QUOTE(janna @ 2014 01 23, 10:15)
Tokiu pamokeliu-darbeliu pilna yotubeje. Nebandet ieskoti?
O ir inete medziagos apstu
O ir inete medziagos apstu
Taip zinau,kad darbeliu yra daug yotube.Ir internete daug ka radom.Aciu.Bet is knyguciu kazkaip maloniau.
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2014 02 07, 12:03)
Jau senai mes knygeliu neperkame. Esame uolus bibliotekos lankytojai. Tai ir savotiska atrakcija vaikams, ir knygu gausa, ir galimybes ne tik pasirinkti, bet ir atsirinkti vaikisku knygeliu pasiulos gausoje.
Kadangi esu is tu "priciuozusiu" mamu, kurioms vienas is svarbiausiau kriteriju pasirenkant knygele yra "tekstas".
Kol dar turiu galimybe itakoti vaiku pasirinkimui ir tuo paciu budu lavinti ne tik meile knygai bet ir literaturini skoni, bandau si laika isnaudoti maksimaliai. Pasirenkant knyga pasiklaiunu savo intuicija kas patiktu mano vaikams, o ne "teoriniam" amziaus cenzui.
Su vaikais esame sutare taip, jog kelias knygeles jie pasirenka patys, o kelias isrenku as. Na, ir skaitome tokiu paciu principu. Po tam tikro laiko vaikai pasirenka skaitiniams mano isrinktas knygeles. Kai kurias tenka skaityti ne viena ir ne du kartus. Po tam tikro laiko papraso bibliotekoje surasti jau skaitytas knygeles.
Kadangi esu is tu "priciuozusiu" mamu, kurioms vienas is svarbiausiau kriteriju pasirenkant knygele yra "tekstas".
Kol dar turiu galimybe itakoti vaiku pasirinkimui ir tuo paciu budu lavinti ne tik meile knygai bet ir literaturini skoni, bandau si laika isnaudoti maksimaliai. Pasirenkant knyga pasiklaiunu savo intuicija kas patiktu mano vaikams, o ne "teoriniam" amziaus cenzui.
Su vaikais esame sutare taip, jog kelias knygeles jie pasirenka patys, o kelias isrenku as. Na, ir skaitome tokiu paciu principu. Po tam tikro laiko vaikai pasirenka skaitiniams mano isrinktas knygeles. Kai kurias tenka skaityti ne viena ir ne du kartus. Po tam tikro laiko papraso bibliotekoje surasti jau skaitytas knygeles.
Sutinku,kad knygelems isleidzime daug pinygeliu.Bet beda ta,kad gyvename ne Lietuvoja.Cia Anglijoja tikrai labai daug biblioteku ir knyguciu apstu,bet taip norisi su lietuvisku tekstu. .Gal kur nors ir londone yra lietuviska biblioteka,bet as tikrai nieko nezinau.