*Valgyti tik produktus, kuriuose gausu baltymų ir vitaminų;
*Atsisakyti riebalų ir angliavandenių;
*Maisto negalima gardinti padažais ir užpilais (pomidorų padažu, majonezu, aliejumi, grietine);
*Druskos vartojimą turėsite apriboti iki minimumo;
*Baltyminis ir vitamininis maistas valgomas atskirai.
Dienos meniu:
8.00 – du virti kiaušiniai (baltymai);
10.30 – vienas greipfrutas (vitaminai);
13.00 – 200 gr. virtos neriebios mėsos (baltymai);
15.30 – du obuoliai (vitaminai);
18.00 – 200 gr. virtos žuvies (baltymai);
20.30 – vienas didelis apelsinas (vitaminai).
Kiaušinius, mėsą arba žuvį galima pakeisti į kitus baltyminius produktus – neriebią varškę, sūrį, paukštieną ar kt. Vietoje vaisių – daržoves, pavyzdžiui, burokėlius, morkas, agurkus, pomidorus, paprikas. Nevalgyti saldžių vaisų (vynuogės, bananai, abrikosai). Taip pat ir bulvių.

P.s Dietos rekomenduojama laikytis 10 dienų ir ne dažniau nei kartą į metus.
SĖKMĖS visoms besilaikančioms
