Įkraunama...
Įkraunama...

Knygelės vaikams

Gera id4ja tie lipdukai (pavadinimą, jei nusipirksi, nepatingėk parašyti...). Idealu būtų pasidaryti kad vaikas galėtų, pvz., meškiną prie meškinų klijuoti, kiškį prie kiškio, ir nevienodai nupieštų. Gal matėt kažką panašaus, nes jei auklė nepadarys, aš tikrai liksiu tik su idėja...
Atsakyti
tu su lipdukais maciau vln j.masiulio knygyne, prie hales turgaus.
Atsakyti
Aha, tos knygeles su langais tikrai labai shaunios. Mes dvi turim, ir dar zhadu nupirkti. Man jos tokios spalvingos ir grazhios- nerealiai. Ir dukrai labai patinka.
Atsakyti
Mano mazhius irgi labai noriai "skaito" knygeles ir zhurnalus... ish tevu parsivezhiau savo vaikystes knygeles - "Vyturelio" leidyklos "Abecele" ir "Juoku maishelis" , jos plonytes, tad greitai buvo "suskaitytos"... Tada knygyne nupirkau kietais virsheliais labai faina knygute "Shuniukas Amsiukas" - ten shuniukas pagrindinis veikejas, bet yra ir kitu gyvuneliu, Rokiukui labai patinka, tiesiog jau mintinai moka parodyti kur kurmis, kur antyte, katyte paukshchiukas ir t.t. Ir dar viena nebloga knygele "Kur mano namuchiai?" - ten yra korteles su gyvunais ir ju "namais", dabar dar tik mokomes kur kas, bet kai paaugs bus labai idomu atrinkti kur koks gyvunelis gyvena... smile.gif
Knygutes nebrangios, viena 6 lt., kita - 4 lt. Rekomenduojam! smile.gif
Atsakyti
Aha, ta su namuchiais ir mes turim smile.gif
Atsakyti
Vyte Nemunelis " Meskiukas Rudnosiukas",
Salomeja Neris "Seneles pasaka",
Ramutes Skucaites "Raidziu namuciai", "Triusiukai slepiasi" ir dar apie pelytes smile.gif

Zodziu rekomenduoju eiliuotas, vaikai su malonumu jas klauso ir nepastebimai ismoksta biggrin.gif
Atsakyti
Mano maziui labai patinka knyga "Masinos ir visa kas vaziuoja",ta knygute varto nuo 1.4men.rodo i paveiksliukus,pasakoja.O siaip pries miegine knyga- tai "Zuikiu mokykla",Citata:..Simtas zuikiu susirinko,net zalia girele linko.......tai dar as is savo vaikystes atsimenu,tai kiekviena vakara turiu deklamuoti biggrin.gif,knyga laikau del fono,nes mintinai moku. tongue.gif .Siaip daug knygeliu turim,bet,kad tik sios dvi megstamiausios,kitas tik pavarto,bet nesusidomi,o jau tuoj bus trys metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ Ketvirtadienis, 27 Lapkričio 2003, 13:35)
Zodziu rekomenduoju eiliuotas, vaikai su malonumu jas klauso ir nepastebimai ismoksta biggrin.gif

Tas tai jau teisybe, kad ismoksta. Kartais uzeina toks deklamavimo metas, kai is visu eiliuotu pasaku surenka istraukas ir pateikia koki tai varinata, kad gali numirt is juoko laugh.gif

O dabar eiliotu pasaku puse eilutes perskaitau pati, o sunelis uzbaigia. Ir taip visas musu megstamas, apie kurias jau rasiau wink.gif
Atsakyti
mano dukrytei (1,3 metu) labiausiai patinka tokios knygutes, kur yra daug nuotrauku (geriausia vaiku). Stai radau kazkoki reklamini vienos vidurines zurnaliuka, kuriame - vien nuotraukos. Jose oavaizduoti vaikai, kurie soka, dainuoja, piesia, sportuoja, mokosi ir t.t. Na tai jau geras menesis, kaip ji kiekviena diena su visom emocijom varto ta zurnaliuka ir bando pamegdzioti, ka tie vaikai ten isdarineja (pvz. nuotraukose is fizinio lav. pamoku).
Net musu seimos albumas tokio susidomejimo jai nesukelia biggrin.gif
Atsakyti
vakar nupirkau absoliuciai nuostabia knygute- Alma littera isleista Suniuko Timio Mano namai. kainavo 17lt- brangoka, bet vaikas buvo tiesiog be zado biggrin.gif storais kartoniniais lapais, bet esminis "prikolas" - paveiksliukai su tikrom medziagom, t.y. jei takelis- tai tipo asfaltas is svitrinio popieriaus, jei visciukas- tai minkstas ir svelnus, jei veidrodis- tai "tikras"... vienzo, karstai rekomanduoju visoms, kuriu pypliai nuo metuku iki kokiu keturiu, penkiu...
Atsakyti
QUOTE (winner @ Penktadienis, 21 Lapkričio 2003, 2:38)
Musu  mazyles megstamiausia knyga - "Triusiu namas", gavo pirmojo gimtadienio proga.

Musu mazyles mylimiausia knygute - "Triusiu ukis". T.p. nupirkom dovanu 1 gimtadienio proga wink.gif Ydomu ar cia ta pati rolleyes.gif Kainavo 12lt Storais lapais ir dar yra tokie "langai", kurie atsivertineja ir matosi pasikeites paveiksliukas. Krūčiausias jos "langas" paskutiniam puslapy, kur uzvertus matosi triusio ausys, o atvertus islenda visas triusis. Dziaugsmo buna pilnos kelnes laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RebekaG: 05 gruodžio 2003 - 11:55
Ta pati, tik is kitos serijos wink.gif
Labai nustebau kai tokia pacia knygute Maksimos bazeje uz 10 lt nupirkau? unsure.gif
Atsakyti