Įkraunama...
Įkraunama...

"Zefyriukų" suknelė, neriame kartu

mini zefiriuke, neriau is lininio siulo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 07 19, 13:27)
mini zefiriuke, neriau is lininio siulo

Na labai jau daili suknute mazai princesei wub.gif
Atsakyti
Sveikos, na kaip jums sekasi darbuotis? Kazkaip tylu cia... Pasirodykit, kaip sekasi mirksiukas.gif As pagaliau pabaigiau virsutiniaja dali. Liko tik apnerti krastelius. Prisikankinau su sonais, bet kai sugalvojau, kaip ta motyva padaryt, tai labai super gavosi. O ir pazastys labai graziai isejo, aciu dievui, nes jau buvau vilti praradus. Apacia kiek liudniau nert - labai atsibosta, labai jau ilgos eiles. Neriu apvaliai. Reikia butinai iki antradienio man pabaigt, tai vat nezinau, kaip cia speti g.gif
Sonuose dariau sesaikampius, tik apacioje ir virsuje mazinau motyva ir siaurinau i virsu. Nemoku paaiskint, bet gal cia geriau matysis. Jei kam akualu, galesiu papiest kita savaite.
Va cia mano sonai (apvedziau tas siaurintas vietas).
user posted image

Atsakyti
Eina sau, kaip grazu 4u.gif Kada nors ir as ja bandysiu nusinerti ax.gif O kol kas tikk stebiu, geriuosi ir... mintimis neriu kartu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Pradžioj temos minėjau, kad gaminuos sijonuką, bes schemą keičiausi pagal save, tik vieną motyvą ėmiau. Žadėjau pasirodyt rezultatą. Planuoju su tamisia mėlynu pasijoniu nešiot, o šitas tik dėl to, kad geriau raštas matytųsi:

user posted image

Tikresnė spalva ir liemuo iš arčiau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(niuma @ 2011 07 28, 23:52)
Sveikos smile.gif
Pradžioj temos minėjau, kad gaminuos sijonuką, bes schemą keičiausi pagal save, tik vieną motyvą ėmiau. Žadėjau pasirodyt rezultatą. Planuoju su tamisia mėlynu pasijoniu nešiot, o šitas tik dėl to, kad geriau raštas matytųsi:

user posted image

Tikresnė spalva ir liemuo iš arčiau:
user posted image

Niuma, labai grazus elegantiskas sijonukas 4u.gif

Jus man papasakokit, prasau, kaip tu paskutiniu eiliu kukuruziukus daret? Jau galvojau sianakt pabaigsiun suknele, bet matyt nuo bemiegiu naktu nebeisnesa galva, kaip ta apacia padaryt, kad burbuliukai kabetu atskirai po viena doh.gif Dekui 4u.gif
Atsakyti
nu jo..tie atskiri burbuliukai apacioje ir ant rankoviu labai daug grozio prideda! Isimylejau sita suknele. Merginos, galvoju kad reiktu is MAXI siulu gal nerti bandyti - ar nekoks pasirinkimas - kaip manot? ir kiek tu siuliuku pirkt reiktu..
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 07 29, 12:17)
nu jo..tie atskiri burbuliukai apacioje ir ant rankoviu labai daug grozio prideda! Isimylejau sita suknele. Merginos, galvoju kad reiktu is MAXI siulu gal nerti bandyti - ar nekoks pasirinkimas - kaip manot? ir kiek tu siuliuku pirkt reiktu..

As mezgu be rankoviu, tai mano apie 500 g svers. Na kai apsirengi, tai jauciasi svoris smile.gif Man asmeniskai MAXI siek tiek kietoki atrodo. Nors dar ir nuo spalvos priklauso.
Atsakyti
reikes ir man situ filati siulu ieskoti, nes salia namu parduotuveleje tik maxi maciusi esu. Savaitgaly ciuosiu siuliuku pasiieskoti - nagai jau niezti pradeti! biggrin.gif
Atsakyti
Beieskodama rusaiciu temoje kaip tuos apatinius kukuruziukus padaryt atskirus, va dar kokiu motyvu radau. Gal kam pravers.
user posted image
user posted image

kaklas
user posted image

Atsakyti
Na va, radau kaip ta apacia daryt aprasyma rusu kalba - aciu niumai uz patarima, kur ieskot 4u.gif

Prasom, gaudykit nuoroda
http://magiya.com.ua...f=41&t=397//url
Так как у нас 5 воздушных петель из средней петли вывязываем столбики с общим основанием и общей вершиной.
Т.е. вяжем 3 воздушки. От третьей воздушки вывязываем 4 воздушки (это подъем для столбиков)
и в 3-тью петлю вывязваем 4,5,6... столбиков с 2 накидами с общей вершиной (кол-во столбиков зависит от того,
какую пышность шишечке вы хотите придать). Затем соединительнм столбиком нужно сцепить у основания шишечку
(проделывается эта процедура сзади работы)
user posted image user posted image user posted image

Затем вяжем 2 воздушные петли и вывязываем столбик без накида в основание нижней шишечки (тоже сзади работы)
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carolina212 @ 2011 07 29, 12:17)
Merginos, galvoju kad reiktu is MAXI siulu gal nerti bandyti - ar nekoks pasirinkimas - kaip manot? ir kiek tu siuliuku pirkt reiktu..

Man Maxiai per kieti, nemyliu jų.
Sijonuką iš Lily nėriau (50 g - 225 m).
Atsakyti