simba3, 27 Bir 2013 - 18:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
simba3, 27 Bir 2013 - 18:43, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Kaip suprantu baltymai 1-3-5 valgymai ( tai g,b zuvis, vistiena, jautiena, kiausiniai, gal dar kruopos naturalios?
) 2-4 valgymai vaisiai.
simba3, 28 Bir 2013 - 09:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
simba3, 28 Bir 2013 - 09:15, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
šneider, laikaisi šios dietos?
šneider, 28 Bir 2013 - 09:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
šneider, 28 Bir 2013 - 09:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Jau nebe. Nors jos rekomenduojama laikytis tik 10 dienų ir vieną - du kartus per metus, bet aš truputi ja papiktnadžiauvau, ir labai pradėjo skaudėti inkstus nuo per didelio baltimų kiekio.
Tai tiesiog pakeičiau maitinimosi įpročius, atsisakiusi kai kurių produktų, bet baltymai nėra vyraujanti maisto grupė kurią valgau.
šneider, 28 Bir 2013 - 09:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
šneider, 28 Bir 2013 - 09:36, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Buvau numeturi beveik 10 kg. per kokius puse metų (laikiausi gal du ar tris kursus dietos), bet per žiemą, o ir dėl sugrįžimo po vaiko auginimo atostogų į darbą (sėdimą), priaugau 6 kg. Dabar jau antras mėnuo kaip susitvarkiau mitybą, ir esu pametusi tuos priaugtus kg.
Kai pradėjau laikytis svėriau truputi daugiau nei 80![]()
simba3, 28 Bir 2013 - 09:41, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
simba3, 28 Bir 2013 - 09:41, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Tai mano dabartinis svoris toks.
Esu pakankamai auksta, tai labai jau svoris taip ir nesimato, bet... jauciuos blogai
![]()
O kaip tu "susitvarkei" mityba? Ir per 2 men numetei 6 kg?? Ar sportuoji? As tai tingine
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ
__AUTHOR__ paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ