Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE(Monrutė @ 2009 01 04, 01:08)
žinai, aš iki  nestuke.gif ir gimdymo mėgau stipresnius gėrimus, vermutus, likerius...šampaną bei sidrą, tačiau dabar, gal subrendau blink.gif ragaujam su vyru visokį vyną...iš tikro, gal vynui subręsti reikia? skonius tik dabar juntu, skiriu...anksčiau tik raudonas ir baltas man buvo visas jų skirtumas.... ax.gif

Aš pritariu tau Monrute , kad vynui reikia subresti. Pati niekada negerdavau vyno ir galvodavau, kaip gali kiti gerti jį. Visada gerdavau alų arba sidra. Bet dabar mieliau renkuosi baltą vyną, nei kažkokį kitą stiprųjį alkoholinį gėrimą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2009 01 04, 16:14)
Aš pritariu tau Monrute , kad vynui reikia subresti. Pati niekada negerdavau vyno ir galvodavau, kaip gali kiti gerti jį. Visada gerdavau alų arba sidra. Bet dabar mieliau renkuosi baltą vyną, nei kažkokį kitą stiprųjį alkoholinį gėrimą.  mirksiukas.gif

man lygiai taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemanau jog vynui reikia dideles brandos, tiesiog reikia i ji pakeisti poziuri ir vartoti ji kitaip. ar daznai skaitote ka vyndariai raso ant etikeciu prie kokiu patiekalu ji rekomenduoja, kokios temperaturos ji reikia pateikti ir. t.t. ar naudojates ju patarimais? Jeigu ne... tai pabandykite... net tas vynas, kurio jus nemegstate gali atsiskleisti visiskai kitaip...
Taip pat keliaudami nepraleiskite progos aplankyti vynines. Nuosirdus bendravimas su vyndariais, irgi gali pakeisti poziuri i vyna... daugumai vyndriu vyno gamyba yra ju visas gyvenimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 04 sausio 2009 - 17:09
pop_mama, skaitom skaitom, bet irgi tai rūpi tik dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 04, 18:42)
pop_mama, skaitom skaitom, bet irgi tai rūpi tik dabar mirksiukas.gif

manau kad vyno kultura kaip tokia Lietuvoje neperseniausiai atsirado... kai zmones pradejo daugiau keliauti, kai pradejo kurtis vyno parduotuveles ir pan. todel tik dabar dauguma "subrendo". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2009 01 04, 22:17)
manau kad vyno kultura kaip tokia Lietuvoje neperseniausiai atsirado... kai zmones pradejo daugiau keliauti,  kai pradejo kurtis vyno parduotuveles ir pan.  todel tik dabar dauguma "subrendo".  4u.gif

aš asmeniškai jau prieš dešimt metų daug keliavau ir dar kur teko ragauti, deja, man tada vynų rūšys, skirtumai, skonis nelabai rūpėjo....tad aš manau, kad mano subrendimas atėjo su amžiumi ar kažkokiu pasikeitusiu gyvenimo būdu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 05, 00:22)
aš asmeniškai jau prieš dešimt metų daug keliavau ir dar kur teko ragauti, deja, man tada vynų rūšys, skirtumai, skonis nelabai rūpėjo....tad aš manau, kad mano subrendimas atėjo su amžiumi ar kažkokiu pasikeitusiu gyvenimo būdu mirksiukas.gif

Ir vėl tau pritariu Monrute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J.P. @ 2009 01 05, 11:41)
Ir vėl tau pritariu Monrute  mirksiukas.gif

4u.gif kiekvienas turim kažkokią patirtį savo, kažką patiriam panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 05, 11:50)
4u.gif kiekvienas turim kažkokią patirtį savo, kažką patiriam panašiai mirksiukas.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 01 05, 00:22)

tu teisi, kiekvienam skirtingai... kiti atvirksciai, taip "subresta", kad nebegali ziureti i vyna... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2009 01 05, 17:40)
tu teisi, kiekvienam skirtingai... kiti atvirksciai, taip "subresta", kad nebegali ziureti i vyna...  biggrin.gif

irgi gali būti tongue.gif
Atsakyti
Mielosios vynu zinoves,megejos,noriu jusu paklausti,ar i musu Lietuvele eksportuojami aukstos kokybes vynai?
Koki vyna toki is geresniu teko gurksnoti Lietuvoje,pasidalinkime.
Gal kuriai is cia rasanciuisliko geras skonis atmintyje.Aciu.
Atsakyti