QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 04, 22:27)
nesenai norfoje pirkau vyna..galvojau kaip prasisukt pigiau...ir matau vyna uz 5.99lt
paemiau ir nusipirkau....bet skonis nerealus...man ziauriai patiko...ir negaliu atsimint niekaip pavadinimo...zinau,kad jis is ispanijos..tad jei pirkciau vyna tai is ispanijos...
dazniausiai jie skaniausiai..bet aisq pusiau saldus raudoni:) sausi:) tad galima skayt nevisada kaina pasako uz kokybe.pigiausia pirkau ir skaniausias...o kazkada (senai labai)pirko kazkas is pazystamu vyna uz 45lt ir skonis buvo slikstus.atsiprasant vemiau kaip uz tevyne.brrr...o dar buvau bankete..buvo vynas (aukstuomenes banketas) viena rusis vyno buvo bjauraus skonio (baltas sausas,saldus) nemanau,kad pigus.o kitas buvo tos pacios firmos raudonas saldus skanus.buvau padaveja tai teko paragaut:D.... o kokiu saliu jums patinka vynai?
na jeigu vemei nuo to vyno, tai gal buvo kiekis perdidelis to vyno isgertas...
labai svarbu kaip ta vyna geri, kokios nuotaikos ir prie kokio maisto derini... manau jeigu butum gerusi ta vyna prie kokios nors mesytes, jis tikrai pasirodytu kitoks.
o del VIP banketu tu klysti, nes ten irgi visi taupo pinigus... labai retai tokiuose renginiuose kas nors renka brangu vyna, max iki 20 lt.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 05, 23:15)
Vienas iš skaniausių vynų man - žaliasis vynas (vinho verde), tačiau gauti jo galima tik Portugalijoje ir Ispanijoje
Toks lengvas, sausas, natūraliai su burbuliukais
Laabai mėgstu rožinį vyną, būtinai atšaldytą
Pavadinimų nelabai žinau, bet paskutinis atradimas - "Santa Rita", berods Čilės.
Apskritai pusiau sausi man patys pačiausi. Argentina, Čilė, Pietų Afrikos Respublika, Portugalija... Jei yra galimybė rinktis, tai nesirenku vyno iš Europos (nebent esu toje šalyje, kur gaminamas vynas), kažkaip norisi egzotikos
Vino verdes Vilniuje tikrai gali isigyti, tik nezinau kaip su kt. miestais.
Rozinis vynas tikrai puikus pasirinkimas, jis puikiai atgaivina ir tinka prie siek tiek sunkesniu patiekalu nei balti...
na o naujojo pasaulio vynai Lietuvoja jau neegzotika, musu visuomenei patinka aiskus, lengvai suprantami vynai.