Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

AMALGAMA, kaip tu esi susijusi su vynine tappo d`oro? ieskojau apie sia vieta informacijos internete ir visur buvo tavo komentarai.. pati ten labai daznai lankausi tai galbut esam pazystamos?
Atsakyti
Megstu vyną. Anksčiau vaikščiojau į In Vino, tačiau Tappo D'Oro kainos mažesnės ir kažkaip jaukiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai reikia pagalbos daug nusimananciu apie vynus . Turiu 6 butelius vyno ,seni, ant etikeciu metai 1982 - 1989 ir pan. bei kazkokie numeriai, vienas zmogus man liepe ju neatidarineti o pasidometi ir ieskoti kam parduoti, nes vynai su numeriais reiskia ,jog jie kolekciniai ar kazkas panasaus biggrin.gif Ka daryti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 06, 22:14)
Sveikos  4u.gif 

Labai reikia pagalbos daug nusimananciu apie vynus . Turiu 6 butelius vyno ,seni, ant etikeciu metai 1982 - 1989 ir pan. bei kazkokie numeriai, vienas zmogus man liepe ju neatidarineti o pasidometi ir ieskoti kam parduoti, nes vynai su numeriais reiskia ,jog jie kolekciniai ar kazkas panasaus  biggrin.gif  Ka daryti?  unsure.gif

visu pirma reikia pavadinimo regiono ir gamintojo... tada jau galima ka nors pasakyti, nes kaikurie vyndariai numeravima naudoja kaip marketingini triuka.Gali buti, jog tuos vynus galesi tik i WC ispiti.
Atsakyti
Dveji Laski Rizling,
Eava Tsantalis,
Zweigelt,
Muller- Thurgau

Ir Paskutinis nelabai iskaitau, lyg ir Norbert Berbert ar kazkas tokio, etiketes tokios senovines, paprasto popieriaus bet spalvotos, o regiono tikrai negaliu pasakyti nes nera galiniu etikeciu, tik ant vieno butelio, o kas is to jei nieko nesuprantu kas ten parasyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2008 12 08, 01:12)
Dveji Laski Rizling,
Eava Tsantalis,
Zweigelt,
Muller- Thurgau

Ir Paskutinis nelabai iskaitau, lyg ir Norbert Berbert ar kazkas tokio, etiketes tokios senovines, paprasto popieriaus bet spalvotos, o regiono tikrai negaliu pasakyti nes nera galiniu etikeciu, tik ant vieno butelio, o kas is to jei nieko nesuprantu kas ten parasyta doh.gif

Speju, kad cia kokie vengriski vynai. zinokis nemanau, kad tu cia kam nors juos gali prakalti uz gera kaina, juolab manau jog tie vynai buvo laikyti jiems nepalankiomis salygomis...
siulau tau ju neatidarinet, gali juos laikyti kaip atrakcija jog turi tokio seno vyno... 4u.gif
Atsakyti
Vienas graikiskas, kitas kroatiskas , o del kitu nezinau biggrin.gif Taip ir maniau, per gerai butu buve, jei normalus vynai biggrin.gif Dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
QUOTE(AMALGAMA @ 2008 11 05, 11:17)
Megstu vyną. Anksčiau vaikščiojau į In Vino, tačiau Tappo D'Oro kainos mažesnės ir kažkaip jaukiau.

oi, tikrai, iš pradžių pasirode, kad tokia nelabai jauki vieta, kai pasėdėjom, paragavom vynų, pasižmonėjom, visai nieko....labai patiko ten mėsyčių užkandos lotuliukas.gif

beje, kadangi esu saldžių ir pusiau saldžių vynų mėgėja, pasidalinsiu, kad vengrų restorane Csarda turi tokį Tokaji furmint (atrodo taip rašosi), nu super vynas....jis sausas, bet su tokiu skaniu vaisių prieskoniu, kad net man patiko tongue.gif
o jau kitą kart susižavejau ir Tokaji Cuvee Vulcanus
labai skanūs vengriški vynai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos mirksiukas.gif Žiūriu čia nebloga temele užvedėt.
Iš tikrųjų gerai, kai yra kur pasiskaityti apie vynus ax.gif
Aš taip pat mėgstu vyna. Mano mėgstamiausias Torres san valentino (baltas, p.s.) tongue.gif dieviško skonio, ir kaina visai patraukli. Tik dabar galvoju g.gif ar kartais jis ne prancūziškas vynas? g.gif
Atsakyti
Mielosios,gal galetum pasidalinti patirtimi,kokius vynus tenka naudoti virtuveje ruosiant ivairius patiekaius.
Tikiu,kad atsiliepsite,kokias rusis naudojate.
Atsakyti
dazniausiai sunaudoju gaminimui ta vyna, kuris neskaniai geresi tongue.gif
Kazkokio vyno specialiai gaminimui neieskau. Jei nusiperku koki nauja neragauta ir jis man nepatinka, drasiai sunaudoju padazams ar troskinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agmor @ 2008 12 30, 12:00)
dazniausiai sunaudoju gaminimui ta vyna, kuris neskaniai geresi  tongue.gif
Kazkokio vyno specialiai gaminimui neieskau. Jei nusiperku koki nauja neragauta ir jis man nepatinka, drasiai sunaudoju padazams ar troskinimui smile.gif

mes taip pat....ir dažniau raudoną tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 30 gruodžio 2008 - 12:58