Mano vyras tai palaiko tik vienoj kūno vietoj kad kristu svoris - ant pilvuko. Man po gimdymų jis ir taip jau negražus likęs, o dar tas lašinukas kitos kūno vietos jam patinka tokios, kokios yra
Pilvas ir man didžiausia bėda Ir net neįsivaizduoju kaip jo atsikratyti
Jaučiu baisiausia, kai ne tik lašinukas yra, o ir oda ištempta, lašinį tai kaip nors, o va odą, be chirurgo nebesutrauksi
Po trečios dienos -300 g
Dėl odos, tai man labai padėjo masažai ir įvairios procedūros odai sustangrinti. Aišku, reikia ir svorio numesti ir sportuoti
Dėl odos, tai man labai padėjo masažai ir įvairios procedūros odai sustangrinti. Aišku, reikia ir svorio numesti ir sportuoti
Trečia diena: pusryčiams 2 kiaušiniai, jaučiuosi kaip per niekad nesibaigiančias velykas, ryt turbūt pusryčiausiu liesa varške.
Po vakar -500 g.
Realiai tai man per dieną net daugoka maisto, tai vaisių porcijas per pus mažinu, bet vakare kadangi einu gulti labai vėlai, tai žiauriai valgyti norisi
Po vakar -500 g.
Realiai tai man per dieną net daugoka maisto, tai vaisių porcijas per pus mažinu, bet vakare kadangi einu gulti labai vėlai, tai žiauriai valgyti norisi
Aš stengiuos,kad meniu būtų įvairus, šiandien vietoj varškės vakare bus pasukos. Šiaip valgau vištieną, žuvį ar liesą kiaulieną (išpjovą), rytais kiaušinius. Vaisius du kartus, vieną kartą kokias nors daržoves, kasdien kitokias. Kitaip jaučiu neištempčiau 10 dienų
Na va, dietinusi ketvirtą dieną, kadangi pirmą dieną nebuvau pasisvėrusi, tai galiu pasakyti kiek nukti per kitas dvi: 1,2 kg. Norėčiau 10 dieną būti numeturi 4, bet manau nepavyks Šiandien su kolektyvu darbi į piceriją einame, tai bijau kad neatsilaikysiu prieš kokį nors picos gabalėlį
Man po ketvirtos dienos -700 g, viso jau -2,8 kg Šiandien penkta diena. Savaitgalį bus laaaabaiiii sunku atsilaikyt prieš visokias pagundas
Pusė dietos laiko prasilaikyta. Po penktos dienos -500 g. Viso 3,2 kg Kolkas sekasi visai neblogai
Kaip matau,tai čia viena su savim bendrauju Po šeštos dienos dar -600 g
Po septintos dienos šioks toks nusivylimas... +600 g Nors nieko kito nevalgiau, laikaus toliau
Šaunuolė kad laikaisi vis dar
Penktadienio vakarėlį su kolegom išlikau ištikima dietai, ne neskaitant pora bokalų alaus bet šeštadienį žiauriai nuklydau tai net nesisvėriau. Kažin ar pavyks man tas dešimt dienų išsilaikyti, ne tai kad kito maisto norisi, bet kad būna tokių situacijų, kad nėra pasirinkimo.
Penktadienio vakarėlį su kolegom išlikau ištikima dietai, ne neskaitant pora bokalų alaus bet šeštadienį žiauriai nuklydau tai net nesisvėriau. Kažin ar pavyks man tas dešimt dienų išsilaikyti, ne tai kad kito maisto norisi, bet kad būna tokių situacijų, kad nėra pasirinkimo.