.) Mums tai jis  thumbup.gif

4u.gif Reikės užeiti po darbo ir pasižiūrėti. Manau lb geras dalykas.
Papildyta:
QUOTE(ANDI @ 2009 01 21, 19:07)
Gal galit parekomenduot baltą, skanų vyną  ax.gif  Tik kokį prie saldesnių, nes man rūgštūs nelabai  blush2.gif

Nžn ar tau tiktų, bet pabandysiu. Lb skanus yra Torres San Valentino su angeliuku baltu pakabintu. Jis yra pusiau sausas, bet lb švelnus, nes aš pati negaliu lb rūgšių gerti.
Atsakyti
QUOTE(kabada @ 2009 01 21, 22:46)
Mes pirkome Maximoj  smile.gif  Būna sudėti prie kamščiatraukių ir virtuvės reikmenų(samčių ir pan.) Mums tai jis  thumbup.gif

Aš IKI žiūrėjau, bet kažin ar toks. g.gif O tu gal galėtum nuotraukėle įmesti, kaip atrodo tas uždarytuvas. Iki mačiau tokį, jis tik papraščiausiai užsideda, o ne užsikemša.
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2009 01 26, 11:37)
Aš IKI žiūrėjau, bet kažin ar toks.  g.gif O tu gal galėtum nuotraukėle įmesti, kaip atrodo tas  uždarytuvas. Iki mačiau tokį, jis tik papraščiausiai užsideda, o ne užsikemša.

as tai Jums siulyciau geriau nusipirkti toki, kuris ora istraukia. buna parsiduoda pompa ir du kamsciai. kaina apie 60lt., tai tikrai zymiai geriau, negu metyti pinigus paprastiems kamsciams is kuriu turiu pripazinti naudos nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 26 sausio 2009 - 10:45
Sveiki biggrin.gif Man asmeni6kai labai patinka Raudonas rūšinis vynas CHATEAU DE MOUSSOULENS CABARDES Appellation Cabardes Controlee 2004m. 13% Vol. PRANCUZIJA
kaina apie 20lt. na labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2009 01 26, 11:44)
as tai Jums siulyciau geriau nusipirkti toki, kuris ora istraukia.  buna parsiduoda pompa ir du kamsciai. kaina apie 60lt., tai tikrai zymiai geriau, negu metyti pinigus paprastiems kamsciams is kuriu turiu pripazinti naudos nedaug.

Gal kiek brangokas man, bet vis tiek ačiū už informaciją. smile.gif Pirmiau pasižiūrėsiu kaip jis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2009 01 22, 17:45)
Nžn ar tau tiktų, bet pabandysiu. Lb skanus yra Torres San Valentino su angeliuku baltu pakabintu. Jis yra pusiau sausas, bet lb švelnus, nes aš pati negaliu lb rūgšių gerti.

Dėkui thumbup.gif bandysiu ragaut
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2009 01 22, 17:45)
Lb skanus yra Torres San Valentino su angeliuku baltu pakabintu. Jis yra pusiau sausas, bet lb švelnus .

Išbandžiau. Super!!! Labai patiko ir kitiems rekomenduoju paragauti 4u.gif
Beja, o raudonas šios rūšies taip pat panasaus skonio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2009 01 21, 19:07)
Gal galit parekomenduot baltą, skanų vyną  ax.gif  Tik kokį prie saldesnių, nes man rūgštūs nelabai  blush2.gif

Aš rekomenduoju šitą nuostabų pusiau saldų vyną, yra visuose RIMI,MAXIMA ir NORFOSE, kaina 19,99
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2009 02 07, 00:42)
Išbandžiau. Super!!! Labai patiko ir kitiems rekomenduoju paragauti  4u.gif
Beja, o raudonas šios rūšies taip pat panasaus skonio?  ax.gif

Niu jis toks švelnaus skonio. Niu thumbup.gif jei patiko. Raudoną ragavau bet man jis per rūgštus pasirodė, o be to aš labiau baltus mėgstu.
Atsakyti