Neriu iš Maxi. Vienas motyvas 18 cm išeina, bet kai išsiskalbs ir pasitampys gal bus plačiau. Niekada nesu nėrus iš maxi siūlų.
QUOTE(NEINE @ 2011 07 05, 08:48)
Neriu iš Maxi. Vienas motyvas 18 cm išeina, bet kai išsiskalbs ir pasitampys gal bus plačiau. Niekada nesu nėrus iš maxi siūlų.
Oi neapsigaukit, Maxi traukiasi. Siulyciau isplaut ir tik tada jungt, kad nebutu i mazaja puse suknute.
QUOTE(NEINE @ 2011 07 05, 08:48)
Oho koks didelis motyvas O kuriuo numeriuku neriat? Mano 13 cm motyvai. Baigiu kakla nugarines puses. Bandziau savo skalbti motyva, tai lyg ir nieko jam neatsitiko.
Niu kažkaip negalvojau, kad didelis motyvas, nes rusų forume kai skaičiau tai daug kam toks gavosi. Neriu 1,5 nr, bet neriu tai laisvai.
jausciausi kalta jeigu lindeciau pogrindyje ir nesirodyciau ka jau seniai krapstau,tik as labai letai,nelabai eina paskubet su dviem mazgiais namie ir dar darba turint,o taip noretusi uznaktavot su kabliuku rankose lopau sonines skyles ir rankogalius detales sonam dapildyt visai man netiko rankovem siaip sau is bedos.
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 05, 21:36)
is kokiu siulu neriat toks kaip ir blizgesys yra ar ne is kaip siunat tas detales, nes vien man tas susiuvimas ir stabo
QUOTE(ingauk @ 2011 07 05, 22:36)
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 05, 21:36)
is kokiu siulu neriat toks kaip ir blizgesys yra ar ne is kaip siunat tas detales, nes vien man tas susiuvimas ir stabo
neriu is lang golf aha,jie tokie lyg truputuka su blisgesiuku 100% medvilne.del to siuvimo tai kabinu isorinius akutes siulus tada takutis gaunasi.nezinau ar supratau,tuoj maze paguldysiu nufotkinsiu kaip kabinu
na va gal aiskiau bus kas ir kaip
QUOTE(NEINE @ 2011 07 05, 19:06)
Niu kažkaip negalvojau, kad didelis motyvas, nes rusų forume kai skaičiau tai daug kam toks gavosi. Neriu 1,5 nr, bet neriu tai laisvai.
O gal galit foto imest, labi idomu butu pamatyt. As jau matau, kad mano per mazas motyvas - truksta poros cm.
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 05, 22:55)
neriu is lang golf aha,jie tokie lyg truputuka su blisgesiuku 100% medvilne.del to siuvimo tai kabinu isorinius akutes siulus tada takutis gaunasi.nezinau ar supratau,tuoj maze paguldysiu nufotkinsiu kaip kabinu
Labai graziai atrodo O koks jusu motyvo plotis? Ir kaip jus tuos pumpurelius darot?
QUOTE(ramu @ 2011 07 05, 23:28)
O gal galit foto imest, labi idomu butu pamatyt. As jau matau, kad mano per mazas motyvas - truksta poros cm.
Labai graziai atrodo O koks jusu motyvo plotis? Ir kaip jus tuos pumpurelius darot?
nuo virsunes iki virsunes 16cm,nuo vienos sieneles iki kitos 14.5cm.neriu 2nr.
tuos burbuliukus darau taip: padarau uzmetima,uzkabinu is apacios tarsi ji noredama isnert,bet jo neisneriu ir vel padarau uzmetima ir kiek nori kartu taip,tada per viska istrauki ir vsio.man asmeniskai tie burbuliukai kaip schemoje pasirode nepatogus,issivaizduokit i stala atremta alkune,manau labai greitai prades trinti tas burbuliukas,todel dariau tokius pumpuriukus
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 07 05, 23:54)
nuo virsunes iki virsunes 16cm,nuo vienos sieneles iki kitos 14.5cm.neriu 2nr.
tuos burbuliukus darau taip: padarau uzmetima,uzkabinu is apacios tarsi ji noredama isnert,bet jo neisneriu ir vel padarau uzmetima ir kiek nori kartu taip,tada per viska istrauki ir vsio.man asmeniskai tie burbuliukai kaip schemoje pasirode nepatogus,issivaizduokit i stala atremta alkune,manau labai greitai prades trinti tas burbuliukas,todel dariau tokius pumpuriukus
Man sitie jusu pumpureliai irgi labai mieli atrodo. Ir apskritai labai kruopsciai neriat
Bet kad jau pradejau tuos "popcorn stich" daryt, tai jau ir pabaigsiu.
Kaip cia man tuos motyvus padidnit? Nesinori labai laisvai nerti, tada issitampys labai
Tiesa, va cia yra filmukas, kaip juos daryti isvirkstineje puseje, jei kam aktualu.
http://www.youtube.c...p;v=Tg58yUidv5M
QUOTE(ramu @ 2011 07 06, 00:05)
*Man sitie jusu pumpureliai irgi labai mieli atrodo. Ir apskritai labai kruopsciai neriat
*Bet kad jau pradejau tuos "popcorn stich" daryt, tai jau ir pabaigsiu.
Kaip cia man tuos motyvus padidnit? Nesinori labai laisvai nerti, tada issitampys labai
*Bet kad jau pradejau tuos "popcorn stich" daryt, tai jau ir pabaigsiu.
*dekui
*o jeigu paimtum ir pakartotum paskutine eilute dar ratuka,manau nesugadintu vaizdo
tie burbuliukai kur as darau vadinasi puff stich,ten kur idejai nuoroda pirmas klipukas