Nuo šiandien pradėjau laikytis ir aš šios dietos.Tikiuos sulaukti palaikymo Ir aišku gerų rezultatų
Panašu, kad šitoj temoj pati su savimi pasibendrausiu Po pirmos dienos -1kg. Gera pradžia
kaip tik nuo šiandien pradėjau laikytis nes per žiemą + 6 kg tiek svėrusi nesu niekada, išskyrus nėštumo metu Tik pamiršau ryte pasisvesti, tai pirmos dienos rezultato nežinosiu.
Praeitais metais šios dietos laikiausi 2 kartus, tai per abu kartus buvau numetusi apie 8 kg, žinoma vėliau keli kg sugrįžo.
Praeitais metais šios dietos laikiausi 2 kartus, tai per abu kartus buvau numetusi apie 8 kg, žinoma vėliau keli kg sugrįžo.
As mastau pradeti laikytis, tik alga tik ryt tai siandien kosem ir burokais tenkinuos
Po antros dienos dar -800 g
QUOTE(Sutema @ 2013 04 10, 07:36)
Po antros dienos dar -800 g
Kiek jus abi sveriate ir kokie jusu ugiai? as sveriu 57 ir esu 172 ugio, noriu 3 numest:) ir svarstau apie sia dieta:)
QUOTE(geruteee88 @ 2013 04 10, 12:01)
Kiek jus abi sveriate ir kokie jusu ugiai? as sveriu 57 ir esu 172 ugio, noriu 3 numest:) ir svarstau apie sia dieta:)
Oj, ne, nešiurpinsiu jūsų rašydama kiek sveriu Mano ir ūgis mažesnis ir svoris žymiai didesnis.
Beje, visai neblogai sekas laikytis šios dietos, tik kad vakar vakare teko vyno pora taurių išgerti Bet gal nieko tokio, sako raudono sauso vyno rekomenduojama retkarčiais po taurę vakare.
QUOTE(geruteee88 @ 2013 04 10, 12:01)
Mano ūgis 164, svoris pradinis 63,2 kg. Tikslas 55 kg
QUOTE(Sutema @ 2013 04 10, 13:56)
Mano ūgis 164, svoris pradinis 63,2 kg. Tikslas 55 kg
Man jūsų svoris - svajonė realiai mano tikslas 71 kg
QUOTE(šneider @ 2013 04 10, 14:20)
Man jūsų svoris - svajonė realiai mano tikslas 71 kg
Tai man irgi svajonė O koks jūsų ūgis?
QUOTE(Sutema @ 2013 04 10, 15:00)
Tai man irgi svajonė O koks jūsų ūgis?
Jei nesusitraukiau, tai 168 berods. Na šiaip turiu viršsvorio nemažai, bet kai ėjau pas daktarę ir reikėjo matuotis ir svertis, tai daktarė pati ėjo pasverti, nes galvojo kad nesamones sakau, sakė kad ant kitk kg kiek sveriu - neatrodau. Tai darau išvadą, kad kaulai mano sunkūs
QUOTE(šneider @ 2013 04 10, 16:48)
Jei nesusitraukiau, tai 168 berods. Na šiaip turiu viršsvorio nemažai, bet kai ėjau pas daktarę ir reikėjo matuotis ir svertis, tai daktarė pati ėjo pasverti, nes galvojo kad nesamones sakau, sakė kad ant kitk kg kiek sveriu - neatrodau. Tai darau išvadą, kad kaulai mano sunkūs
Mano kaulai turbūt lengvi, nes su dabartiniu svoriu atrodau ne kaip Net ir vyras palaiko, kad metu svorį