Įkraunama...
Įkraunama...

Vynai

QUOTE(DianaV @ 2008 05 18, 12:58)
as buvau,bet trumpai gan,tai ne tiek  daug ir spejau isragaut,bet patikusiu buvo balti ispaniski du omblancs demay ir marinos baltas thumbup.gif  naujosios zelandijos baltas kuris aukso medaliu ivertintas is sauvignon blanc vynuoges ,argentinietiskas jelu torontes ir raudonu pietu afrikos cape haven pinotage thumbup.gif  bigsmile.gif

O as is naujo atradau skaniu roziniu ir putojanciu..aisku megavausi ir sampanu wink.gif
Stengiausi isragauti visus Gran Prix laimetojus, bet matyt man dar reikia lavinti skoni, nes tik keleta ju man buvo "so-so"....
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 05 19, 10:17)
O as is naujo atradau skaniu roziniu ir putojanciu..aisku megavausi ir sampanu wink.gif
Stengiausi isragauti visus Gran Prix laimetojus, bet matyt man dar reikia lavinti skoni, nes tik keleta ju man buvo "so-so"....

as tik viena sampa ragavau,nieko visai,nors esu ragavus kito gsmintojo,tai jei lyginant tas skanesnis,nei is vyno dienu ragautas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 05 18, 10:58)
Gal kuri buvote Vyno dienose? Papasakotumete, kiek ir kokiu ten vynu skaniu atradote?

Buvau vyno dienose... labai nudziugino, tai jog vyno vezeju ir vyno gerbeju kasmet vis daugeja...
Skaniu vynu mano manymu turi kiekvienas importuotojas, tik kai truksta ziniu pakankamai sunku atsirinkti... tikrai vyno dienose buvo gausu vienos ar kitos vyno salies perliuku...
Lenkiu galva pries Austriskas Wimmer Cerny (kazkaip panasiai rasosi), puikiai atgaivino Piper sampanas, suzvejo Argentinos Alamos ir dar daugybe kitu ...
Atsakyti
Patiko Diavolo Nero iš Sicilijos. Mačiau pirkti net kelis variantus Lietuvoje. Savitas, bet patiko. 4u.gif
Atsakyti
o man labai patinka chenet pusiau saldus baltas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amelle @ 2008 07 02, 21:37)
o man labai patinka chenet  pusiau saldus baltas  wub.gif

pritariu,man taip pat thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina R. @ 2008 07 26, 21:08)
pritariu,man taip pat thumbup.gif  thumbup.gif

skonio atzvilgiu lengvutis,ale limonadas,bet kokybes,tai nelabai ax.gif
Atsakyti
nesenai norfoje pirkau vyna..galvojau kaip prasisukt pigiau...ir matau vyna uz 5.99lt
paemiau ir nusipirkau....bet skonis nerealus...man ziauriai patiko...ir negaliu atsimint niekaip pavadinimo...zinau,kad jis is ispanijos..tad jei pirkciau vyna tai is ispanijos...wink.gif dazniausiai jie skaniausiai..bet aisq pusiau saldus raudoni:) sausi:) tad galima skayt nevisada kaina pasako uz kokybe.pigiausia pirkau ir skaniausias...o kazkada (senai labai)pirko kazkas is pazystamu vyna uz 45lt ir skonis buvo slikstus.atsiprasant vemiau kaip uz tevyne.brrr...o dar buvau bankete..buvo vynas (aukstuomenes banketas) viena rusis vyno buvo bjauraus skonio (baltas sausas,saldus) nemanau,kad pigus.o kitas buvo tos pacios firmos raudonas saldus skanus.buvau padaveja tai teko paragaut:D.... o kokiu saliu jums patinka vynai?
Atsakyti
Vienas iš skaniausių vynų man - žaliasis vynas (vinho verde), tačiau gauti jo galima tik Portugalijoje ir Ispanijoje verysad.gif Toks lengvas, sausas, natūraliai su burbuliukais wub.gif

Laabai mėgstu rožinį vyną, būtinai atšaldytą thumbup.gif Pavadinimų nelabai žinau, bet paskutinis atradimas - "Santa Rita", berods Čilės.

Apskritai pusiau sausi man patys pačiausi. Argentina, Čilė, Pietų Afrikos Respublika, Portugalija... Jei yra galimybė rinktis, tai nesirenku vyno iš Europos (nebent esu toje šalyje, kur gaminamas vynas), kažkaip norisi egzotikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 04, 22:27)
nesenai norfoje pirkau vyna..galvojau kaip prasisukt pigiau...ir matau vyna uz 5.99lt
paemiau ir nusipirkau....bet skonis nerealus...man ziauriai patiko...ir negaliu atsimint niekaip pavadinimo...zinau,kad jis is ispanijos..tad jei pirkciau vyna tai is ispanijos...wink.gif dazniausiai jie skaniausiai..bet aisq pusiau saldus raudoni:) sausi:) tad galima skayt nevisada kaina pasako uz kokybe.pigiausia pirkau ir skaniausias...o kazkada (senai labai)pirko kazkas is pazystamu vyna uz 45lt ir skonis buvo slikstus.atsiprasant vemiau kaip uz tevyne.brrr...o dar buvau bankete..buvo vynas (aukstuomenes banketas) viena rusis vyno buvo bjauraus skonio (baltas sausas,saldus) nemanau,kad pigus.o  kitas buvo tos pacios firmos raudonas saldus skanus.buvau padaveja tai teko paragaut:D.... o kokiu saliu jums patinka vynai?

na jeigu vemei nuo to vyno, tai gal buvo kiekis perdidelis to vyno isgertas... mirksiukas.gif
labai svarbu kaip ta vyna geri, kokios nuotaikos ir prie kokio maisto derini... manau jeigu butum gerusi ta vyna prie kokios nors mesytes, jis tikrai pasirodytu kitoks.
o del VIP banketu tu klysti, nes ten irgi visi taupo pinigus... labai retai tokiuose renginiuose kas nors renka brangu vyna, max iki 20 lt.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 05, 23:15)
Vienas iš skaniausių vynų man - žaliasis vynas (vinho verde), tačiau gauti jo galima tik Portugalijoje ir Ispanijoje verysad.gif Toks lengvas, sausas, natūraliai su burbuliukais wub.gif

Laabai mėgstu rožinį vyną, būtinai atšaldytą thumbup.gif Pavadinimų nelabai žinau, bet paskutinis atradimas - "Santa Rita", berods Čilės.

Apskritai pusiau sausi man patys pačiausi. Argentina, Čilė, Pietų Afrikos Respublika, Portugalija... Jei yra galimybė rinktis, tai nesirenku vyno iš Europos (nebent esu toje šalyje, kur gaminamas vynas), kažkaip norisi egzotikos biggrin.gif

Vino verdes Vilniuje tikrai gali isigyti, tik nezinau kaip su kt. miestais.
Rozinis vynas tikrai puikus pasirinkimas, jis puikiai atgaivina ir tinka prie siek tiek sunkesniu patiekalu nei balti...
na o naujojo pasaulio vynai Lietuvoja jau neegzotika, musu visuomenei patinka aiskus, lengvai suprantami vynai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 08 rugpjūčio 2008 - 21:10
Kur Vilniuje galima būtų rasti gero kiniško slyvų vyno? Esu jį degustavusi "Kinijoj" priešais "VCUP" - skonis, aromatas fantastiškas, nesu ragavusi tokio vyno gyvenime bigsmile.gif , bet niekur, net specializuotose vynų parduotuvėse nepavyksta rasti nieko panašaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 09, 20:28)
Kur Vilniuje galima būtų rasti gero kiniško slyvų vyno? Esu jį degustavusi "Kinijoj" priešais "VCUP" - skonis, aromatas fantastiškas, nesu ragavusi tokio vyno gyvenime  bigsmile.gif , bet niekur, net specializuotose vynų parduotuvėse nepavyksta rasti nieko panašaus  g.gif

Gal galetu buti kokiuose vyno namuose, specialiuose vyno baruose (vyninese). Pastebejau, kad ne karta jau prase zmones.
Paciai kol kas labiausiai patiko Ciles carmenere ir merlot. Labai nepatiko argentinos ragautas malbec vynas, nu per astrus man toks brrr. Is ispanisku, kelis geriau, tai nesuzavejo manes.
Atsakyti