Įkraunama...
Įkraunama...

"Zefyriukų" suknelė, neriame kartu

Ramu - operatyviai cia suradai kaip ta apacia 'damusti' ir fainai,kad nepatingejai pasidalinti su mumis.

Niuma- jau persigalvojau, kazkaip persiskaiciau dar kart visa tema ir supratau kad nenoriu investuoti tiek laiko i suknele ir paskui jos nenesioti, taip kad jusu visu patarimu - ieskosiu tuos filati siulu.

Ziuresim kaip cia man seksis. Jauciu iki ziemos tureciau pabaigti ja biggrin.gif
Atsakyti
Antras pasijonio variantas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tai kur visos dingusios? Leiskite pasigrozeti kaip gavosi jums sios suknutes.. jau tokia ji man faina wub.gif
Atsakyti
Sveikos, na mes savo svente jau atbuvom. Dabar laukiu nuotraukyciu. Tureciau kita savaite gauti, tuomet pasirodysiu savo suknele wink.gif Tiesa, labai nevykusia medziaga pasuknelei pasirinkau, tai prisikankinau, nes nuolat kilo. Reikes pakeisti i silka matyt.
O kaip kitoms sekasi?
Atsakyti
Oi kaip laukiu nuotraukyciu wub.gif
As tai daejau iki rankoviu - tiksliau viso to reikalo pazastu isemimo ir bla bla bla..ir sustojau. Jei nesunku butu- gal gali pafotografuoti kaip ten sudeliojai ta pazastine rankovine sukneles daly..Mistika man ten tokia, kad oi oi oi.. doh.gif
Atsakyti
As dariau be rankoviu ir kakla didesni, o ne laiveli.
Va siuos motyvus "kuriau" (jei labai reikes, galesiu pabandyt perpiest, ka ten prineriau)
user posted image

O rankoviu iskirptes padariau labai paprastai - kartojau motyvus po pazastim 2, 2a ar 4, 4a - dabar tiksliai nepamenu g.gif Paziurekit, gal jus kai dabar darot, tai suprasit is karto. Jei ne, paziuresiu idemiau tuomet...
user posted image

Ir dar liko ngarineje dalyje tokie mazuciai trikampeliai tusti, tai as juos irgi is galvos neriau, bet ne atskirus motyvus, o prie susiutu motyvu is kart prinerinejau (pradejau nuo to smailaus galiuko.
user posted image

Tikiuosi, padejau kazkuo ax.gif
Atsakyti
Ramu super! Vis kazkiek aiskiau darosi ziurint i tavo sunkute. Nes man cia toks galvosukis kad oj oj oj doh.gif Bet manau, kad vistiek reikes kazkiek dar galva palauzyti, nes as noriu su rankovemis, vistiek jau ruduo ateina. Tikriausiai susilaukei daug pagyru su tokiu groziu pasirodant viesumoje. Gerai, sazine pradejo griauzti - einu panersiu truputi tongue.gif
Atsakyti
Carolina, as vakar kazkaip vakare pagalvojau, kad mano rankoves jums turbut nelabai tiks. As dariau jas didesnes, nes be rankoviu pas mane. Jums reiketu gal su dvynuke85 pasitart - ji su rankovem daro. Arba meskit cia foto, kur jums nesigauna - bandysim padet mirksiukas.gif Daugiau galvu geriau nei viena.
Atsakyti
senai pažadėta nuotraukėlė,tik tokią gavau smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Super atrodo suknute 4u.gif
O spalva wub.gif
Atsakyti
Aha...rimtai kaip gerai atrodo!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos Supermamos ax.gif

pradėjau ir aš nerti Zefyriukų suknutę. Baltą, ilgą.

Neriu iš MAXI siūlų. Kol kas neriu tik šešiakampiukus (jų jau turiu 9i-is).
Kadangi kaip supratau, viršutinė suknutės dalis yra iš nepilnų šešiakampių, o apatinė - iš pilnų (viena eile daugiau), tai kol kas jų nejungiu smile.gif

4u.gif
Atsakyti