Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminų ir baltymų dieta

Mano vyras tai palaiko tik vienoj kūno vietoj kad kristu svoris - ant pilvuko. Man po gimdymų jis ir taip jau negražus likęs, o dar tas lašinukas blush2.gif kitos kūno vietos jam patinka tokios, kokios yra smile.gif
Atsakyti
Pilvas ir man didžiausia bėda doh.gif Ir net neįsivaizduoju kaip jo atsikratyti unsure.gif
Atsakyti
Jaučiu baisiausia, kai ne tik lašinukas yra, o ir oda ištempta, lašinį tai kaip nors, o va odą, be chirurgo nebesutrauksi sad.gif
Atsakyti
Po trečios dienos -300 g smile.gif

Dėl odos, tai man labai padėjo masažai ir įvairios procedūros odai sustangrinti. Aišku, reikia ir svorio numesti ir sportuoti doh.gif
Atsakyti
Trečia diena: pusryčiams 2 kiaušiniai, jaučiuosi kaip per niekad nesibaigiančias velykas, ryt turbūt pusryčiausiu liesa varške.
Po vakar -500 g.
Realiai tai man per dieną net daugoka maisto, tai vaisių porcijas per pus mažinu, bet vakare doh.gif kadangi einu gulti labai vėlai, tai žiauriai valgyti norisi sad.gif
Atsakyti
Aš stengiuos,kad meniu būtų įvairus, šiandien vietoj varškės vakare bus pasukos. Šiaip valgau vištieną, žuvį ar liesą kiaulieną (išpjovą), rytais kiaušinius. Vaisius du kartus, vieną kartą kokias nors daržoves, kasdien kitokias. Kitaip jaučiu neištempčiau 10 dienų doh.gif
Atsakyti
Na va, dietinusi ketvirtą dieną, kadangi pirmą dieną nebuvau pasisvėrusi, tai galiu pasakyti kiek nukti per kitas dvi: 1,2 kg. Norėčiau 10 dieną būti numeturi 4, bet manau nepavyks rolleyes.gif Šiandien su kolektyvu darbi į piceriją einame, tai bijau kad neatsilaikysiu prieš kokį nors picos gabalėlį topsecret.gif
Atsakyti
Man po ketvirtos dienos -700 g, viso jau -2,8 kg ax.gif Šiandien penkta diena. Savaitgalį bus laaaabaiiii sunku atsilaikyt prieš visokias pagundas doh.gif
Atsakyti
Pusė dietos laiko prasilaikyta. Po penktos dienos -500 g. Viso 3,2 kg cool.gif Kolkas sekasi visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip matau,tai čia viena su savim bendrauju doh.gif Po šeštos dienos dar -600 g thumbup.gif
Atsakyti
Po septintos dienos šioks toks nusivylimas... +600 g doh.gif Nors nieko kito nevalgiau, laikaus toliau unsure.gif
Atsakyti
Šaunuolė kad laikaisi vis dar smile.gif
Penktadienio vakarėlį su kolegom išlikau ištikima dietai, ne neskaitant pora bokalų alaus rolleyes.gif bet šeštadienį žiauriai nuklydau blush2.gif tai net nesisvėriau. Kažin ar pavyks man tas dešimt dienų išsilaikyti, ne tai kad kito maisto norisi, bet kad būna tokių situacijų, kad nėra pasirinkimo.
Atsakyti