Kaip smagu, kad tiek jūsų užkibo ant tos suknutės. Kad taip anksčiau ir man smagiau nert butų buvę. Nesenai baigiau ją, dabar iškeliavus pas siuvėją - pamušalas siuvamas.
Pasigirsiu kada, turiu kažkur nuotraukėlę patiestam variante.
Jei reik kokios pagalbos kam, bandyčiau padėt
Visoms sėkmės darbe.
Sveikos, na kaip sekasi nerti?
As visgi eigoje sumasciau, kad kakla darysiu ne laiveli, o gilesne iskirpte ir nedarysiu rankovyciu. Bent jau kol kas. O po to, jei kils poreikis, nunersiu rankoves papildomai. Prieki jau bevei kapdariau, tik dar niekaip nesugalvoju, kaip ten virsuje tas petneseles padaryt pagal ta sesiakampio rasciuka
Na ir sonai dar man su klaustuku. Bet cia jau jauciu reikes sugalvoti, kaip ten juos pora cm papltainti, kai nugara baigsiu ir pabandysiu susiuti kartu.
O gal jau kuri apacia pradejote nerti? vis galvoju, ar cia ratu nerti, ar prieki ir nugara atskirai ir susiuti sonus po to Kaip darysit/ darot?
Papildyta:
Tiesa, dekui, dvynuke85, uz vaizdine medziaga apie detaliu susiuvima - labai graziai iseina
As visgi eigoje sumasciau, kad kakla darysiu ne laiveli, o gilesne iskirpte ir nedarysiu rankovyciu. Bent jau kol kas. O po to, jei kils poreikis, nunersiu rankoves papildomai. Prieki jau bevei kapdariau, tik dar niekaip nesugalvoju, kaip ten virsuje tas petneseles padaryt pagal ta sesiakampio rasciuka
Na ir sonai dar man su klaustuku. Bet cia jau jauciu reikes sugalvoti, kaip ten juos pora cm papltainti, kai nugara baigsiu ir pabandysiu susiuti kartu.
O gal jau kuri apacia pradejote nerti? vis galvoju, ar cia ratu nerti, ar prieki ir nugara atskirai ir susiuti sonus po to Kaip darysit/ darot?
Papildyta:
Tiesa, dekui, dvynuke85, uz vaizdine medziaga apie detaliu susiuvima - labai graziai iseina
QUOTE(ramu @ 2011 07 11, 09:51)
*O gal jau kuri apacia pradejote nerti? vis galvoju, ar cia ratu nerti, ar prieki ir nugara atskirai ir susiuti sonus po to Kaip darysit/ darot?
*Tiesa, dekui, dvynuke85, uz vaizdine medziaga apie detaliu susiuvima - labai graziai iseina
*Tiesa, dekui, dvynuke85, uz vaizdine medziaga apie detaliu susiuvima - labai graziai iseina
*as visgi tikriausiai ratu nersiu,manau sitoj suknutej jau uzteks susiuvimu na bet bus matyt,nebent ten kazkas nekaip issiskaiciuos ar pan.
*ner uz ka,kad tik gelbetu
del paplatinimu tai padarysi sonus paimk ir pavaryk kelias eilutes paprasciausiai stulpelis,kelios akutes,pumpuriukas,kelios akutes,stulpelis,tikrai ten nesimatys.
Pirmą syki bandau pasirodyt savo mezginį, tik dar negalutiniam variante, o gulimam ir be pamušalo. Jūsų teismui
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Labai jau norėtusi pamatyti suknutę ir galutiniame variante. Dabar ji jau nerealiai atrodo, o tai kaip tada ant modeliuko žiūrėtusi... Superinė.
Pasidalinkite paslaptim - kokie siūliukai ir kiek sunaudojote?
Pasidalinkite paslaptim - kokie siūliukai ir kiek sunaudojote?
QUOTE(močiuttė @ 2011 07 12, 23:23)
Pirmą syki bandau pasirodyt savo mezginį, tik dar negalutiniam variante, o gulimam ir be pamušalo. Jūsų teismui
Labai grazi suknyte. O splava kokia
Tikrai labai smalsu ant modeliuko pamatyt Smagioms jums ir jusu dukrai sventes
O as jau antra vakara suku galva del tu soniniu trikampiukiu ir niekaip man nieko doro nesigauna Tas motyvas is vabalytes ikeltos nuorodos ne per kur netinka. Jau trecia motyva bandau visaip ir nesamones kazkokios iseina
Va tokio vat motyvo reiketu (arba is dvieju trikampeliu).
Gal kas turit kokiu minciu?
QUOTE(močiuttė @ 2011 07 13, 19:42)
Siuliukai filetta, online firmos. sumezgiau 5 kamuoliukus, šešto dar kelis metrus. Galutinį variantą pažadu parodyti tik rugpjūčio vidury, po didžiosios šventės
Lyg ir turiu Filetos likučių. Einu pabandysiu viena geliuką nuraityti
QUOTE(ramu @ 2011 07 14, 07:17)
Labai grazi suknyte. O splava kokia
O as jau antra vakara suku galva del tu soniniu trikampiukiu ir niekaip man nieko doro nesigauna Tas motyvas is vabalytes ikeltos nuorodos ne per kur netinka. Jau trecia motyva bandau visaip ir nesamones kazkokios iseina
vat tas motyvas ir man ne perkui netiko ir taip as ji ten ir anaip kol galiausiai paemiau ir burbuliukais apneriau vis i vidu
QUOTE(močiuttė @ 2011 07 14, 10:00)
Ačiu mergaitės
Ramu, yra ką pamastyt tikrai. Man tik tokia mintis, gal ir ne į temą. Kitaip jungt tuos motyvus, tada tiesiog pasikeičia išmatavimai, gal netyčia labiau tiktų.
Pažiūrėkit į mano nuotrauką, pas mane kitaip jungta
Ramu, yra ką pamastyt tikrai. Man tik tokia mintis, gal ir ne į temą. Kitaip jungt tuos motyvus, tada tiesiog pasikeičia išmatavimai, gal netyčia labiau tiktų.
Pažiūrėkit į mano nuotrauką, pas mane kitaip jungta
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 14, 19:06)
vat tas motyvas ir man ne perkui netiko ir taip as ji ten ir anaip kol galiausiai paemiau ir burbuliukais apneriau vis i vidu
Dekui, bandysiu dar sianakt padeliot kaip nors kitaip
Dar pradejau siandien toki alia trikampi nert. Gal kazkas gausis.
Na bet kokiu atveju, pasipasakosiu ryt-poryt, kaip ten man iseis