Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE(J.P. @ 2009 01 09, 19:09)
Turiu du mėgstamiausius vynus: J.P Chenet pusiau sausas ir Torres San Valentino, abu balti. Gal žinote kur galėčiau gauti infofmacijos apie juos. Noriu daugiau sužinoti  mirksiukas.gif

bandyk ziureti gamintoju puslapiuose arba kas importuoja i LT.
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2009 01 15, 14:59)
bandyk ziureti gamintoju puslapiuose arba kas importuoja i LT.

aciuks.gif
Atsakyti
O pagal vyno kamščius galima spręsti apie vyno kokybę g.gif nes pastebėjau, kad kai kuriuos vynus darant trupinėja kamštis. Sunku atidaryti. Tai įdomu pasidarė, kaip čia yra iš tikro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.P.: 19 sausio 2009 - 18:45
QUOTE(J.P. @ 2009 01 19, 19:44)
O pagal vyno kamščius galima spręsti apie vyno kokybę  g.gif  nes pastebėjau, kad kai kuriuos vynus darant trupinėja kamštis. Sunku atidaryti. Tai įdomu pasidarė, kaip čia yra iš tikro  g.gif

drinks_cheers.gif taip, tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2009 01 19, 19:44)
O pagal vyno kamščius galima spręsti apie vyno kokybę  g.gif  nes pastebėjau, kad kai kuriuos vynus darant trupinėja kamštis. Sunku atidaryti. Tai įdomu pasidarė, kaip čia yra iš tikro  g.gif

nemanau jog is kamscio galima spresti apie vyno kokybe.
dabar jeigu pastebejote labai gerus vynus uzkimsineja uzsukamaisiais kamciais, ir tai parodo tik tu saliu issivystima. Nes uzsukamu kamsciu mes tausojame gamta (tai siuo metu labai aktualu), neatsiranda kamscio yda ir t.t. ir kas svarbiausia labai patogu. 4u.gif
Atsakyti
is tiesu dabar vis labiau ir labiau populiareja uzsukami buteliai: ir patogiau, ir ilgiau laikomi vynai neprisitraukia kamscio kvapo. Nors kazkur seniau esu girdejusi, kad kuo geresnis vynas, tuo ilgesnis kamstis. Nezinau, ar tiesa tai.. ax.gif
Atsakyti
Teisingai sakote, kad patogiau užsukamas butelis, o ne kamštis. Tarkim aš kartais mėgstu vakarais taurę vyno išgerti. Tai atidarai butelį, po to tą kamšti įkišti nėra taip paprasta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2009 01 20, 18:52)
Teisingai sakote, kad patogiau užsukamas butelis, o ne kamštis. Tarkim aš kartais mėgstu vakarais taurę vyno išgerti. Tai atidarai butelį, po to tą kamšti įkišti nėra taip paprasta  schmoll.gif

O mes turime tokį, tarsi antgalis vyno buteliui su kamščiu, tai labai patogu ir pilti per jį, ir užkimšti butelį ax.gif Mums tai labai patogus daiktas smile.gif

Atsakyti
aha, as irgi turiu toki daikta, tik pas mane atskirai tas daiktas, per kuri pilasi, ir atskirai, kuris uzkemsa buteli thumbup.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, o gal zinote koki vyna reiketu pirkti, kad butu galima uzkonservuoti koki 20 metu? smile.gif na koks butu geresnis, kad po tu 20 metu ne acta smile.gif gertum, o gerai islaikyta vyna.
Atsakyti
QUOTE(kabada @ 2009 01 20, 18:59)
O mes turime tokį, tarsi antgalis vyno buteliui su kamščiu, tai labai patogu ir pilti per jį, ir užkimšti butelį ax.gif Mums tai labai patogus daiktas smile.gif

O kur galima jį būtų nusipirkti mirksiukas.gif tikiu, kad labai patogus dalykas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.P.: 21 sausio 2009 - 17:19
Gal galit parekomenduot baltą, skanų vyną ax.gif Tik kokį prie saldesnių, nes man rūgštūs nelabai blush2.gif
Atsakyti