Įkraunama...
Įkraunama...

"Zefyriukų" suknelė, neriame kartu

Sekmes merope87 4u.gif Butinai pasirodykit, kaip jums sekasi.

O as dar vis nuotrauku negavau, tai negaliu parodyt rezultato verysad.gif
Atsakyti
Tik vis neapsisprendžiu, kaip daryti viršutinę suknelės dalį - ar apnuoginti pečius ir palikti atvirą nugarą, ar daryti standartiškai kaip didžioji dalis suknelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(merope87 @ 2011 09 08, 15:07)
Tik vis neapsisprendžiu, kaip daryti viršutinę suknelės dalį - ar apnuoginti pečius ir palikti atvirą nugarą, ar daryti standartiškai kaip didžioji dalis suknelių  g.gif

O kokiai progai suknele? Man tai labai grazu uzdaras priekis ir atvira nugara sukneliu, jei aisku yra tinkama proga ir tinkama figura, tai as uz apnuoginta nugara wub.gif
Atsakyti
Suknutę neriu vestuvėms. Sau ax.gif
Laiko turiu iki kietų metų vasaros. Vakar lyg ir apsistojau prie man asmeniškai sudėtingesnio varianto - atviros nugaros, vadinasi šešiakampių rašteliu viršutinę suknutės dalį nersiu pilnai. Tiksliau bandysiu smile.gif

Beje, pilnas šešiakampis su MAXI siūlais gavosi 12 cm pločio (per plačiausią dalį), arba 11 cm per siauresnę. Čia jau išplovus.

Iš 100 g. siūlų gavosi gal 15 šešiakampiukų, bet kadangi jie nedidukai, tai ir darbelio bus kiek daugiau.

Bet kol kas NEI KIEK nepanikuoju, nes esu pagavusi azartą wub.gif
Atsakyti
Nors tykoka čia, bet galbūt kas nors atsakys man į šį klausimą 4u.gif

Planuoju suknutę daryti su juostele per kaklą - na be petnešėlių. Tačiau dabar galvoju - reikia kažkokį užsegimą daryti... Nes abejoju ar užsimautų per galvą... g.gif
Dar vienas pamąstymas - nugara bus atvira, suknutė gana aptempta - tačiau niekur nepastebėja, kad būtų kalbama apie kažkokius užsegimus, užtrauktukus ar pan. Ar pas Jus suknutės gaunasi gana tampomos ir tokių dalykėlių neriekia? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merope87: 12 rugsėjo 2011 - 13:53
QUOTE(merope87 @ 2011 09 12, 14:53)
Nors tykoka čia, bet galbūt kas nors atsakys man į šį klausimą  4u.gif

Planuoju suknutę daryti su juostele per kaklą - na be petnešėlių. Tačiau dabar galvoju - reikia kažkokį užsegimą daryti... Nes abejoju ar užsimautų per galvą...  g.gif
Dar vienas pamąstymas - nugara bus atvira, suknutė gana aptempta - tačiau niekur nepastebėja, kad būtų kalbama apie kažkokius užsegimus, užtrauktukus ar pan. Ar pas Jus suknutės gaunasi gana tampomos ir tokių dalykėlių neriekia?  blush2.gif  4u.gif

Mano suknutė su užtrauktuku per šoną. Nuotraukytė puslapis prieš.
Sėkmės darbe.
Atsakyti
kaip čia tylu... g.gif

aš va jau daugiau nei įpusėjau su suknute - jau nunėriau iki kelių, tačiau be jokios apdailos. Kol kas dygsniuoju tik - maža kas rolleyes.gif

Stengsiuos kurią dieną nufotografuoti ir įkelti čia nuorodėlę smile.gif

Beje, turiu klausimą visoms, kurios nėrė ilgąjį suknutės variantą - ar nuo svorio suknutė nutįsta į apačią? g.gif

Be to, išplovus šešiakampiuką kiekvienas šiek tiek, bet susitraukia. O ką daryti su apatine dalimi, kuri neriama ratuku ir tiesiai ant sunkutės? g.gif O galbut tas susitraukimas bus nežymus ir nereikia dėl to jaudintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merope87: 10 lapkričio 2011 - 11:36
QUOTE(merope87 @ 2011 11 10, 12:34)
kaip čia tylu...  g.gif

kokia tu saunuole! Man tai geda..pradejau sita suknute, bet kadangi dabar saltasis sezonas-tai ji padeta maiselyje laukia kad prisesiu ja pabaigti unsure.gif
Atsakyti
Aš tiesą pasakius net nežinau, kodėl dabar ją neriu... biggrin.gif
maža kas... iki liepos dar toloka ( nestuke.gif ir t.t.).

turiu daugybę planų megzti žiemines suknutes, tačiau nesinori pradėt kelių darbų vienu metu, nes galiausiai gaunasi taip, kad visi nugula į maišelius doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
žiema už lango, tai ir suknutės dingo..? blink.gif

Atsakyti
praeita vasara nusineriau tokia sukknute smile.gif

My Webpage
Atsakyti
Oho,koks puosnus variantas bigsmile.gif thumbup.gif

As irgi ruosiuosi vasarai ''zefyrine'' nusinerti,radau man tinkama sios sukneles varianta.
Atsakyti